Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2'nin PC'ye Gelmesi için İmza Kampanyası Başlatıldı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lumiafanx920

    Oyun pcye ancak konsola çıktıktan 2 yıl sonra çıkacaktır. Gta5 gibi olur. İlk önce konsolcu tayfayi sogusleyecekler.


    Eger senin tabirinle firma ilk konsollara cikarip konsollari sovusleyecekse senin imza attigin bu kampanyaya da sen BIZI DE ILK SOVUSLE diye mi imza atiyorsunuz? Valla eger oyleyse ki cikarimlardan bu cikiyr sizin ki daha aptalca gel beni sövüşle diye yalvarmaniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 19 Ekim 2016; 16:45:26 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virtual Reality

    GTA V de ilk çıktığında sadece konsollara çıktı ve PC'ye çıkmadığı için gif ve videolarla alay konusu oldu. Hatta şu gülen adamı bile montaj yapıp, PC oyuncusu ile alay ettiler.

    Peki sonra ne oldu;

    GTA V PC platformuna da çıktı ve şuan en çok oynanan, en çok keyif alınan, en çok eğlenilen ve en çok izlenen youtuber videoları GTA V PC sürümünden oluşuyor.

    Rockstargames, GTA V'in PC platformundaki orijinal satış rakamlarını gördü. İştahı kabardı. GTA V'in hala popülaritesi koruması PC platformunun sayesinde, Rockstargames bunuda gördü.

    Tüm bu olumlu sebeplerden dolayı, RDR 2 mutlaka ama mutlaka PC platformuna da çıkacaktır. PC platformu sayesinde bu tür eğlencelik açık dünya yapıpların, uzun süre popülaritesi korunuyor. Özellikle, PC canlı yayıncıları ve youtuberları sayesinde bu popülarite gerçekleşiyor.

    Rockstargames de bunu çok iyi görüyor, çok iyi biliyor.

    PC sahiplerinin üzülmesine gerek yok. En eğlenceli RDR'yi onlar tadacak.

    GTA V konsollara çıktıktan 5 ay sonra PC platformuna da duyuruldu. Duyurudan 1 sene sonrada PC ye çıkışını yaptı. Oynayan herkeste mutlu, modlarda cabası



    Rockstar benim essegi de görmüş mu bi sorsana ?

    Konuya gelirsek madem RS senin anlattiklarini gordu neden peki platform listesinde PC yok. Neden belki de hic cikmayacak belki de en iyi ihtimalle 1 kac sene bekletecek eger gordu gordu gordu ise.

    Oyle bi anlatmissin ki masal gibi :)
    RDR bekleyen bebelere anlat 2 dakika da en azgin bebeği misil misil uyutur :)
    Siz olani değil olmasini istediğiniz seyi gorup yorumluyorsunuz.
    Asli su: Iki oyunda birbiri ile ilintili. Ilk oyun gelmeden ikinci oyunda gelmez. Ilk oyun hala gelmediğine gore ???




  • Şu oyunu hala gta ile bir tutan kibirli,kendini beğenmiş,burnundan kıl aldırmayan pc tayfası mevcut.Kibir budalası bu arkadaşlar, Red Dead Revolver oyununun pcye duyurulduğu gün Red Dead Redemption 2'yi pcye bekleyebilirler.
  • En fazla oyun konsollarda satılıyor bunun kaymağını yemeden olmaz...PC için maksimum konsol çıkışından 1 yıl sonra çıkar.

    RDR 2'den çok RDR 1 gelse keşke...
  • Yöneticiler nerede burada onlarca pc kullancısını tahrik edip ceza aldırma amaçlı mesaj dolu bunlar yüzünden 4 gün daha ceza alacam ergen konsolfanboylarının hakaretini çekmek zorundamıyız ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2017 sonbahar'ına kadar ps4 pro çıkmış olur, onu alır oynarım artık yeni oyunu :D PS4 cülerde kasıla kasıla oynarlar oyunu artık :D Burada pc'cilere laf yetiştirmeye çalışacağınıza Sony'nin size attığı kazığa kızın bence. Sizin ps 4'lerden çok da pahalı olmayacak bu ps 4 pro. Burada da ne kadar ezik konsol ibiş bebesi var yavvv :D Siz en iyisi mi PS 4'lerinizi almak isteyecek saftirik bulmaya çalışın :D PS 4 pro için para lazım size :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ziel34

    Yöneticiler nerede burada onlarca pc kullancısını tahrik edip ceza aldırma amaçlı mesaj dolu bunlar yüzünden 4 gün daha ceza alacam ergen konsolfanboylarının hakaretini çekmek zorundamıyız ?


    Ah canım benim.Şu oyun pcye duyurulsaydı kimbilir tayfasıyla milleti nasıl tahrik edecekti milleti ama evdeki hesap çarşıya uymadı.tabi kendileri tahrik olup,kibir patlaması yaşadılar.Hemde pc ile uzaktan yakından alakası olmayan bir oyunla.
  • GTA online'da ki gibi gelen içerikler için Shark Card satış benzeri iş modeli RDR online içinde düşünülüyorsa PC'ye belki uğrayabilir....
    Western temalı oyunun online kısmına gelen DLCler ne kadar çeşit olur orası ayrı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 20 Ekim 2016; 11:54:56 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ziel34

    Yöneticiler nerede burada onlarca pc kullancısını tahrik edip ceza aldırma amaçlı mesaj dolu bunlar yüzünden 4 gün daha ceza alacam ergen konsolfanboylarının hakaretini çekmek zorundamıyız ?


    ++++++++++++++++++++++++++
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.