Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
204
Favori
128.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Görmebak kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için teşeşkkür ederiz.
  • fat kasa ps3 ekran kartı arızalı tamir edebilirmisiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Özel mesaj gönderdim ancak gelen-giden mesajlarda hiç bir şey göremiyorum.

    Linkteki konu bana ait ve problem anakart kaynaklı büyük ihtimalle.
    İnceleyip eğer anakarttan olduğunu düşünüyorsanız (775 pinli Gigabyte EP43-S3L) anakartı getirebilirim.
    Konu Link:https://forum.donanimhaber.com/bios-kurtarma-ekran-karti-sorunu-problemin-tespiti--136304160

    Tamir olmadan sadece arıza tespiti için fiyatınız nedir?

    Not : Özel mesajla cevaplarsanız buraya da yazın pm atıldı şeklinde görebilirsem bakayım. Göremezsem destek talebi açacağım tekrar.

    Teşekkürler, iyi çalışmalar.




  • solitarymd kullanıcısına yanıt
    Merhabalar :) 4 ayrı telefon numarası,sabit hat,whatsapp hattı olmasına rağmen ulaşamadığınızı iddaa etmeniz garip bir durumdur.Paylaştığım görselde de göreceğiniz şekilde herhangi bir özel mesaj bulunmamaktadır.Ayrıca 775 pin anakart onarımı yapmıyoruz.


    ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ)

    İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abak.tarik -- 17 Aralık 2018; 15:45:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abak.tarik

    Merhabalar :) 4 ayrı telefon numarası,sabit hat,whatsapp hattı olmasına rağmen ulaşamadığınızı iddaa etmeniz garip bir durumdur.Paylaştığım görselde de göreceğiniz şekilde herhangi bir özel mesaj bulunmamaktadır.Ayrıca 775 pin anakart onarımı yapmıyoruz.




    İyi günler.
    Hocam şimdi kimse kusura bakmasın da,
    sizin okuma-anlama kapasitenizi bilmediğimden benim yapabileceğim bir şey yok.

    Ben nerede ulaşamadığımı iddia etmişim-yazmışım ?


    quote:

    Merhaba, Özel mesaj gönderdim ancak gelen-giden mesajlarda hiç bir şey göremiyorum.


    Kendimde olan sıkıntıyı yazdım. Mesaj gelmiş olabilir ama ben görmüyorum kendi mesaj kutumda. Mesaj yazıyorum gitmiş olabilir yine görmüyorum mesaj kutumda. Bu yüzden de aşağıdaki notu yazdım.

    quote:


    Not : Özel mesajla cevaplarsanız buraya da yazın pm atıldı şeklinde görebilirsem bakayım. Göremezsem destek talebi açacağım tekrar.

    Teşekkürler, iyi çalışmalar.



    Ekstra bir şey de istemedim. Herkese yazdığınız
    quote:

    gerekli bilgi özel mesaj yolu ile verildi.
    olarak yanıtlasaydınız ben yine gelen kutuma bakıp bir şey olmadığını görecek ve Destek Talebi oluşturacaktım.

    Ben başka bir yer bakarım hocam sıkıntı yok.

    İyi çalışmalar.




  • Gerçekten çok teşekkür ederim. Bu yazıyı benim gibi kuşkucular için yazıyorum. Ben zamanında dolandırılmış bir insan olarak başta pek güvenemedim. Hele arada mesade olunca tabiki çekindim tanımadığım bir kişinin hesabına para yatırmaya. Arkadaş zaten bana anakartımın tamir olmuş şekilde çalışırkenki videosunu atmıştı ama şüphe işte... MSI 970A G43 marka ankartımda görğnğt vermeme sorunu vardı. kendi bölgemdeki bilgisayarcılara da gösterdim ama onların bu anakartı tamir edecek teknik imkanı yoktu. Bende çekinerek gönderdim kartımı. Bana bir fatura çıkarttılar, ben de bölgemdeki bilgisayarcılarla konuştum bana şöyle bir fatura çıkarttılar makul müdür diye. Onlarda makul deyince parayı yatırdım. Kartım bana sağ sağlim ulaştı ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler...
  • Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx1050 den görüntü alamadığım için anakartı gönderdim, tamir edildi diye geri gönderildi. Toplamda 60 tl kargo ödedim. Telefonda çalışmadığını söyledim çalıştığını söylediler. Ücret iadesini kabul etmeyip tekrardan karşı ödemeli göndermemi istediler. Geri geldiğinde yine kargo ödeyeceğim için göndermedim.

    İlan sahibiyle alışveriş yaparken iyice anlaşın. Şuan makine çalışmıyor boşta. 100 tl tamir 60 tl kargo toplamda 160 tl ödedim. Elime birşey geçmedi.

    Belki herkesin sorununu çözdünüz ama benim sorunum çözülmedi ve zarardayım. Söylemek zorundayım kimse kusura bakmasın.
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ürününüzü gönderirseniz yardımcı oluruz tabi ki,fakat buradan hiçbir ürün test edilmeden çıkmaz gönderirseniz yardımcı oluruz.Ayrıca onarımdan sonra test görüntüleri paylaşıyoruz bunları herkes talep edebilir,talep eden herkese gönderiyoruz.İyi günler dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abak.tarik

    Merhabalar ürününüzü gönderirseniz yardımcı oluruz tabi ki,fakat buradan hiçbir ürün test edilmeden çıkmaz gönderirseniz yardımcı oluruz.Ayrıca onarımdan sonra test görüntüleri paylaşıyoruz bunları herkes talep edebilir,talep eden herkese gönderiyoruz.İyi günler dilerim
    Ben 100 TL mi geri göndermenizi talep ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

    Ben 100 TL mi geri göndermenizi talep ediyorum

    Alıntıları Göster
    Pci-e slotu arızalı eski kartlarla görüntü veriyor ama yeni kartlarla görüntü vermiyor. Harici slot alıp taktım sorun çözüldü. Slot değişimi için yolladım. Şusu busu var yaptık deyip geri gönderdiniz. Anakartta herhangi değil hiç bir işlem de yapılmamış. Hiç birşey yapmadan ücret almanız hiç etik değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA HERKES DE MEMNUN ANASINI SATIYIM HERKES BİR ŞEY YAPTIRMIŞ GELMİŞ BURAYA ŞÖYLE MEMNUNUM BÖYLE MEMNUNUM DİYE CEVAP ATIYOR. 5-10 YILLIK HESAPLAR OLMASA CİDDEN BU FİRMANIN ADAMLARI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜCEM ŞU CEVAP ATANLARIN. ANLAMADIM BEN BU KONUYU BİR TÜRLÜ.BİNLERCE GÖRÜNTÜLENMESİ VAR, 400'E YAKIN CEVAP, 90 FAVORİ VAR. AMA NEDENSE BENİM BİR ANAKARTIM BOZULUNCA SES YOK SEDA YOK.

    3 TANE ANAKARTIM BOZULDU , ÖNCEKİ İKİSİNDE MESAJ ATTIM DÖNÜŞ YOK, DAHA DOĞRUSU BİRİSİNDE ÜRÜN KABUL ETMİYORUZ GİBİ BİR ŞEY DEDİLER, DİĞERİNDE SESLERİ ÇIKMADI. ŞİMDİ YİNE MESAJ ATTIM YİNE DÖNÜŞ YAPAN YOK. KİM YAPIYO BU KARTLARI ARKADAŞIM. PROFESYONEL TEKNİSYENLERİMİZ VAR DİYOR, MESAJLARA CEVAP VERECEK BİR KİŞİ YOK MU? OLUR VEYA OLMAZ DEYİN BARİ. ANLAMIYORUM Kİ ONLARCA CEVAP ONLARCA REFERANS VAR ŞAKA GİBİ YA. 15 YILLIK ÜYE BİLE REFERANS VERMİŞ 50 YAŞINDA ADAM, TEKNİK SERVİSİN BİLE YAPAMADIĞI İMKÂNSIZ DENİLEN KARTI BUNLARIN YAPTIĞINI SÖYLÜYOR. BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM BU YAZILANLARI. ADAM YAZMIŞ ORAYA ANAKARTIM KÜL OLDU PATLADI YOK ÇÖPTEN BULDUM VERDİM TAMİR ETTİLER ÇOK MEMNUNUM DİYOR, YOK YAPILMAZ DENEN ANAKARTI YOLLADIM YAPTI TAMİR ETTİ YOLLADI. BİRİDE YAZMIŞ ÖYLESİNE Bİ ANAKART ALDIM BOZUK OLARAK GÖNDERDİM YAPTI YOLLADI DİYOR VS. VS.. BİR SÜRÜ YAZAN VAR.

    BEN ANAKARTIMIN SORUNUNUN KAYNAĞINI BİLİYORUM HANGİ PARÇANIN DEĞİŞECEĞİNİ BİLE BİLİYORUM NE DÖNÜŞ YAPAN VAR NE TAMİR EDEN VAR. ŞAKA GİBİ YA. KİM NEYE GÖRE YAPTIRIYOR BU ANAKARTLARI , ADAMLAR SÖZDE ÇOK YOĞUNLAR BELLİ Kİ FORUM'DAN ÇOK MÜŞTERİ GİDİYOR DA ZATEN MEMNUN ONLARDA NASIL BİR SÜREÇ BENİM AKLIM ALMADI ŞAHSEN. UFACIK BİR KOMPONENT YÜZÜNDEN ANAKART ÇÖPE DÖNÜŞÜYOR NE İLGİLENEN VAR NE Bİ BİLGİN VEREN. REFERANSLARI VE KONUYA YAZILAN CEVAPLARI GÖRÜNCE BU SEFER Bİ UMUTLANMIŞTIM. BU İŞİ YAPAN 2 KONUYA DAHA RASTLAMIŞTIM SANIRIM ONLARA YAZIYOSUN ONLARDA CEVAP VERMİYOR, HANİ BEN CİDDEN ANLAMADIM ANLAYAN VARSA ALINTILASIN BENİ SÖYLESİN BU FİRMA ŞÖYLE ÇALIŞIYOR DİYE. WHATSAPP'DAN YAZIYOSUN GÖRÜYORLAR CEVAP YOK, ARIYOSUN AÇMIYORLAR. DEDİM YOĞUNDURLAR HERHALDE YANİ 2 GÜNDÜR DÖNÜŞ YAPAMIYORLAR MI. DEDİĞİM GİBİ 1 VEYA 2 TANE KONUYA DAHA RASTLADIM ADAMLARIN UMRUNDA DEĞİL. EN SON YİNE BU KONUYU GÖRDÜM DEDİM BU SEFER KESİN YAPAR BUNLAR, ADAMLARIN VARLIĞI YOKLUĞU BİLE BELLİ DEĞİL. DAHA ÖNCE 2 ANAKART KALDIRDIM ÇÖP OLDU, İNSANLARIN YAZDIKLARINA BAKIYORUM FİRMA CİDDEN ÖYLE İMKANSIZ ŞEYLERİ BAŞARMIŞ Kİ BENİM 2 TANE UFACIK SMD KONDANSATÖRÜ YAPARLAR KESİN DİYORUM, YOK YANİ UMURLARINDA DEĞİL.

    SANIRIM FİRMA İŞİNE GELEN ARIZALARI YAPIYOR, KAR MARJI YÜKSEK İYİ GELİR SAĞLAYAN BİR ARIZA İSE (SOKET DEĞİŞİMİ GİBİ) TAMİRİNİ YAPIYOR. AMA UFAK TEFEK KAR MARJI DAHA AZ GETİRİSİ DAHA AZ OLAN TAMİRLERİ YAPMIYOR. ZATEN TÜRKİYE GİBİ BİR ÜLKEDE DE ANCAK BÖYLE BİR TİCARET ANLAYIŞI OLURDU. TAM TÜRKİYE STANDARTLARINA UYGUN HER ŞEYİYLE PİYASAYA AYAK UYDURAN BİR FİRMA. BİR TANESİ DEĞİL HEPSİ BÖYLE. NOTEBOOK EKRANIM KIRILDI DESEYDİM, VEYA ANAKARTIMIN SOKETİ DEĞİŞECEK DESEYDİM ÖZEL ARAÇLA FALAN ALIRLARDI HERHALDE. ÇÜNKÜ ANLADIĞIM KADARIYLA BU SEKTÖRDE EN ÇOK PARA GETİREN İŞLEMLER BUNLAR. NE DİYİM UMARIM BİR GÜN KÂR İÇİN DEĞİL DE İNSANLARA FAYDALI OLMAK İÇİN UĞRAŞIRSINIZ.

    BU ARADA BİR DAHAKİNE GÖRMEYEYİM DİYE ŞU KONUYU, YANİ EN AZINDAN BELLİ BİR ZAMAN SONRA TEKRAR ANAKARTIM BOZULURDA UNUTUP BU KONUYA GİRERİM FAYDALI OLACAĞINI SANMAYIM DİYE KONU SAHİBİNİ BLOKLUYORUM, MEMNUN KALANLARDA NEYE GÖRE MEMNUN KALDILAR AKLIM ALMIYOR.




  • Merhaba, sanırım çok fazla istek ve mesaj geliyor. Yoğunluktan telefonlara cevap verilemiyor gibi.
    Bu iletişim konusunu biraz daha iyileştirirseniz gerçekten iş yapma kapasiteniz artacaktır.
    İletişim kurulamaz ise müşteri değişik düşünceler içerisine girmeye başlar empati yapıp kendinizi bizim yerimize koyarsanız bu konuyu daha iyi anlayabileceksiniz.
    Biraz eleştiri biraz sitem, böyle bir hizmet gerçekten çok iyi bir şey, bir benzer örnek verecek olursam Telefon ekranı değişimi için kargo ile gönderdim paket ulaştıktan sonra personel arıza ve bedeli kabul ediyorsanız tamirini gerçekleştiriyoruz dedi bu kadar ücreti ödedim tamiri oldu tekrar kargo ile gönderildi.
    Bence çok iyi birşey hatta online tamirci şeklinde hayata geçirilebilir. Artık bu bir ihtiyaç.
    Kaliteyi arttırmak için gerekiyorsa biraz ücreti arttırın. Gerçekten tamir yaptırmak isteyenler en azından tamirini yaptırabilsin.
    Böyle bir hizmet için teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

    YA HERKES DE MEMNUN ANASINI SATIYIM HERKES BİR ŞEY YAPTIRMIŞ GELMİŞ BURAYA ŞÖYLE MEMNUNUM BÖYLE MEMNUNUM DİYE CEVAP ATIYOR. 5-10 YILLIK HESAPLAR OLMASA CİDDEN BU FİRMANIN ADAMLARI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜCEM ŞU CEVAP ATANLARIN. ANLAMADIM BEN BU KONUYU BİR TÜRLÜ.BİNLERCE GÖRÜNTÜLENMESİ VAR, 400'E YAKIN CEVAP, 90 FAVORİ VAR. AMA NEDENSE BENİM BİR ANAKARTIM BOZULUNCA SES YOK SEDA YOK.

    3 TANE ANAKARTIM BOZULDU , ÖNCEKİ İKİSİNDE MESAJ ATTIM DÖNÜŞ YOK, DAHA DOĞRUSU BİRİSİNDE ÜRÜN KABUL ETMİYORUZ GİBİ BİR ŞEY DEDİLER, DİĞERİNDE SESLERİ ÇIKMADI. ŞİMDİ YİNE MESAJ ATTIM YİNE DÖNÜŞ YAPAN YOK. KİM YAPIYO BU KARTLARI ARKADAŞIM. PROFESYONEL TEKNİSYENLERİMİZ VAR DİYOR, MESAJLARA CEVAP VERECEK BİR KİŞİ YOK MU? OLUR VEYA OLMAZ DEYİN BARİ. ANLAMIYORUM Kİ ONLARCA CEVAP ONLARCA REFERANS VAR ŞAKA GİBİ YA. 15 YILLIK ÜYE BİLE REFERANS VERMİŞ 50 YAŞINDA ADAM, TEKNİK SERVİSİN BİLE YAPAMADIĞI İMKÂNSIZ DENİLEN KARTI BUNLARIN YAPTIĞINI SÖYLÜYOR. BEN Mİ YANLIŞ ANLIYORUM BU YAZILANLARI. ADAM YAZMIŞ ORAYA ANAKARTIM KÜL OLDU PATLADI YOK ÇÖPTEN BULDUM VERDİM TAMİR ETTİLER ÇOK MEMNUNUM DİYOR, YOK YAPILMAZ DENEN ANAKARTI YOLLADIM YAPTI TAMİR ETTİ YOLLADI. BİRİDE YAZMIŞ ÖYLESİNE Bİ ANAKART ALDIM BOZUK OLARAK GÖNDERDİM YAPTI YOLLADI DİYOR VS. VS.. BİR SÜRÜ YAZAN VAR.

    BEN ANAKARTIMIN SORUNUNUN KAYNAĞINI BİLİYORUM HANGİ PARÇANIN DEĞİŞECEĞİNİ BİLE BİLİYORUM NE DÖNÜŞ YAPAN VAR NE TAMİR EDEN VAR. ŞAKA GİBİ YA. KİM NEYE GÖRE YAPTIRIYOR BU ANAKARTLARI , ADAMLAR SÖZDE ÇOK YOĞUNLAR BELLİ Kİ FORUM'DAN ÇOK MÜŞTERİ GİDİYOR DA ZATEN MEMNUN ONLARDA NASIL BİR SÜREÇ BENİM AKLIM ALMADI ŞAHSEN. UFACIK BİR KOMPONENT YÜZÜNDEN ANAKART ÇÖPE DÖNÜŞÜYOR NE İLGİLENEN VAR NE Bİ BİLGİN VEREN. REFERANSLARI VE KONUYA YAZILAN CEVAPLARI GÖRÜNCE BU SEFER Bİ UMUTLANMIŞTIM. BU İŞİ YAPAN 2 KONUYA DAHA RASTLAMIŞTIM SANIRIM ONLARA YAZIYOSUN ONLARDA CEVAP VERMİYOR, HANİ BEN CİDDEN ANLAMADIM ANLAYAN VARSA ALINTILASIN BENİ SÖYLESİN BU FİRMA ŞÖYLE ÇALIŞIYOR DİYE. WHATSAPP'DAN YAZIYOSUN GÖRÜYORLAR CEVAP YOK, ARIYOSUN AÇMIYORLAR. DEDİM YOĞUNDURLAR HERHALDE YANİ 2 GÜNDÜR DÖNÜŞ YAPAMIYORLAR MI. DEDİĞİM GİBİ 1 VEYA 2 TANE KONUYA DAHA RASTLADIM ADAMLARIN UMRUNDA DEĞİL. EN SON YİNE BU KONUYU GÖRDÜM DEDİM BU SEFER KESİN YAPAR BUNLAR, ADAMLARIN VARLIĞI YOKLUĞU BİLE BELLİ DEĞİL. DAHA ÖNCE 2 ANAKART KALDIRDIM ÇÖP OLDU, İNSANLARIN YAZDIKLARINA BAKIYORUM FİRMA CİDDEN ÖYLE İMKANSIZ ŞEYLERİ BAŞARMIŞ Kİ BENİM 2 TANE UFACIK SMD KONDANSATÖRÜ YAPARLAR KESİN DİYORUM, YOK YANİ UMURLARINDA DEĞİL.

    SANIRIM FİRMA İŞİNE GELEN ARIZALARI YAPIYOR, KAR MARJI YÜKSEK İYİ GELİR SAĞLAYAN BİR ARIZA İSE (SOKET DEĞİŞİMİ GİBİ) TAMİRİNİ YAPIYOR. AMA UFAK TEFEK KAR MARJI DAHA AZ GETİRİSİ DAHA AZ OLAN TAMİRLERİ YAPMIYOR. ZATEN TÜRKİYE GİBİ BİR ÜLKEDE DE ANCAK BÖYLE BİR TİCARET ANLAYIŞI OLURDU. TAM TÜRKİYE STANDARTLARINA UYGUN HER ŞEYİYLE PİYASAYA AYAK UYDURAN BİR FİRMA. BİR TANESİ DEĞİL HEPSİ BÖYLE. NOTEBOOK EKRANIM KIRILDI DESEYDİM, VEYA ANAKARTIMIN SOKETİ DEĞİŞECEK DESEYDİM ÖZEL ARAÇLA FALAN ALIRLARDI HERHALDE. ÇÜNKÜ ANLADIĞIM KADARIYLA BU SEKTÖRDE EN ÇOK PARA GETİREN İŞLEMLER BUNLAR. NE DİYİM UMARIM BİR GÜN KÂR İÇİN DEĞİL DE İNSANLARA FAYDALI OLMAK İÇİN UĞRAŞIRSINIZ.

    BU ARADA BİR DAHAKİNE GÖRMEYEYİM DİYE ŞU KONUYU, YANİ EN AZINDAN BELLİ BİR ZAMAN SONRA TEKRAR ANAKARTIM BOZULURDA UNUTUP BU KONUYA GİRERİM FAYDALI OLACAĞINI SANMAYIM DİYE KONU SAHİBİNİ BLOKLUYORUM, MEMNUN KALANLARDA NEYE GÖRE MEMNUN KALDILAR AKLIM ALMIYOR.
    Merhabalar her mesajınızı gördüm cevap vermeye çalıştım fakat mesajımız iletilemiyor çünkü bizi bloklamışsınız :)

    Konudan özgür beyin telefon numarasını alıp hafta içi ulaşabilirsiniz




  • soldierly S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar 2 haftadır hem yoğunluk hemde çalışma arkadaşlarımızın özel sebeplerinden dolayı sayımız azdı.Fakat herkese sunabileceğimiz bir durumdur gelip çalışma alanımızı görebilirsiniz hergün onlarca anakart onarım için geliyor kargolar onarım süreçleri müşteri arama ürün kabul fiyat teklifi derken zaten bir yoğunluk var fakat 2000 liralık ürün gönderim 150 tl onarım ücretini çok gören kimseyi hedeflemek istemiyorum lütfen yanlış anlamayın öğrenciyim,durumum çok kötü diyerek çok düşük olan kârımızı sıfıra çektiğimiz insanların küfürleri buradan ve farklı platformlardan kötülemelerinden dolayı artık çok yoruldum.İşin sahibi olarak çok fazla şey gördüm 4 yılda bu konuyu defalarca kez kapattım 478 pin anakart onarımı için arayıp 50 dakikaya yakın konuşup meşgul eden insanlar var herkes gelip bu duruma şahitlik edebilir :) yine de en kısa zamanda personel sayımızı arttırıp telefon ve notebook bölümünü aktif edip burada da tüm bölümlerin fotoğraflarını paylaşacağım.
    iyi günler.




  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Ürününüz arızalı ise ürünü karşı ödemeli şekilde bize gönderin ücretinizi iade edelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abak.tarik

    Ürününüz arızalı ise ürünü karşı ödemeli şekilde bize gönderin ücretinizi iade edelim.
    Anakarta harici slot taktım bu şekilde kullanıyorum. 100 liramı iade edeceksiniz diye kafedeki bilgisayarı kullanıma kapatıp anakartı size gönderemem kusura bakmayın. İlginiz için çok teşekkür ederim allah razı olsun.
  • Hocam Merhaba,
    Ben 0 hepsiburada'dan asus ex a320m gaming anakart aldım. Ama kasanın f-panelin pinlerine giren sw_power vs kablolarını takınca kasa açılmadı. Acaba yanlış mı takdım diye çok kombinasyon denedim. Tık yok. Psu ve Kasayı başka pcde denedim çalıştı ama bu anakarta bağlayınca tık yok. Anakartın aydınlatması ben 24 pin kablosunu takar takmaz çalışıyor. Anakartın diyorum kasanın değil yanlış anlaşılmasın. Normalde power tuşuna basınca yanmalı diye biliyorum tüm aydınlatmalar vs. Elektriksel bir arıza olduğunu düşünüyorum. Tahminin bana ne kadara patlar. Ve sorun sence nedir. Tabii görmeden anlayamazsın ama siz bu işin ustasına benziyorsunuz. Bir tahmininiz vardır.
    Teşekkürler...
  • MSI Z77A G43 Anakartım var, bilgisayarı açtığımızda sürekli restart atıyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Bios ile alakalı olacağını düşünüyorum, anakartı ne kadara yaparsınız?
  • Özelden pm atıldı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.