Şimdi Ara

N11 11/11/2016 KAMPANYASI -ANA KONU-OTOMOBİL SATIŞI- ALT LİMİTSİZ 444/777 TL KUPONU EFSANE KAMPANYA (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.501
Cevap
116
Favori
361.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 11 Kasım günü indirime girecek ürünler arasında LG 43UH650V bulunuyordu ancak gördüğüm kadarıyla kaldırmışlar, canlı destek ile görüştüğümde konuyla ilgili bilgileri olmadığını söylüyorlar. Elinde bu ürünün indirimli ürünler listesinde olduğuna dair ekran fotoğrafı olan varsa paylaşabilir mi? Kampanya yapıp o ürünü oraya koyuyorlarsa arkasında durmaları gerekir. Ekran fotoğrafı veya herhangi bir kanıt paylaşabilecek kişilere şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokberk4321

    Merhaba, 11 Kasım günü indirime girecek ürünler arasında LG 43UH650V bulunuyordu ancak gördüğüm kadarıyla kaldırmışlar, canlı destek ile görüştüğümde konuyla ilgili bilgileri olmadığını söylüyorlar. Elinde bu ürünün indirimli ürünler listesinde olduğuna dair ekran fotoğrafı olan varsa paylaşabilir mi? Kampanya yapıp o ürünü oraya koyuyorlarsa arkasında durmaları gerekir. Ekran fotoğrafı veya herhangi bir kanıt paylaşabilecek kişilere şimdiden teşekkürler.

    Ürünü satan mağazanın stoğu kalmamış olabilir. Öğeyi denetle diyerek hangi ürünü hangi mağaza satıyor, güncel fiyatı ne görebiliyorsunuz :)

    Düzeltme: Linkleri kaldırmış n11, beni mi takip ediyorlar nedir, daha 1-2 gün evvel baktım, hatta ben de TV'ye bakmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 6 Kasım 2016; 22:2:1 >




  • hesabın geri alınma ihtimaline karşı da

    70/20 kuponu da iptal etmiş içinden
  • ucandeve kullanıcısına yanıt
    Bende travma yok, toplum travma içinde açın haber okuyun ülke ne halde kendiniz görün, sokaktaki akli dengesi yerinde olmayan insan sayısında bile bariz artış var son yıllarda, biraz gözlem biraz sorgulayıcı ve bilimsel bakış açısı gerekli bunları farketmek için.

    Şurada yazdığım iki yoruma bile tahammül edemeyecek düzeyde travmaya uğramış bir çok insan var. Saygı, hoşgörü sıfırın altında. Yaptığım yorumla ırk sorgusuna başlamak abesle iştigalken ülkede öğretmenlik yapabilen biri bunu yapıyorsa bu çok net dramdır.

    Son olarak burada laf salatası yapan birçok kişiden çok daha Türküm, gülünç duruma düşüyorsunuz. Gerçi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.

    Aramızdaki fark ise ben insan diyorum siz asil kan diyorsunuz, size kanınızla mutluluklar dilerim. İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokberk4321

    Merhaba, 11 Kasım günü indirime girecek ürünler arasında LG 43UH650V bulunuyordu ancak gördüğüm kadarıyla kaldırmışlar, canlı destek ile görüştüğümde konuyla ilgili bilgileri olmadığını söylüyorlar. Elinde bu ürünün indirimli ürünler listesinde olduğuna dair ekran fotoğrafı olan varsa paylaşabilir mi? Kampanya yapıp o ürünü oraya koyuyorlarsa arkasında durmaları gerekir. Ekran fotoğrafı veya herhangi bir kanıt paylaşabilecek kişilere şimdiden teşekkürler.

    Öğeyi incele deyip JPG resminin adını Google görsellerde arayınca çıkıyor, örneğin.

    Smeg FAB30RVE Retro Buzdolabı Kırmızı
    http://cdn4.n11.com.tr/a1/277/04/72/58/57/71354631.jpg
    http://urun.n11.com/buzdolabi/smeg-fab30rve-retro-buzdolabi-kirmizi-P136448139



    Asus K555UB-FI136DC UHD i7-6500U 12GB 1TB NV940 2GB FreeDOS
    http://cdn4.n11.com.tr/a1/277/01/11/71/87/19657299.jpg
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-k555ub-fi136dc-uhd-i7-6500u-12gb-1tb-nv940-2gb-freedos-P136002255



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 6 Kasım 2016; 22:12:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetfx

    Geçen haftaki tık hızındaki kuponlar iyiydi, yarınki satılık kuponlar da iyi olabilir. Yalnız alışveriş gününe az kaldı. Aldıkları para kısa sürede ellerinden çıkacağı için kötü de gelebilir. Diğer bir husus da yarın verilecek kuponların oranı çok iyi olması lazım satılması için, herkeste tonla tık hızında kupon var. 5-10 lira için kimse kupon satın almayacak.

    Ben yine satın almayacağım, takip ettiğim her satıcı fiyat artırdı.

    eskisi gibi altlimitsiz olursa alırım hocam. altlimitli olursa hiç gerek yok dediğiniz gibi tık hızında ve haftasonu indirimleri ile bütün kuponlar mevcut. ilk gün dağıttıkları 111 tl lik kuponu kaçırmışım sıcak fırsatçı olarak yarın veya kupon dağıtımın son gününde bir kıyak yapsalarda biz de nasiplensek 111 lik kupondan.




  • 11.com'un belirttiği kuralların ihlal edilmesi durumunda üyeliğiniz askıya alınabilir ya da iptal edilebilmektedir. Alıcı Üyelik Sözleşmesi'ni inceleyerek kuralları kontrol etmeniz ve işlemlerinizi bu kurallara uygun olarak gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

    Aynı kişinin birden fazla üyelik açarak usulsüz işlem sağlaması durumunda üyelikleriniz askıya alınabilmektedir. Yapılan kontrollerde tarafınıza kayıtlı birçok üyeliğinizin bulunduğu görünmektedir.

    Aynı kişinin birden fazla üyelik açması, aynı kredi kartının farklı üyelikler üzerinden veya aynı üyelikten farklı kişilere ait kredi kartları ile alışveriş yapılması, aynı adresin birçok farklı üyelikte de kayıtlı olması durumlarında üyelikleriniz askıya alınabilir.

    Konu ile ilgili talebiniz değerlendirilmek üzere ilgili bölüme iletilmiş olup; farklı üyelikler oluşturmaya devam etmeniz durumunda otomatik olarak kapatılacağı, aktif üyeliğiniz üzerinden sipariş oluşturabileceğiniz bilgisi alınmıştır.

    http://www.n11.com/destek-merkezi/soru-cevap linkinden ve 08503330011 numaralı n11.com Müşteri Hizmetlerimizden de bize ulaşabilirsiniz.

    n11.com Müşteri Hizmetleri




  • arkadaşlar bir sorum olcak yarın için hesap açsam ve kupon satın alsam yine hesabım kapatılır mı ?

    aynı kredi kartı iki hesabımda da kullanıcam ama
  • Arkadaşlar bu tık hızında kuponları cep telefonu alışverişinde kullanamıyormuyuz?

    Kupon yağmurlarında da telefon geçerli değil yazıyordu ama geçiyordu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün hangi kuponlar satılacak tahmin varmı
  • Bir şeyler çıkacak mı pna göre açayım pcyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlara 11 kasım da zam çakarlarsa çöp olacaklar yalnız.
  • gelen giden bir şey yok?
  • arkadaşlar yoksa 11.11 de mi açılıyor?

  • Aramızdaki fark ise ben insan diyorum siz asil kan diyorsunuz, size kanınızla mutluluklar dilerim. İyi forumlar
    kardeş ilkokuldan günümüze verilen eğitimdeki yanlışlıklar ve medyanın etkisiylle türkiyede insanlar insanlığını öne çıkarmak yerine türklüğünü öne çıkarıyorlar ne yazıkkı durum vahim bu vahim duruma en basit örnek
    liselerde tabelalarda büyük harflerle yazan ''BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR'' geçenlerde gördüm daha artık insanlara pek şaşırmıyorum tartıştığımızda bizler vatan haini oluyoruz




  • trapezounta_ kullanıcısına yanıt
    Hesabinin biri haric digerleri kapanir paranin iadesinide alamazsin. Parani riske atma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa hayrina kupon verebilecek olan 120 TL powerbank almayi dusunuyorum...Simdiden tesekkurler...
  • 200/44
    600/88
    2000/222
    4000/333
    tık hızında görünüyor?
  • tüm milleti tecavüzcülerle aynı kefeye koyman kusura bakma ama kıt aklını ve cahilliğini gösteriyor

    + bu millet milyonlarca sokakta kalan zor durumdaki suriyelilere ev sahipliği yapmıştır ve dünyanın 4 bir yanındaki mazlumların yardımına en önde bu millet koşmuştur ve koşuyor..Bu millet vicdanlıdır merhametlidir en önemlisi Allah korkusu var bu millette genel itibariyle..

    senin pohpohladığın avrupa sadece kendi k.çının keyfine bakar rahatı yerinde olduğunda dünya yansa umurlarında olmaz..bakmayın şu an maddi olarak iyi durumdalar,durumları kötüye gitsin ozaman tecavüz katliam neymiş görürsünüz fazla değil 50 yıl öncesine bi göz gezdirin derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereli63 -- 7 Kasım 2016; 1:4:23 >
  • ereli63 E kullanıcısına yanıt
    Anlamak istediğiniz yerden anlamışsınız Hakaret ederek konuşmanız seviyenizi belli ediyor zaten. İki kelimeyi bir araya getiremeyip okuduğunu anlamayan, sinirlenince ağzından köpük çıkan ahlak, kültür seviyesi yerlerde zavallılarla dolu forum, yazık

    İnsan gibi cevap vermeyi bilmeyen mesajımı alıntılanmazsa sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 7 Kasım 2016; 1:06:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.