Şimdi Ara

TTNET Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 16 mbps adsl kullanıyoruz aldığımız hız maksimum 6-7.Ve internette sürekli kopma mevcut 5 dakikada bir kopma oluyor.Bıktık artık vallahi sürekli arıza kaydı oluşturuyorlar 50 kez geldiler eve kontrole modeme bahane buldulr gittim airties en son çıkan pahalı modelini aldım yine kopma devam ediyor.Ne yapmam lazım lütfen biri yardım etsin.Evde (Ps4/Xbox) var online oyunun ortasında internet gidiyor.Bi anda modem ışıkları yanıp sönmeye başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini atın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini atın.

    Bunlar mı hocam:?

    İnternet (WAN) Durumu
    Bağlantı Durumu Bağlı değil
    Bağlantı Tipi Ethernet
    Hat Modu N/A
    Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+
    Gelen Giden
    Hız 0 0
    Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 12323 958
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 13040 1279
    SNR Sınırı (dB): 6.0 16.2
    Hat Zayıflaması(dB): 31.5 18.0
    Güç (dB): 19.8 12.4
  • Aynen değerler cok kötü iç tesisatında ek varmı ? eğer varsa kontrol et şuanki hızını 8 mbite indirirsen kopman azabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Aynen değerler cok kötü iç tesisatında ek varmı ? eğer varsa kontrol et şuanki hızını 8 mbite indirirsen kopman azabilir.

    Hocam bi ip tv kullanıyoruz birde bilgisayara kayıt alan bir cihaz var oda internete bağlı.Hattım 8 mb mi destekliyor yani şuanda..16 mn paketinden çıkalım o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen tesisatında da sorun olur çok kayıp var snr margin yerde geziyor hattan düşmen olur anlaman için ankastre kutudan bakman lazım ben arkadaşla modemi aşağıda bağladık sinyal kalitesi yüksekti sonunda kabloyu cat 5 ile değiştirdik sorun ortadan kalktı benden sonra taşınan kişi rahat eder arttık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rehber_

    Aynen tesisatında da sorun olur çok kayıp var snr margin yerde geziyor hattan düşmen olur anlaman için ankastre kutudan bakman lazım ben arkadaşla modemi aşağıda bağladık sinyal kalitesi yüksekti sonunda kabloyu cat 5 ile değiştirdik sorun ortadan kalktı benden sonra taşınan kişi rahat eder arttık.

    Ttnet'i aradım her zamanki gibi arıza kaydı oluşturdular.Başka ne yapabilirim hocam?1-2 sene önce gelip kutu'da ölçüm yapmışlardı sorun yok deyip modem alın dediler modem aldık hala aynı vallahi en son fiber olan bir yere taşınacağım.Yıl olmuş neredeyse 2017 hala 8 mb altyapı var şaka gibi onuda tam alamıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.