Şimdi Ara

LG 3'e micro usb şarj kablosu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar orjinal kablo koptu da yeni bi kablo almak isitiyorum ama sadece orjinal usb kablo satan bi yer göremedim bazıları var ama çakma mı orjinal mi güvenemedim sizce hangi kabloyu alayım?Arkadaşlarımın samsung hızlı şarj kablosunu orjinal lg adaptörüne takarak kullandım normale göre 2 kat daha hızlı şarj etti o kablolardan alsam lg adaptörü ile birlikte kullansam bataryaya zarar verir mi veya orjinal kablo mu almalıyım almalıysam nerden alabilir acil yazarsanız sevinirim şarj etmek de zorlanıyorum arkadaşlarımdan sürekli isteyemiyorum.İyi günler.



  • Şöyle düşün 6 gidiş 6 geliş yolda olsa o yolda gidebileceğin maksimum hız arabanın yaptığı kadardır. Geniş yol arabana bir zarar vermez. Adaptörün orjinal olsun, kablon isterse 50 amperlik kablo olsun bir şey olmaz. Adaptörün çıkış akımına eşit olmak koşuluyla akım destekleyen kablo olsun yeterli. Şarj sürende farklılık olmaz. Sadece sen eskimiş kablonla karşılaştırınca hızlanmış gelir haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm anladım teşekkürler o zaman her hangi bi kabloyu alıyorum inşallah bi sorun yaşamam
  • aynı sorun benim de note 5 telefonumun şarj aleti için geçerli.dış kaplama yırtılmış ve içteki bazı kablolardan bazıları kopmuş ama hala şarj edebiliyor telefonu.yenisini almak istiyorum ama tamamen yeni bir şarj aleti mi alayım yoksa sadece kablo mu alayım.eğer kablo alırsam aktarım hızı vb konularda daha iyi sayılabilecek kablo var mıdır ? ya da kablonun hızlı şarja uyumu gibi birşey söz konusu mudur ? malum adaptive fast charging diye bi olay var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.