Şimdi Ara

Monitör ekran kartı uyumsuzluğu (Benimde ilk defa başına geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başka biri anlatsa hadi lan ordan öyle şey olur mu ? Diyeceğim bir şey geldi başına bir el atın.

    Evimde 2 adet bilgisayar var.
    Birinde HIS HD 5770 ekran kartı Philips 223V5L monitör var.
    İkinci de ise Gigabyte GT 630 ekran kartı ve 170X7FB monitör var.
    Yaz tatilinin başında birinci bilgisayardaki çözünürlük bir anda 640x480'e düştü, Windows ayarları da gitti. Ekran kartı aygıtlarda aynı görünüyordu. Düzeltmek için biraz uğraştım, düzelir gibi de oldu ama tekrar açıp kapatınca görüntü tamamen gitti ama bilgisayar normal çalışıyordu.
    Test amaçlı olarak ikinci bilgisayardaki monitörü birinci bilgisayara taktım hiçbir sorun yoktu. Bunun üzerine ikinci bilgisayara da birinci monitörü taktım, onda da bir sorun yoktu. Bu sefer acaba kablolarda mı dedim kabloları değiştirip eski haline döndürdüm yine çalışmadılar. Ben de bu şekil kullanmaya devam ettim. (Daha doğrusu çocuklar devam etti) Ama şöyle ki, GT 630 1920x1080 çözünürlükte oyunlarda yetişemiyor ve sıkıntı çıkıyor. Bugün deneme amaçlı eski haline getirdim yine çalışmadılar. Birinci bilgisayara televizyon bağladım sıkıntısız çalıştı. Anakart değişimi gerekiyordu onu da bugün yaptım ama yine çalışmadı. DVI yerine normal VGA kablo takınca çalışıyor ama.
    Kısaca HIS 5770 Philips 223V5L monitörle önceden sorunsuz çalıştığı halde şimdi digital bağlantıda çalışmıyor. Bunun için yapabileceğim bir şey bir çözüm yolu var mıdır?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.