Şimdi Ara

Yağmurda V Fren mi, Disk Fren mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • v fren ve hidrolik fren arasında fark olduğu gibi fiyat farkıda var.istersen v hidrolik frende var.bazıları v fren sever ben şahsen v frenin nesini seviyorlar anlamıyorum.firmalar tabiki üretir elindeki onca malzemeyi nasıl eritecek.yol yarış bisikletlerin çoğu v fren kullanıyor bunun sebebleri var .orta ve üst seviye mtb de bir tane v frenli bisiklet gösterebilirmisin.paran varsa deore altı fren vites almayın sram x5 den aşağı almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V fren çok eskilerde kaldı hidrolik disk her türlü önde bana göre 4 bucuk yıldır ne bakım istedi ne arıza çıkarttı ne de çok sıkarsam tel kopar , jant yamulur korkusu oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tur ve yarış bisiklerlerinde herhangi bir çeşit disk fren çok çok uzun süre gelmeyecektir. Tur bisikletlerinde bakım ve müdahele zorluğu sebebiyle, yarış bisiklerlerinde ağırlık ve aerodinamisi sebebiyle.

    Ayrıca orta ve üst segment dağ bisikletlerinde tabi ki V fren kullanılmaz. Bu aletler Türkiye'de kullanıldığı gibi şehir içerisinde, asfaltta kullanılması için üretilmiyor çünkü. Dişli lastiğin taşıdığı çamur, dal, yaprak v.s V fren etrafında birikip, freni kullanılmaz hale getirir, bu sebeple disk fren o kategoride tartışmasızdır.
  • TRojka kullanıcısına yanıt
    Oldukça net açıklamışsınız, teşekkürler.
  • Disk fren kullanıyorum 2.5 senedir ne bakim yaptim nede sorun cikardi. Kisin kullanmayida cok severim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.