Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.301
Cevap
120
Favori
484.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Mükemmel
  • Sa bana transfer list atarmısınız ps4 psn mikasado19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Ben de ondan soruyorum, adamına göre değil gibi geldi bana da, en iyi şut teknikli adamımla kaleyi genelde bulamazken, karşı rakip arkası dönük adamla vurup gol atıyor, en son şalterler attı, şu şutu da düzeltirsem, belki adam gibi bir yere gelebilirim o zaman... =(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma, gerçekten mi? Ben de geçen bu kartların fiyatlarına göz attım, hız ile ilgili olanların hepsi 2k'dan başlıyordu, neden var o zaman bu kartlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Şimdi girdim denedim. Sana yollarken hata verdi. We are unable to send this ıtem blabla yazıyor. Listemdeki birkaç kişiye denedim onlarda sorun yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mescut kullanıcısına yanıt
    Oyun icinden bakınca artmıyor ama gerçekte etkılıyordur, boşuna koyacak halleri yok. Sitelerdeki artışlar da bu yıl yeni açıklandı diye biliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya abubakar if olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mescut kullanıcısına yanıt
    %3-5 varsa ne alâ. Sitelerdeki veriler EA tarafından açıklandı ama HUNTER basılı lukaku remyden hızlı olmuyor normalde olması gerekirken
  • Beyler bu kartlar adamına göre mi açılıyor yahu. Kaçtır kadro görevi yapıyorum, sürüyle paket açtım premiumda jumboda hepsinde 1k değerinde adam çıktı.
    Birde hafta sonu için marquee matchup görevi çıkar mı yine. Valencia-barcelona , manu-chelsea maçları var. Stok mu yapsak bu takımlardan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valencia barca olmaz da bpl maci olur. Ama ikiser futbolcu istiyor, ona gore en ucuzlardan toplamak mantıklı. Daha cok kucuk liglerdeki buyuk maclari takip etmek lazim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GURURLAN.
  • Şampiyonlar Ligi maçlarındaki performanslar TOTW'a giriyor mu? Girmiyor, etkilemiyor falan diyorlardı ama takip ettiğim kadarıyla etkiliyor. Resmi olarak sponsor değiller ama birşekilde o performansı göze alıyorlar sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 505.

    Ya beyler nasıl savunma yapıyorsunuz? Ya adam çalımla geliyor çarpı ile pres yapıyorum yakınına kadar gitmiyor zaten sonra müdahale ile ama tutturamıyorum bir türlü 30 dk da 4 gol yediğim maçlar oluyor adam 2 pasla kale önüne geliyor saçma sapan non rare kadrolu adamlara yeniliyorum. Adama ikili baskı yapıyorum geri çıkıyor mutlaka alamıyorum o topu bir türlü. Ben hücuma çıktığım zamanda adam 2 kişi bazen 3 kişi hemen ayağımda bitiyor çekiyor alıyor topu pas atacak zaman bulamıyorum . Pas atıyorum oyuncuma saniyesinde alıyor topu adam deli oldum çıldırıcam vallahi gamepad pc parçalıcam artık 2 pas yapamıyorum . Bazen adamdan topu çalıyorum topu aldığım oyuncu ile geri koşup 1 2 saniye içinde geri alıyorlar topu. fifa 14ten beri her sene alıp ut oynuyorum ilk defa bu oyunda bu kadar defans yapma sorunu çekiyorum deli olucam . 4-4-2 kullanıyorum şuan oyunda vasat üstü olduğum tek taktik şu anda . Bu taktik ile div 4 e kadar geldim yani div4 e kadar gelebilen oyuncu çokta kötü değildir herhalde ama acayip sinirleniyorum artık . Hele haftasonu elemelerinde sinir katsayısı yüzlerce artıyor zaten 4 deneme hakkım var hep ilk turda eleniyorum karşıma gelen adamlar ayağında oynatıyor beni. Zaten oyunun başında ilk 2 şutu gol yyince gelde çıldırma yani . Arkadaşlar şu 4-4-2 taktiği için bireysel talimat ve custom tactic önerin Allah için gamepadi parçalamama az kaldı. Lütfen beyler es geçmeyelim şu diziliş için uygun talimat ve custom taktikleri istikrar yakalayan arkadaşlar paylaşsın rica ediyorum.

    hocam bugün sizinle karşılaşmıştık sanırım takım ismi Blasterjaxx,bende 4-4-2 kullanıyorum neymar firmino dybala cuadrado alex sandro marquinhos manolas peres nainggolan fernandinhoydu kadrom belki hatırlamışsınızdır. Yaklasık 20 veya 25 maçtır kullanıyorum 1maglubiyet falan aldım sanırım bu süreçte,bu takımı ve dizilişi,custom kullanmıyorum default olarak oynuyorum,maç içinde team pressing ve counter attack kullanıyorum,kanat oyuncularıma get in behind ve cut inside veriyorum onun dışında herhangi bişey yapmıyorum.4-4-2 nin ana prensibi oyunu kanatlara açıp içe katetmek çünkü 4 farklı hücum oyunucusyla cok farklı varyasyonlar yapabiliyorsunuz,yeri gelip içier katedip uzak direğe şutlar yeri geliyo ufak üçgenlerle penaltı noktasına 2 3 adamla pozisyona girebiliyosunuz ama bunları yapabilmenin asıl sebebi ortasahamda tam anlamıyla 2 dinamonun olması.Her topa ayak uzatan bi nainggolan ve şutlar cok tehlikeli olan ve iyi top sürebilen fernandinho var.Hal böyle olunca kanat oyuncuların da rahatlıkla oyuna dahil edebiliyorum cunku bu 2li ortasahayı rahatca toparlıyo,kanat oyuncularımın geriye kadar gelip savunmaya cok sık yardım etmesine gerek kalmıyor.
    Oyun sisteminiz nasıl bilmiyorum,yani benimsediğiniz futbol anlayışı nedir oyunda,ben presli,topa sahip olma oranı yüksek hareketli futbol tercih ediyorum ve bu diziliş bu anlamda beni en çok rahatlatan diziliş.Her maç %60 ve üzeri topla oynama oranı yakalayabiliyorum bu sayede.Ama sizin oyun tarzınız ben kapanıyım,kontra atak yapayım veya oyunu dengede götüreyim 1 tane atarım savunurumsa 4-4-2 sizi zorlayabilir.




  • 38derece kullanıcısına yanıt
    Etkilemiyor.



    ama gecen yil ilk kez grup asamasinin en iyilerinin kadrosunu TOTGS diye cikarttilar. Sonraki turlarda da maçın adami kartlari çıkıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ozaman ya. Quaresma'nın şöyle 84-85'lik IF kartı gelse Süperlig kadroları için efsane olurdu :) Aynı şekilde 80'lik IF Aboubakar da iyi olurdu.
  • aarda kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ben burada bi arkadasin onerisiyle taktigimi degistirdim 4 3 2 1 (2) taktigine gectim daha rahat oyniyorum artik. Fifa 15 den beri 4 4 2 kullaniyordum normalde onceki oyunlarda isleyebiliyordum taktigi. Topu hizli bir sekilde dikine cikartip cizgiye yapisik kanatlarla icerdeki forvetlere sert paslarla yada kenarda sıkışırsam ortaya donerek oynuyordum ama bu oyunda bir turlu istikrar yapamadim 4 4 2 uzerinde cok denedim ama olmadi. Yeni taktikle en azindan biraz daha ortasahayi kazaniyorum.

    Hocam bu arada tebrik ederim perisan etmistiniz beni gunluk elemelerdemi denk gelmistik biz ?

    Dimdi hatirladim hocam div5 macimdi alsam sampiyondum:(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 20 Ekim 2016; 1:47:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 38derece

    Yazık ozaman ya. Quaresma'nın şöyle 84-85'lik IF kartı gelse Süperlig kadroları için efsane olurdu :) Aynı şekilde 80'lik IF Aboubakar da iyi olurdu.

    IF Aboubakar da güzel olur aslında. Neyse ligde atmalarini bekleyecegiz artik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Div2 de kümede kalma puanı alınca da weekende katılma hakkı verilmiyormuydu?

    Maç sonu spiker heycanlı heycanlı weekend ile alakalı bişey dedi ama anlayamadım
    Hafta sonu ligi kilitli görünüyor hala.
    Son elemede koşul yok, ona asılırız artık.

    Bir de ödüller geçen hafta bu saatlerde gelmişti. Bir bilgi var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman-iac -- 20 Ekim 2016; 2:36:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitterda fut champ ödülleri dagitildi diyor ama bana gelen giden yok ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.