Şimdi Ara

Asus X550V Touchpad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    4-5 gün önce Asus x550V laptop aldım. Windows 10 ve asusun touch pad driverları kurulu (Asus Smart gesture). İlk günler bir sıkıntı yoktu. Bilgisayarı ilk açtığım zaman touch pad normal bir şekilde çalışıyor. Ancak bir süre sonra deliriyor. Ya hiç hareket etmiyor ya da kafasına göre sağ klick sol klik bişiler yapıyor. Donanımsal mı yazılımsal mı sorun bilmiyorum. Ne yapabilirim?



  • 2 gün önce aynı modelde bilgisayarı ben de satın aldım kardeşim. Kendi gözlemimdir ki asus-x550v model laptopların bir çoğu fabrika çıkışlı hatalı.
    Mesela aldığım gün eve geldiğimde bir baktım ki spacebar diğer tuşlara göre bir farklı basıyor. Önce ürünün özelliği olduğunu ve satın almadan önce fark etmediğimi sandım fakat özelliği olsa da değiştirmek için aldığım mağazaya tekrar gittim çünkü parmağımın ağırlığıyla bile space spamliyordu yani oyun oynamak imkansızdı. Mağazada ürünün kusurlu olduğu söylendi ve yeni bir ürün verildi.
    Eve gittim. Aynı günün akşamı wi-fi'ın normal olmadığını fark ettim. Modemin 3-4 metre yakınına girmedikten sonra sinyal algılamıyor, algılıyorsa da sürekli kopup kopup geri geliyordu. Baya bir araştırdım. Ertesi gün mağazaya tekrar gittim ve mağazada yapılan testlerde wi-fi'ın sorunlu olduğu kabul edildi. Sorunun yazılımsal olup olmadığını anlamak için windows-10 sıfırlama işlemi yapıldı, driver'lar tekrar yüklendi. Tekrar test ettiğimizde sorunun hala sürdüğünü gördüm. Tekrar değişim yapmak için görevli yeni bir kutu açtı windows kurulumu yapmak için ve ürünün touchpad'inin çalışmadığını fark etti. Bu olaylar olurken de 2-3 kullanıcı daha benim karşılaştığın spacebar sorunu ile mağazaya ürünlerini getirdiler.
    Yani diyeceğim şudur ki, aldığın mağazaya git "şu şu bozuk" de. Eminim senin sorununu bildirmiş başka insanlar da vardır. Bu model biraz sorunlu sanırım.
    En son aldığım biligsayarda şimdilik bir sorun yok gibi duruyor fakat kesin olarak bilemiyorum tabiki. Elektronik sonuçta içine akıp anlayamıyorsun




  • aynı problem bende de var touchpad i değiştirmeye kalkarken gördüm bu konuyu, fazla kullanmıyorum ama ara sıra lazım oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.