Şimdi Ara

Yeni Nesil Bilgisayarlardaki Panel Renk Sorunu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Selamlar, halen bir cihaz alamadım. Hem fiyatlardan hem de ekranın görüntüsünün soluk olması riskinden dolayı. İ5 full hd bir cihaz bakıyorum ama bazı laptop lar ips ekran bazıları tn ekran. Hangisi neye göre iyi çözemedim daha. Güya benim aldıklarım da ips ekrandı ama renkler kötüydü. Araştırıyorum daha.
  • aeozbay A kullanıcısına yanıt

    Açıkçası en iyi çare dükkana giderek almak. Pandemide biraz zor olacak ama ki dükkanda bile gözün bunu ayırt etmesi zor oluyor en iyi çare aynı ekran resmi olan bir diğer laptop ile aynı resmi karşılaştırarak renk ve ton kaybına dikkat ederek almak yoksa hem kendiniz yanılıyorsunuz hem de müşteri temsilcisi sizin ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyor. Üstüne onca para verip sonra istediğiniz renk ve ton ayarında olmayan laptopu geri iade etmek için bin takla atmak zorunda kalıyorsunuz. Hem de bu görüntü ile oynamak veya işinizde kullanmak size işkence geliyor. En azından iyi indirim zamanına denk geldiğinde kafanızdaki modeli ucuza kapmanız dileği ile.

  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Selamlar, araştırmama rağmen hala tam anlayamadım. Tn ekran mı ips ekran mı tercih etmeli?
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Hp nin ips ekranli bir cihazini aldim, full hd. Hp 15dw2012nt modeli. Ekranı kaliteli. Renkler ve canlılık olması gerektiği gibi.
  • aeozbay A kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun, umarım doğru renk tonlarını veriyordur. Ben de HP kullanıyorum ama bendeki erkandaki doğru tonları veren modeli başkasında göremedim hele HD versiyonlarında hiç yoktu, belki yeni panellerde bunu düzeltmişlerdir umarım.

  • Merhaba. Linkteki bilgisayarı aldım ekrandaki beyaz renkler mavimsi gözüküyor acaba bir ayarımı var yardımcı olabilirmisiniz?

    https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82ey00cgtx-p-HBV000018O91S

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.