Şimdi Ara

FIFA 17 Pro Clubs (PC) | All out Attack (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sinqlethinq S kullanıcısına yanıt
    Önder
    Yaş 27
    İd:jabakaye
    Pozisyon : cam, st
    Overall 88

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DidyeDirogba11 D kullanıcısına yanıt
    Madem aramızdaki centilmenlik anlaşması delinip resmi FVPA liglerine bir taş atıldı, biz de FVPA oyuncuları olarak konuyu bilmeyen arkadaşlarımızı bilgilendirelim. Öncelikle FVPA nedir, onu bir özetleyelim. Eski EA Sports çalışanı Juan Anders tarafından ABD'de kurulan FVPA, şu an için 54 ülke liginin bilfiil üyesi olduğu, pro clubs oynayan Fifa oyuncularının XBOX, PS ve PC platformlarında bir araya gelip oyun oynamasını sağlamak üzere kurulmuş, kar amacı gütmeyen bir oyuncu platformudur. Bu platformda ülkelerin kendi liglerinin yanı sıra kulüpler düzeyinde Şampiyonlar Ligi, FVPA Avrupa Ligi, Libertadores Kupası gibi turnuvalar ve milli takımlar düzeyinde kıta şampiyonaları, Dünya Kupası ve Akdeniz Kupası gibi bölgesel turnuvalar düzenlenmektedir. FVPA her yıl EA'in pro clubs geliştirmeleri için başvurduğu en önemli bilgi kaynaklarından biridir, inanmayanlar Fifa 17'de credits ekranına bakabilirler :)

    Yukarıda bahsi geçen FVPA-Esports organizasyonu, daha önce FVPA'da yer alan birkaç Avrupa admininin (Fransa ve Almanya diye hatırlıyorum ama emin değilim yalan olmasın) buradaki görevlerinden uzaklaştırıldıkları için fvpa.eu ismiyle başka bir site açarak oyuncuları buraya çekme çabasıdır. FVPA tarafından bu kişilere isim hakları ihlali davası açılmıştır, hatta bazı ihtarlardan sonra ligin adını fvpa.eu'dan FVPA-Esports'a çevirmişlerdir. Bu organizasyonda şu an sadece 8 ülkenin ligi bulunmaktadır (bu ülkelerin tabii FVPA'da daha kalabalık ligleri hali hazırda mevcuttur) ve bu organizasyonda yer alan isimlerin FVPA organizasyonlarında yer alması yasaktır. Bu lige katılacak takımlara vaadedilen Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Dünya Kupası..vs gibi turnuvalar sadece buraya kayıtlı 8 ülke takımları arasında gerçekleştirilen organizasyonlar olup, FVPA'nın turnuvalarıyla bir alakası yoktur.

    Bahsi geçen FVPA-Esports Turkey ligi, geçtiğimiz yaz aylarına kadar FVPA Türkiye Ligi'nde oynayan iki takım tarafından kurulmuş, daha sonra bu takımlardaki oyuncular bölünüp başka takımlar açılarak lig genişletilmiştir. FVPA Türkiye Ligi'nde çeşitli sebeplerle takım bulamayan veya oynamasına izin verilmeyen bazı oyuncuların açtığı takımlarla mevcut halini almıştır. Sonuçta bir dönem bizimle birlikte oynayıp arkadaşımız oldukları için biz çok dillendirmeyi sevmesek de, bu ligi kuran takımlardan biri, hile yaptıkları sebebiyle FVPA organizasyonlarından banlandıktan sonra böyle bir oluşumu hayata geçirmiştir. Takım ve oyuncu kalitesi bakımından daha üstün olduklarını iddia eden arkadaşlarımızın içinde FVPA Türkiye Ligi'nde oynarken şampiyonluk yaşayan herhangi bir isim olmadığı gibi, milli takıma seçilmeyi başarmış oyuncu sayısı da bir elin parmaklarını geçmemektedir.

    Her şeye rağmen biz kendilerine dostane yaklaşımımızı devam ettiririrken karşı taraftan böylesi ithamlarla karşılaşmamız üzerine cevap hakkımızı üzülerek kullanmak durumunda kaldık, umarım bu durum karşılıklı bir atışmaya dönüşmeden kapanır. Sonuçta her oyuncu iki ligi de görüp, istediğini seçme hakkına ve gerekli muhakemeyi yapacak akla sahiptir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmk -- 11 Ekim 2016; 13:40:10 >




  • Arkadaşlar selam. Ben de aranıza katılmak isterim. Pro clubsta bulduğum keyfi oyunun hiç bir modunda bulamıyorum.
    Şuan overallım biraz düşük daha yeni alabildim oyunu ve mevki ST,MOO,MO(Genellikle oyun kuran forvet gibi yani TOTTİ gibi oynarım :)
    Hem eğlenecek hem ciddi bir takımda herşeyimizle oynamaya hazırım.

    Origin ID: efecanITU1511
  • Origin İD : tarsuslu1923



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarsuslu1923 -- 18 Ekim 2016; 4:48:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 hafta önce bilgisayarıma format attım.Formattan önce 24 yetenek puanım varken formattan sonra birden azaldı.Şu anda 17 puanım var.89 OVR,17 yetenek puanı.Sizce de az değil mi?Sebebini ve çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • ID : DrDoWhile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.