Şimdi Ara

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus inceleme ilk izlenim videosu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende tasarım oynamalarını 10.yıla sakladıklarını düşünüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musluman Metalci

    Laflara bak, isteyen almasın fiyatı eleştirmeyin. Sanki firmanın kazandığı parayı bu eleman kazanıyor. Neyini eleştirmeyeyim? Samsung fiyatını da eleştiririm, Apple fiyatını da, araba fiyatını da, eleştiririm arkadaş. Salak olmayın artık, onu eleştirme bunu eleştirme diye diye ülkede ne ev ne araba ne de teknoloji alabiliyoruz. Bunu yazdığım adamların yarısı babalarının cebine koyduğu bir sigara parası ile geziyor gerçi bunu da biliyorum.

    Kardeş iPhone'ların fiyatı yıllardır dolar olarak aynı. Öyle artış filan yok. Bi ara 100 dolar attı ama onlarda da az da olsa enflasyon var ve teknoloji ilerliyor. Arabalar da, telefonlar da sudan ucuz şuan. Ama bunu görmek için ülke dışına gitmeniz lazım. Dolar 1,7 olsaydı vergiler insancıl olsaydı, depremde gelen ötv, öiv, radyosu olmayan telefona bile TRT vergisi vs vs. KDV'nin üstüne binmeseydi durum heralde farklı olurdu. Bunların fiyatı sana bana göre belirlenmiyor. Bunlar sadece Türkiye'de satılmıyor. Biz ülke olarak fakiriz ve Türk lirası şuan en değersiz paralardan biri. Bu durumda dolar eskisi gibi düşük olsaydı ve uydurma bir vergi olan ötv eskisi gibi olmasaydı arabalr ne kadar olurdu bir düşünün sonra tekrar firmalara mı bizim fakirleşmemize mi kızacağınıza karar verin.




  • HıraX kullanıcısına yanıt
    Apple düşmanı değilim, samsung hayranı da değilim.

    Ama note 7 ile yaşanan sorundan sonra Samsung sorunu iyi yönetti. Hem verilen VR hediye geri istenmedi hem de kullanıcıya cihazı sıfır yenisiyle değişim veya sorgusuz iade hakkı verdi.
    Daha ne yapsın Samsung? Bu konuda çok üstüne gidiyor firmanın.

    Apple zamanında şebeke sorunu sebebiyle iPhone 4 leri piyasadan toplamadı. Üstüne birde müşteriyle alay etti. Benzer sorunlar yaşandığında da aynı tepkiyi verdi mesela iPhone 6 yumuşama sorunu gibi.

    Sorun her zaman olur. Her firmada hatalı üretim oluyor. Koskoca otomobil firmaları da hata yapıyor ve otomobillerini geri çağırıyor. Önemli olan sorunu nasıl çözdüğünüz.

    İnsanların hakkaniyetli olmayı başarabilmesi gerekiyor. Firma önemli değil yani.

    Bunun dışında note 7 hemen hemen her disiplinde piyasanın en iyi cihazı olabilecek niteliklere sahip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 8 Eylül 2016; 15:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: carman1tr

    Apple düşmanı değilim, samsung hayranı da değilim.

    Ama note 7 ile yaşanan sorundan sonra Samsung sorunu iyi yönetti. Hem verilen VR hediye geri istenmedi hem de kullanıcıya cihazı sıfır yenisiyle değişim veya sorgusuz iade hakkı verdi.
    Daha ne yapsın Samsung? Bu konuda çok üstüne gidiyor firmanın.

    Apple zamanında şebeke sorunu sebebiyle iPhone 4 leri toplamadı piyasadan. Üstüne birde dalga geçti müşteriyle. Benzer sorunlar yaşandığında da aynı tepkiyi verdi mesela iPhone 6 yumuşama sorunu gibi.

    Sorun her zaman olur. Her firmada hatalı üretim oluyor. Koskoca otomobil firmaları da hata yapıyoraporu ve otomobillerini geri çağırıyor. Önemli olan sorunu nasıl çözdüğünüz.

    İnsanların hakkaniyetli olmayı başarabilmesi gerekiyor. Firma önemli değil yani.

    Bunun dışında note 7 hemen hemen her disiplinde piyasanın en iyi cihazı olabilecek niteliklere sahip.

    Appple Iphone 5 serisinde güç tuşu bozulan cihazları sıfırı ile değiştirmişti,servis konusunda Samsung Apple'ın eline su dökemez. Samsung forumuna girip bazı konuları okursanız daha iyi anlarsınız.




  • RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende anlamıyorum, iphone 4ü olan arkadaşım vardı oyun indirirken hata vermişti sorun vardır diye götürüp değişim almıştı. Apple en çok telefon değişimi veren firmadır bu bir gerçek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7S'de tasarımsal bir değişiklik olmayacağını 7 yaşındaki çocuk bile bilir ama Mesut Çevik hala öğrenememiş.

    10. yıl nedeniyle yapacakları yenilikler tasarımda değil, yazılım ve donanım da olacaktır. Seneye 7S de 1080p ye 7S plusta 2k ya geçilir, ios 11 de yepyeni bir tasarım ve özellikler ile gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel parmakla bir o yana bir bu yana sayfalar geçiyor, imleçler aşağı yukarı nasıl da ahenk ile hareket ediyor. Gerçekten bu telefon ile oynama ve sırf bunun için edinme akıl karı bir iş değil. Saçma sapan aletler, bir kedinin ışığı takip etmesi gibi, koca koca adamlar hipnotize olmuş gibi bir aşağı bir yukarı, sağa sola dönen görselliğe takılıp kalıyoruz. Başımızı bu aletten kaldıramaz, Dünyadan da tat alamaz olduk. Ulan kız arkadaşı karşısında herifin gözü telefon da, halbuki kızın gözlerine bakmamakla neler kaçırdığının farkında bile değil. İnsanı tam bir mala, öküze çeviren aletler bunlar. Gittikçe moronlaşıp, duygusuzlaşıp, yürüyen ölülerle dolu bir medeniyete doğru hızlı adımlarla gidiyoruz.
  • Ben android cihaz da kullandım apple cihaz da kullandım
    Tarafsız olarak elestiri yapmaya calisacagim umarim sizde oyle yorum yaparsınız
    Bence kulaklık olayı tamamen sacmalık olmus. Arkadas 100 tane bluetooth kulaklık var su verdigi kulaklıktan iyi bence gereksiz ama sorunum yok
    Bence ses olayi tamamen sacmalik yani dogru anladim mi tam bilmiyorum ama bir cıkıs ahizeden olacak bir ses cikisi da alt taraftan olacak yani nasil bir stereo o anlamadim. telefonu yatak tuttugunuzda bir ses size dogru digeri de yana dogru mu cikacak ? Boyle olacaksa cok sacma sapan olmus 2 ayri mono hoparlor gibi olmus. Kimse elestirmesin siz bilgisayar basinda otururken bir hoparlorun size digerinin yana duvara bakmasi gibi
    Pil olayi bence gene cogu telefondaki gibi rezalet.
    32 gb dediginiz bize tahminen 22-24 civari kalacak. Resimlerin de kaplayacagi yeri de goz onunde bulundurursak bence 64 gb olsa daha iyi olurmus
    2. Kamera bence gereksiz daha ilk zamanlarda 3d resim ceken telefonlarda vardi hos bir arkadas yazmis htc bunu daha once yapti Huawei de yaptı.
    Son olarak ben genel olarak android ve apple cihazlar olarak konusuyorum inanilmaz pahali
    Hadi android diyorsun icine cok ileri seviye donanim koyuyor ekran olsun ram olsun icindeki bellegin hizi olsun falan (ki bence onlara ragmen bile pahali) Apple bunu da yapmıyor
    Ne olursa olsun sonucta 2-3 ay kullandimdan sonra gene whatsapp twitter facebook takilacek herkes yani suan 1000 tl lik telefonla gayet rahat yapılan seyler
    Herkes siyah enfes diyor evet enfes ama kılıfla kullanacagiz :D




  • Bu fiyata 4 tane gm 5 plus alirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişisel görüşüm 6s almanız yönünde fiyat çok düştü,eğerki baya bi tasarımsal değişiklik olsaydı bu para verilirdi ip7 e ama değmez bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 candır.

  • HıraX kullanıcısına yanıt
    Birbirimizi kandırmayalım, hepsini okudun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    Hipnoz etmişler sizi Diyecek bişey bulamıyorum.Buyrun kullanın, sizi tutan yok.

    anlatamazsın anlatamayız. Koskoca apple'ın donanım mühendisleri bilmiyor bunlar biliyor ekran muhabbetini. Tamam he diyin geçin. :)

    Buraya 50 tane cevap yazdım sabahtan beri, açıkladım. Oku ilk önce. Apple mühendisleri, lansmanda kendisini mi eleştirsin? Apple ekranını LG yapıyor, bir araştır istersen!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrBrave

    quote:

    Orijinalden alıntı: YoungScientist

    Guzel duruyorda 160£ luk kulaklik 800 tlye geliyorsa 720£ luk taban 7 plus modeli 3600e geliyor vergisiz e tabi birde 1000tl vergi olur en az yani kimse 3000 tl fiyat beklemesin plus icin en az 4k

    apple.com da iphone 6 plus 128 gb fiyatı 3549 TL olarak açıklandı. Bu demek oluyorki iphone 7 plus 32 gb modeli de 3549 TL olarak gelecek.

    Guzel soyluyorsunuz fakat bu cihazlarin yurt disi taban fiyatlari bile pahali eski pluslara gore ben soyle bi kiyas yaptim ingilterede 540 pounda satilan urun yani ortalama 2200 trde 3.150 tlden satilmisti yani 950 tl fazla dediginiz fiyata gelmesi imkansiz gibi zira bu cihazin fiyati orda 720 pound tabi umalimki dediginiz gibi gelsin fakat hic sanmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    İşimi görüyor deyip 3750 para verilmez. İşimi görüyor tezini savunuyorsan gidip 1.000 TL lik telefonla da çok rahat işini görürsün. Ben kötülemiyorum aslında olanı söylüyorum. Hiçbir firma babamın firması değil, sizlerde babamın oğlu değilsiniz. Ne yapmaya yazıyoruz buraya, aydınlanın diye. Bu sektörde 17 yıldır çalışan biri olarak tecrübelerimi ve görüşlerimi bildiriyorum. Samsung' u savunmuyorum. Akıllı telefon piyasasında IPhone merağını anlamış değilim. Adamlar fiyatı köklüyor arkadaşım, hem de gereksiz yere. Bunu kabul edemiyorum. IOS, Android' den daha stabil olduğu doğrudur. Bunun bir fiyat farkı da olabilir ama bu fiyat farkı bu kadar çok olamaz. Nokta.


    hocam adamların fiyatları hep standar, adamlar fiyat köklemiyor ki, yaşadığın ülkenin vergileri ve kar marjları bunu sağlıyor. bu farkı anlamayacak kadar biri isen, 17 yıl boşuna bu sektörde çalışmışsın , emekli olma zamanın çoktan gelmiş :)




  • Fiziksel home butonunun pasifleştirilmesi bir sonraki nesilde çerçevenin alttan ve üstten daralacağının göstergesi olmuş..Ancak öyle modern bi görünüme kavuşacak telefon, şimdiki hali ile hiçte 2016 yılında çıkan bir telefona benzemiyor tasarım olarak..
  • Konu dışı olacak ama telefonu tutan kişinin şekeri düşmüş sanırsam, eli titriyordu. Koşuşturmalı tanıtımlarda, fuarlarda yemek yemeyi unutmayın lütfen Mesut ve Erdi abi, siz bize lazımsınız :)

  • Mesut bey heyecandan eliniz mi titriyor banamı öyledi ??

  • hocam eliniz çok titriyor bir sorun yok değil mi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    quote:

    Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    Hipnoz etmişler sizi Diyecek bişey bulamıyorum.Buyrun kullanın, sizi tutan yok.

    anlatamazsın anlatamayız. Koskoca apple'ın donanım mühendisleri bilmiyor bunlar biliyor ekran muhabbetini. Tamam he diyin geçin. :)

    Buraya 50 tane cevap yazdım sabahtan beri, açıkladım. Oku ilk önce. Apple mühendisleri, lansmanda kendisini mi eleştirsin? Apple ekranını LG yapıyor, bir araştır istersen!

    Kimin ürettiği değil, kimin tasarladığı önemli.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.