Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.870
Cevap
383
Favori
2.347.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12261227122812291230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Apple'in tum dunyada magazalarinda/online uyguladigi yilbasi donemi iade politikasidir bu. Apple Turkiye sayfalarinda da aciklama mevcut: "10 Kasım 2016 ile 25 Aralık 2016 tarihleri arasında teslim edilen ürünler 8 Ocak 2017 gününün sonuna kadar iade edilebilir." Fakat Zorlu ve Akasya'dan yapilan alisverislerde benzer sikayetler var. Magaza ile gorus derim. Daha once bu basliktan alisveris yapip faturasinda 8 Ocak iade tarihi gorunenler de vardi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sorun ne olabilir ? Şebeke sorunu olsa ben arama yapamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Açıklama da sadece Online Store alışverişleri için yazıyor. Zorlu'dan alışveriş yaptığım için faturada da 8 Ocak diye yazmayınca sorayım dedim . Çok ilginç kimisinde gözüküp kimisinde gözükmemesi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Tatil donemi iade politikasi, ABD ile birlikte tum dunyadaki Apple magazalarinda ve online alisverislerde gecerli. Apple Turkiye o kadar amator ki, ilk basta siteye 20 Ocak yazdilar. Sonra 14 Ocak'a cektiler, en son 8 Ocak olarak duzelttiler. Bu biraz da Apple'in sucu aslinda. Ilk duyuruda ABD, Kanada ve Avustralya icin 7 Ocak, avrupa ve diger ulkeler icin 20 Ocak tarihini belirlemislerdi. Sonra tarihler duzeltildi, hepsi 8 Ocak'a cekildi. Apple Turkiye'nin de ne yaptigi belli degil. Iadelerin magaza ya da online farketmeksizin 8 Ocak'a kadar olmasi gerekiyor, tum dunyadaki Apple Store'larda politika boyle. Zorlu ve Akasya isguzarlik yapiyor galiba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

    Turkcell kullanıyorum. Güncel faturamı kontrol ettiğim de 16tl yurtdışına kısa mesaj atılmış görünüyor. Müşteri hizmetleriyle görüştüğüm de iphone larda Facetime ve iMessage kullanıldığında böyle bir durum olduğunu ve bunu uygulamaları kullanmamam gerektiğini söyledi. Tabii ki kızdım. Yıllardır kullandığım uygulamalar da ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Nedir bunun aslı astarı bilen var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Beceriksiz iş yaptıkları için insan iletişime bile geçmek istemiyor. Ama son çare iletişime geçmek gibi sağolun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    Turkcell MH size FaceTime ve iMessage kullanmayın diyerek hadsizlik etmiş. Ona ne ki?

    Facetime ve iMessage'a Apple kimliğinizle giriş yapmamış olabilir misiniz? Apple'da her seferinde etkinleştirmek için İngiltere'ye sms çekmiştir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -KuTLuBeY- - kullanıcısına yanıt
    1-2 sayfa geride uzun uzun konusuldu. iMessage/Facetime etkinlestirmesi icin iPhone bir defalik yurtdisi SMS gonderir. Ayrintili bilgi su mesajda mevcut:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122539067

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durumdan hiç haberdar olmadım. Çok ilginç ne duydum ne gördüm. İlk etkinleştirme için ücret alındığı bilmiyordum.

    Cihazımı yeni cihaz ile değiştirmiştim, apple kimliğim ile aktif ettikten sonra FaceTime ve iMessage etkinleştirme uyarısı çıkıyordu defalarca çıktı bu uyarı bende her seferinde tamam a basıyordum demek ki her basmamda ücretlendirildi. Peki ya neden defalarca çıkar o etkinleştirme uyarısı yazık oldu sağlık olsun. Teşekkür ederim bilgiler için.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi paylaşımınız için

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yarın 7 + 32 gb alacagim, 6 plustan gecis yapicam ,32 gb benim icin yeterli dotolarimi videolarimi telefonda saklamiyorum zaten,Tuekcell bayisinden kredi cekip alicam sorum şu ki cogunlukla herkes telefondaki sari ekran ve sesteki cizirtidan , kasa acikligindan sikayet etmis bu tum pluslarda yasanan bi durummu aciklayabilirmisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: em-g

    arkadaşlar yarın 7 + 32 gb alacagim, 6 plustan gecis yapicam ,32 gb benim icin yeterli dotolarimi videolarimi telefonda saklamiyorum zaten,Tuekcell bayisinden kredi cekip alicam sorum şu ki cogunlukla herkes telefondaki sari ekran ve sesteki cizirtidan , kasa acikligindan sikayet etmis bu tum pluslarda yasanan bi durummu aciklayabilirmisiniz

    ayrıca ses gitmeme problemi de varmis
    ve ayriyeten Türkiye den aldigimiz cihazlarada mi facetime etkinlestirme yapiyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ediyorum acaba androidden iphone 7 ye geçip memnun olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reactor1111

    Merak ediyorum acaba androidden iphone 7 ye geçip memnun olan var mı?

    Var. 6 gün oldu. Bahsedilen hiç bir problemle karşılaşmadım daha, inşallah da karşılaşmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    İphone 7 plusu henüz 8 gün önce 1tikla2kazan.com dan aldim. Bugun aradim değişim için beni apple teknik servise yonlendirdiler. bu swap muhabbetlerine girmeden onlarin aracılığıyla yeni kutu seklinde değişim yapmam gerekmiyor muydu, Sonuçta henuz 8 günlük cihaz ve ekran açıklığı sorunu ile birlikte kutudan çıktı. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaş oldu mu yada tavsiyede bulunacak biri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arghh kullanıcısına yanıt
    Ekran çerçeve oranı çok düşük( %65). Dosya gönderme ve almak sıkıntılı. klavyesi çok kullanışsız. İnternette dolaşırken sayfalar geç açılıyor gibi geldi , sanırım her seferinde yeniden sayfa verilerini indirmesinden kaynaklanıyor. Ekran çözünürlüğüde kötü geliyor bana. 2k ekranlar var. geri tuşu yok. Kulaklık girişi standart değil.
    Daha bir sürü şey var programlarla ilgili. Örneğin telefonla konuşurken ses kaydı yapan bir program yok.
    Hiç memmun kalmadım ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese merhabalar bir kaç güne iphone 7 32 gb modelini alicam bende android'den ios'a sonunda geçiyorum telefonu akasya apple'dan almayi düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim dikkat edilecek hususlar nelerdir önerilerini bekliyorum teşekürler.
  • Otocar O kullanıcısına yanıt
    Tanıdığım bir telefoncunun başına gelmiş bende ondan duydum
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar memnun olduğumu tahmin bile edemezsin :)

    Galaxy S2 Galaxy Note 1-2-3-4 ve en son note 7 kullanmış biriyim. Sağlam da kullanırım, özellikle iş yükü fazla olan biriyim, 9 adet mail hesabı tanımlı yaklaşık 1000civarında not yaklaşık 2gb yer kaplayan Evernote premium kullanırım, 1tb OneDrive ve 120gb Google drive ile iş ve özel senkronun dibine vuran biriyim yani.
    Eşimde de en son Galaxy S6 Edge Plus vardı.

    Note 7 iade durumu alınca denemek için 7plus 128gb aldım. İlk gün ettiğim küfrü ben biliyorum. 1 ay sonraki durumu özetlersek,

    128gb 7 plus şu an eşimde, kendime 256gb 7plus aldım.
    MacBook 12" Core m5 512gb space grey 2 hafta oldu böyle bir konfor yok 10 saat pil olur mu ya bi notebookta? Bütün gün yanımda her işimi görüyorum akşam 5 te yaklaşık %35 40 bandında şarjım oluyor. Artı uygulamalar daha kullanışlı, macOS a o kadar kolay alıştım ki, touch padi söylemiyorum bile mouse kullanmaz oldum resmen. Çantama MacBook umu atıyorum evden çıkıyorum ne şarj aleti ne mouse. Tüm gün işimi görüyor. Dahası telefonumun yükünü de aldı aletin pili bitmez oldu. Laptopta yaptığım işe handoff özelliği sayesinde cebimden devam edebiliyorum. Örneğin öğle yemeği vakti MacBook ta webte baktığım sayfaya telefonumu elime alıp yemek yemeğe yürürken cepten kaldığım yerden devam edebilmek çok güzel.

    Apple TV bugün geldi kargodan 2 saattir kurcalıyorum Harika bir deneyim. Diğer sistemler gerçekten Windows 98 dönemine ait kalıyor. Evde Asus dsl-ac68u modemim ve bağlı hdd var içi film dizi dolu. Infuse pro ile hem apple tvden hem cepten evde istediğin gibi izle. Ayrıca kaldığın yeri veya hangi filmi diziyi izledin hangisini izlemedin izlediğinde hangi saniyede kaldın hepsi kayıtlı.

    MacBook ta Apple Watch kolunda iken şifre girmeden otomatik oturum açma ve gps ile spor takibi yapabilme özellikleri de dikkatimi çekenler arasında. Bir yerde incelesem inceden Apple Watch a da aklım kaymıyor değil.

    Eşim S6 Edge Plus akşam eve geldiğinde %20 şarjı olur olmazdı, şu an akşamları eve geldiğinde %80 şarjı olduğunu söylüyor kendi de şaşırdı bu işe. Baya da memnun alıştı telefonuna.

    Özetlersek; Apple kendine ikna etti bizi. Malzeme kalitesi, işçiliği premium ürünler olduğunu her daim hissettiriyor. Apple TV de bi kumanda var o kadar şık ki. Emek ve detay akıyor cihazlardan. MacBook da öyle keza. Bakan bir daha bakıyor bu nasıl birşey böyle diye. MacBook derken bir detay daha; MacBook ta bir müzik dinleyin, bir laptoptan bu kadar Harika bir ses gelebileceğine uzun bir süre ikna edemezsiniz. Ses kalitesi muhteşem. Ekran kalitesi muhteşem.

    Yazsam daha yazacak çok şey var. Sadece şunu diyorum Samsung ile harcadığım zamana yanarım da ona yanarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapptan instagram linki geldiginde tarayıcıdan açıyor ya neden uygulamadan açmıyor yok mu bunun bi ayarı?
  • 
Sayfa: önceki 12261227122812291230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.