Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (838. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.730
Cevap
80
Favori
567.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecguven

    Selamlar Kodamanlar,

    Gökhan geçmiş olsun. 99 depremine İzmit'te yakalanmış bir olarak uzun süre psikolojisini atamamıştım.
    Bide bana sor 100 yakın arkdaşım öldü sağım solum karşımda ki binalar yıkıldı bizim ki yan durdu yıkılmadı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pratik Adam

    Psn de şuan için nick değişim olayı yok. İlerleyen güncellemelerle nick değişiminin geleceğii bildirdi SONY. Ama hangi güncelleme ile geleceği meçhul. Beklemek istemiyorsan başka hesap ile 0 dan başlamalısın.

    Alıntıları Göster
    2008 den beri geliyor emrecim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun en delikanlı grubana pembe yapılır mı be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eywallah abi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patlangac1903 kullanıcısına yanıt
    Tekrar büyük geçmiş olsun. Diyecek fazla bir şey olmuyor...
  • Selbstlader 1906 self-loading
    Silahın görevleri geldi , 1 günde yaparız v1 atma görevi yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e5Makascısı

    Eywallah abi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patlangac1903

    Forumun en delikanlı grubana pembe yapılır mı be




    Yapmışlar işte..bende durum bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görev Ağacı ve Yapılacak görevler , görevleri spoliera aldım çok yer almasın diye açmayı unutmayın




    Hassas Yapılar: Taşıtlara 200 hasar verin.
    Taşıtlar genellikle zırhlıdır, ancak hepsi imha edilebilir. Düşman taşıtlarının sizi görmesinden kaçınmanız gerekse de onlardan korkmamalısınız. Büyük silahlarınızı, cihazlarınızı ve bombalarınızı (bunu daha sonra anlatacağız) kullanarak düşman taşıtlara hasar verin, ilk aşamayı kısa sürede tamamlayın. Pro ipucu: Taşıtlara görülmeden yaklaşmaya çalışın ve yandan ya da arkadan saldırın.

    Tanksavar Piyade: Assault ekipmanlarını kullanarak taşıtlara 200 hasar verin.
    Doğru ekipmanlarla her sınıf taşıtlara hasar verebilir, ancak Assault sınıfı bu görevde bir adım öne çıkıyor. Panzerfaust, PIAT cihazları ve Yapışkanlı Dinamit, tanklara karşı gerçekten çok etkili. Taşıtların genellikle tercih ettiği rotaları analiz edin ve yollarına tanksavar mayınları döşeyin. Alternatif olarak Büyük Tanksavar Bombaları fırlatarak yıkıma yol açabilirsiniz.

    Hava Hakimiyeti: Bir uçaktayken 500 hasar verin.
    Uçaklar, koruma ateşi açarak veya bombardıman yaparak savaşın durumunu değiştirebilir. Onları uçurmakta zorlanıyorsanız Talim Alanına giderek rahat bir test sürüşü yapın. Harita konuşlanma ekranında bir avcı uçağı ya da bombardıman uçağı seçin, gökyüzünde yükselin ve ateş etmeye başlayın. Diğer uçaklara veya hedeflere ateş ederek bu görevi tamamlayabilirsiniz. Bombardıman uçağındaysanız çatışmalı bayraklar gibi kalabalık bölgelere bomba yağdırabilirsiniz, ancak uçaksavar silahlarına dikkat edin. Uçaksavarlar da sıradaki görevimizin konusu.

    Kuş Avı: Uçaklara 100 hasar verin.
    Tabancalar gibi küçük silahlar da dahil olmak üzere tüm silah türleri uçaklara hasar verebilir. Ancak savaş alanında düşman uçaklarına ciddi bir tehdit olmanızı sağlayacak uçaksavar silahlarını bulabilirsiniz. Bu silahlara doğru yaklaşın, kullanmak için düğmeye basın ve gökyüzüne nişan alın. Ve tabii ki klasik it dalaşları da uçan düşmanlarınıza hasar vermenizi sağlayabilir.

    Tehlike Görüldü: Recon ekipmanlarını kullanarak beş düşman taşıtı tespit edin.
    Savaş alanında istihbarat çok önemlidir. Recon sınıfı, Gözlem Dürbünü cihazını kullanarak takım arkadaşlarına yaklaşan taşıtlar hakkında bilgi verebilir. Bu dürbünleri çıkararak düşmanlara baktığınızda, o düşmanlar takımınızla birlikte görebileceğiniz simgelerle vurgulanır. Bunu yapmak size puan kazandırır ve hatta tespitiniz sonucunda bir taşıt imha edilirse daha fazla puan kazanırsınız.

    Taşıt Üstünlüğü: Taşıttayken bir hedef ele geçirin.
    Taşıtlar, yüksek hareket kabiliyetleri ve küçük silahların ateşlerine karşı dayanıklılıklarıyla bir hedefi geçirirken önemli birer stratejik unsur olabilirler. Bu görevde taşıttayken bir bayrak ele geçirmeniz gerekiyor. Çatışma olmayan bayraklara gitmeyi deneyin. Karargâhınıza yakın bayrakların korunmasız ve düşmandan uzakta olduğu bir Conquest turunun başında da iyi fırsat yakalayabilirsiniz.

    Sınır Desteği: Support olarak 100 taşıt hasarı tamir edin.
    Support sınıfı, çatışmadayken bile hasarlı taşıtları tamir etme yeteneğine sahiptir. Bir çatışma sırasında taşıta yakın olmak, o taşıtın hurdaya dönüşmesine engel olabilir. Support olarak konuşlanın, müttefik taşıtlara yakın durun (pro ipucu: çelik gövdelerini siper olarak kullanın) ve taşıt hasar gördüğünde tamir aletinizi kullanın. Konuşlanmadan önce Customize (Özelleştir) menüsünden Engineer (Mühendis) Savaş Rolünü seçtiyseniz, Taşıt Tamircisi özelliğiyle daha da etkili olursunuz.

    Keskin Görüş: Bir taşıttayken en az 50 metreden düşman öldürün.
    Bir taşıttayken uzun menzilden ateş etmek çok etkili olabilir ve taşıtınızı tehlikeden uzak tutmanızı sağlayabilir. Bunu yapmak için çeşitli yöntemler vardır. Bir avcı uçağına binerek karadaki piyadelere ateş edebilir, bir hafif nakliye taşıtının yolcu koltuğuna oturarak askerinizin normal silahlarını kullanabilir veya bir tankın güçlü mermilerini ya da makineli tüfeklerini ateşleyebilirsiniz. Kara taşıtı yöntemini seçerseniz LevelCap’in tank silahları nasıl kullanılır? videosundan ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

    Kusursuz Mayın: Tanksavar Mayınıyla bir taşıta hasar verin.
    Support ve Assault sınıfı askerlerinize, kara taşıtlarına büyük hasar verebilen ve kendinizi tehlikeye atmanıza gerek kalmadan taktik yapmanızı sağlayan tanksavar mayınlarını (AT Mines) kullandırabilirsiniz. Bahsettiğimiz gibi, taşıtların sıkça geçtiği yolları bulun, bu patlayıcılardan bazılarını yerleştirin ve kendine güvenen tankçıların üzerilerinden geçmesini bekleyin.

    Zırhlı Güç: Manga olarak Destek taşıtı çağırın.
    Manganız savaş alanında iyi oynarsa İstek Puanları kazanır. Manga lideri bu puanları harcayarak Destek Birimlerini çağırabilir ve bu birimlerden bazıları taşıtlardır. Şu güçlü taşıtlardan birini çağıran bir mangada yer alarak bu görevi tamamlayın: Sturmtiger, Churchill Crocodile, T48 GMC 6 pdr AT Half-track veya Sd. Kfz 251 Pakwagen. Destek Birimlerinin işleyişine hızlıca göz atmak için profesyonel oyuncu Westie’nin bu videosunu izleyin.

    Öfkeli Sürüş: Bir kez yolda öldürme yapın.
    Taşıtların birçoğu ateş etmeden bile etkili olabilen yıkım makineleridir. Taşıtlarla düşmanlara yeterince yaklaşırsanız, onları ezerek anında öldürebilirsiniz. 50 tonluk çelikle bu işi başarabilirsiniz, ancak tanklar size çok yavaş geliyorsa Kettenkrad veya M3 Halftrack gibi hafif taşıtları da deneyebilirsiniz. Düşmanlar öldürme kartlarını okuyana kadar kendilerine neyin çarptığını anlayamayacaklar. Sürüş konusunda sorun yaşıyorsanız Talim Alanında yolda öldürme konusunda bilgilendirici (ve eğlenceli) denemeler yapabilirsiniz.

    Mekanize Çatışma: Bir tank imha edin.
    Selbstlader 1906’yı elde etmeden önce aşmanız gereken son engel. Tanklar durdurulamayan güçler gibi görünseler de onları imha etmek için her zaman bir yol vardır. Yukarıda bahsettiğimiz araçları ve taktikleri kullanarak bunu başarabilrisiniz. Yapışkanlı Dinamit, Tanksavar Mayınlar, Tanksavar Bombalar ve Panzerfaust ile arkadan/yandan saldırarak, silah ikmali yaparak ve taşıtın gideceği yeri tahmin ederek büyük bir yıkım yapabilirsiniz. Zorlanıyorsanız birkaç manga arkadaşınızla iletişime geçerek koordineli saldırı gerçekleştirin.


    Tüm Menzillerde Ustalaşma Görevi

    Battlefield V’te yapabileceğiniz pek çok Özel Görev bulunuyor, ancak Tides of War ile bunlara her hafta farklı bir ekleme yapılıyor. Görevlere Battlefield V’in ana menüsünden ulaşabilir ve aynı anda dört adede kadarını aktifleştirebilirsiniz. Ödüller arasında silah kaplamaları ve giysiler gibi özelleştirme ögeleri, Company Coin, büyük miktarda XP ve daha fazlası bulunuyor.

    Bölüm 1: Overture’ın 3. Haftasında Tüm Menzillerde Ustalaşın (Master All Ranges) adlı bir Görev ekliyoruz. Bu görevde tahmin edebileceğiniz üzere düşmanlara tüm menzillerden saldırmakta usta olmalısınız. Aşağıdaki üç görevin hepsini tamamlayın, Bölüm Rütbeniz için ekstra 35.000 XP kazanın.

    Yakın mesafeden beş düşman öldürün: Düşmana gizlice yaklaşın, yakın saldırı düğmesine basarak bıçağınız, sopanız, küreğiniz ya da üzerinizdeki yakın saldırı aracıyla saldırı yapın. Arkadan saldırmayı deneyin. Bu sayede düşmanı anında öldürerek Künyesini elde edebilirsiniz. Diğer yönlerden saldırmak da hasar verir fakat öldürücü darbeyi vurmayı ya da sağ çıkmayı garanti etmez.

    40 metreden daha yakından beş düşman öldürün: Bu görevde düşmanlarla aranıza biraz mesafe koyacaksınız. Hedefinizden en fazla 40 metre uzakta olacak şekilde beş düşman öldürün. Birinci silahınızı, bombalarınızı, patlayıcı cihazlarınızı veya duruma uygun herhangi bir silahı kullanın.

    40 metreden daha uzaktan beş düşman öldürün: Bunu istediğiniz sınıfla yapabilirsiniz, ancak Recon’ın keskin nişancı tüfekleri en doğal tercih sebebidir. Tek mermiye güvenmek istemiyorsanız, hafif makineli tüfeklere sahip olan Support sınıfı da iyi bir seçim olabilir. Ya da haritaya genel bakış ekranında bir tankta veya uçakta konuşlanarak çok uzaklardan ateş edebilirsiniz. 40 metrelik uzaklığı tespit etmekte zorlanıyor musunuz? Daha iyi farkındalık için en yakındaki bayrağın uzaklığına göz atın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 20 Aralık 2018; 12:41:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dramkow





    Yapmışlar işte..bende durum bu

    Alıntıları Göster
    Bende de öyle gözüktü ama yazışmalar pembe değil görüntüde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dramkow





    Yapmışlar işte..bende durum bu

    Alıntıları Göster
    Bilerek yapıyorlar saldırı altındayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sağol canısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi normalde sakin oynarim fakat 2 gundur internet baglantim sakinlik birakmadi@Patlangac1903



    adas eline saglik@Luffy1907

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuffyBey

    Selbstlader 1906 self-loading
    Silahın görevleri geldi , 1 günde yaparız v1 atma görevi yok
    Ben miğferi yapamam diye takibi bırakmıştım, son görevde kalmışım

    https://youtu.be/MXn5XC4DHt4

    Bu arada benim oyunlarda en sevdiğim bar m1918 bf5te de var mı bilen?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 20 Aralık 2018; 12:47:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    abi normalde sakin oynarim fakat 2 gundur internet baglantim sakinlik birakmadi@Patlangac1903



    adas eline saglik@Luffy1907
    Akşam çok güldüm ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patlangac1903 kullanıcısına yanıt
    rotterdam'da komediyi kacirdin. tum forum karsidaydi bildigin tecavuz oldu 500-0 yenildik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastwarriors

    Ben miğferi yapamam diye takibi bırakmıştım, son görevde kalmışım

    https://youtu.be/MXn5XC4DHt4

    Bu arada benim oyunlarda en sevdiğim bar m1918 bf5te de var mı bilen?

    Alıntıları Göster
    Bar benim de favori silahımdı.. 100 yıldız yapmıştım.. 200 yıldız olsa o da olurdu..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    rotterdam'da komediyi kacirdin. tum forum karsidaydi bildigin tecavuz oldu 500-0 yenildik
    çok uykum geldi artık elim gitmiyordu tuşa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G.Ceylan kullanıcısına yanıt
    lastwarriors kullanıcısına yanıt
    bar gelir, ilerde eklerler. yanlis hatirlamiyorsam cod ww2 de vardi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba beyler. Dün geceki son bir kaç map çok zevksiz oldu. Forumda ağırlığın olduğu grup bariz üstün oluyor. Güçlü olan taraftaki arkadaşlar bir mapı feda edip zayıf tarafa geçmeliki oyunlar dengelensin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.