Şimdi Ara

Vestel Venus V4’ten gizli bilgiler: sadece Donanımhaber’de! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben yerliyim ne olur beni alın ben çok satayım diye yalvaracağına işini adam gibi yapsan gerçekten onurlu bir hareket yapmış olurdun yerli marka vestel.

  • unflattering U kullanıcısına yanıt
    Son bomba da yerliye(yersen) taksit.
    Vodafone turkcell ttnet vs zte nin urunlerini satıyor bu uc marka taksit imkanindan faydalanıyor (ki Turk degiller arab ingiliz israil ortakligi hepsi,) bunlardaki urunler yerli adi altinda taksitlendirilirken ayni urunler zte adı altinda olunca taksitlendirilmiyor. Muhtesem bir zeka vestelin bize yerli MALI hediyesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel'de, Türk Telekom kafası (yatırım yapmadan, yapabildiği kadar aza malettiği ürünü satabildiği kadar pahalıya satmak) oldukça asla başarılı olamaz. Yerli malı istiyorsanız (tabi sözde yerli), ucuz olsun isterseniz GM Android One, biraz paranız varsa GM 5 Plus alın. Bu telefonların sadece yazılım desteği bile paralarının karşılığını verir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Vestelin en pahalı en donanimli telefonundan bin kat daha iyi, gm4g hem fiyat hemde donanim olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift hatlı olursa har türlü satar.

  • Biraz daha bu yerli iddiasının altını doldurması lazım açıkcası hepimiz biliyoruz ki Fasoncusun Vestel, işin gücün montaj bizi yanılt de ki uyduruyorum bu telefonun %30-40 ı tamamen yerli üretim. Bizde bakarız ona göre yerlimisin fasoncumusun %30-40 ulaştısan a tebrik ederim seni açık konuşayım.

    Markanın üstünde ki fasoncu algısını verilerle yık hamasi reklamlarla değil. Reklamını başarılı buldum ama verileri paylaş kamuoyu ile neleri burada üretiyorsun veya tasarlıyorsun.
  • v3 5070 e sahibim, telefonun tasarımı güzel hafif telefonu ulaşımda gömülürcesine kullanmıyorum onun için şarjda çabuk bitmiyor, insan gibi kullanırsanız günü çıkarırsınız. bundan başka genel olarak bir problemle karşılaşmadım. telefon alacak olanlara tavsiyem olumsuz yorumlara kanmasınlar. bu yeni modelide telefonu hunharca kullananlara hitab edecek herhalde. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hiç problem etmeyin. alın size yerli telefon iyi kötü görelim vatanseverleri...

  • bazı arkadaşlar çöp demişler. fakat kime göre neye göre çöp ? bu özellikleri gidip de ıphone s7 ile falan karşılaştırırsak tabi ki çöp. ama onların fiyatı da malum.fakat vestel akıllık yaparak bu özelliklerle fiyatı 1000 tl civarı gelirse satar(bende alırım:). ama gidipte 2000 tl altı deyip 1800 felan derse buna evet çöp.
    o fiyata satacağı bir telefonda sp821 aşağısı olmamalı, ip68 vs.. olmalı , kameralar hakkını vermeli, yazılım desteği sağlam olmalı. illaki bu yorumları takip ediyorlardır diye düşünüyorum ve bunca yoruma rağmen böyle bir telefonu o fiyata çıkarıp kendi ayağına sıkmaz herhalde vestel... aksi halde bu başlamadan biten bir atılım olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-3434 -- 29 Ocak 2017; 13:46:53 >
  • 1999 tl olur o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel venüs telefonları hakkında o kadar kötü yorumlar okudum ki, böyle bir telefonu babama hediye olarak almaktan vazgeçmiştim..
  • 4gb ram

    64gb hafiz

    5.7 inc

    515 PPI Ekran

    full metal kasa

    parmak izi okuyucu

    nfc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh be bende vestel 5.5x kullandım eşimde vestel v3 5570 kullanıyor ve çok memnunuz.burdaki aşırı eleştirel hatta haksız eleştirilere bakmayın zira yalan ve iftiradan başka birşey değiller.mesela bir mercedes araba günümüzde ne kadar da harika ve muhteşem ama yıllar önceki halini gördünüz mü belki ilk sürümünü gülersiniz inanın.vestelin donanınıma sahip bir telefonu ne kadar da pahalıya alacaksınız bir düşünün ve farkı görün.yalanlara ve iftiralara itibar etmeyin kardeşim vestel venüs harika...

  • Telefonla ilgili hiç yeni bilgi yok şubat sonu tanıtılacak denmiş ama ben araştırmalarımda böyle bir hazırlık veya duyuru görmedim bu özellikleriyle fiyatı uygun olursa alacağım ben ev eşyalarında vestel tercih ediyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım burada vestel'i kötülemek için aşırı gayret gösterenleri anlamak mümkün değil. Bugün sadece parça alımını yurtdışından yapıyorlar telefonun %100 ünü kendisi üreten marka var mı? bugün tasarımını yaparsınız yarın işlemci ekran rem yazılımı da üretirsiniz. benim için markanın vestel olması veya sahiplerinin kim olduğu farketmiyor Türkiye'de bir fabrikada üretiliyor olması tercih etmem için önceliğim apple satın alacak bütçem fazlasıyla var ama yerli olanı tercih edeceğim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    yuh be bende vestel 5.5x kullandım eşimde vestel v3 5570 kullanıyor ve çok memnunuz.burdaki aşırı eleştirel hatta haksız eleştirilere bakmayın zira yalan ve iftiradan başka birşey değiller.mesela bir mercedes araba günümüzde ne kadar da harika ve muhteşem ama yıllar önceki halini gördünüz mü belki ilk sürümünü gülersiniz inanın.vestelin donanınıma sahip bir telefonu ne kadar da pahalıya alacaksınız bir düşünün ve farkı görün.yalanlara ve iftiralara itibar etmeyin kardeşim vestel venüs harika...

    Böyle üye olmayan kişileri hep Vestel, Casper gibi markalara övgü düzerken görüyoruz ne tesadüf.

    Sakın bunlara aldanıp paranızı sokağa atmayın.

    Günün birinde hak ettikleri zaman -eğer hak edecek bir ürün sunabilirlerse- onlar da takdir edilecektir.




  • arçelik telefon üretsin onu bile alırım vestel almam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

    arçelik telefon üretsin onu bile alırım vestel almam.

    kafalar politize olmuş dünyaya marka çıkartamamızı açıklıyor bu kafa
  • ne kadar çok İrlandalı varmış.yada hepsi buradamı toplanmış
  • 2000 tl ltı dedik sözümüzu tuttuk 1999tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 24 Şubat 2017; 11:52:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvankabas R kullanıcısına yanıt
    Çinden parça getirip toplama iş yapıp inadına yerli diyen kafa dan bir halt olmaz. Bak yerli marka demiyor yerli üretim diyor neyi üretmiş.

    Yerli marka nedir monstar casper vs. Bunlar yerli marka hazır al sevgili l Mekke l firma adını bas sat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 24 Şubat 2017; 11:55:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Bu dh misafir denen şahsi çok önce banladim yalama kendisi.

    Sorsak Nazif zorlu ya cebinde iPhone vardır ama kamera gördü mü Venüs çıkartır. Sorsak reklamda oynayan şahsa hayatta kullanmaz ama parasını alır lafını söyler gider.

    Zorlu gurubunda çalışan herkes l mecburi vestel l telefon kullanmak zorunda galiba doğalgaz firmasına gittim çalışanların elinde hep Venüs,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 24 Şubat 2017; 11:59:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.