Şimdi Ara

GreenCard Çekilişi [2020 BAŞVURULARI] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
182
Favori
160.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

    Hocam okuduk da orda bahaneler varya sekreter onayını seçsek nolur yani? Sonuçta oyle bir seçeneği hiç koymazlar değil mi?

    Olmaz. Sonuçta, başvuru anında geçerli olması gerekiyor. Bir de, forma pasaport bitiş tarihini eklemeniz gerek. Geçmiş tarihi gireceğiniz için her türlü falso (tarihin her türlü ileri olması gerek). Onu geçtim, adamlar yazılımla çoğu şeyi ortaya çıkarıyor (foto, bilgi uyumsuzluğu vb.). En ufak yanlışta direk diskalifiye ediyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrshield

    Çekilişi kazandığımızda hesabımızda 15k dolar olması gerektiği doğru mu çünkü başvururken maddiyat aranmıyor diye görmüştüm. Daha önce sorulduysa kusura bakmayın

    Eskiden çokta önem vermiyorlardı hesabın'da çok az parası olan kişiler bile görüşmeden onay alıyordu Donald Trump yeni yönerge ile ABD yardımlarına bağımlı olacağına kanaat getirilen kişilerin Green Card başvurusunun reddedilmesini oayladıktan sonra artık hesabınız'da iyi bir para göstermek zorundasınız konu ile ilgili linki ekliyorum haberi okuya bilirsiniz


    https://www.cnnturk.com/dunya/green-card-alimini-zorlastiran-karar-onaylandi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 6 Kasım 2020; 14:51:58 >




  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Hocam sadece Green Card için de pasaportun yenilemeyen. Sekreterli seçeneği seçip yolladım hayirlisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah dediğiniz gibi olur. Green card olayını kolaylaştırsınlarda kim gelirse gelsin  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Hocam abartmışsın.


    Bizzat cebinde 2-3 bin dolarla ABD'ye giden adam tanıyorum. Amazon Delivery'de çalışıp 1 yıl para biriktirip arabasını altına çekti. O 1 yılda da zaten gün içinde Amazon'un aracıyla çalıştığı için sıkıntı yaşamadı ancak sosyal açıdan arabasızlığın zorluk yaşattığı konusunda haklısın fakat yine de oraya giden biri pekala dişini sıkıp zaten 1 yılda, ayda 500 dolar kenara atarak, yıl sonunda 6 bin dolara temiz bir arabayı altına çekebiliyor.


    Mülakatta hesapta 15 bin dolar gösterme olayı şehir efsanesi olmaya doğru gidiyor. Konsolosluğun senden maddi bir kanıt istediği doğru fakat sen kiraların nispeten düşük olduğu Pittsburgh, Greenville gibi bir yere gideceğini söylersen, kenarda 7-8 bin doların varsa üstüne de tapu mapu, araç falan gösterir yine gidersin. Burda önemli olan konsolosluk görevlisine o güveni verebilmek ve rahatça konuşmak. Planlarını anlatıp, şunu şunu yapacağım diye kesin dille konuştuğunu görünce zaten bu adam aç kalmaz diyip onaylama ihtimalleri yüksek oluyor.


    Ben iki senedir başvuruyorum ama çıkmadı. Yine başvurdum. İlla ki bir gün çıkacak. Greencard forumlarını okuyorum. 15 yılda bile alan var bu arada 16 yılda alan hiç görmedim. Alan ya 15 yılda alıyor ya da hiç alamıyor. Genelde ilk başvurularda çıkma oranı en yüksek sanırım. Çıkanların çoğuna ilk başvuruda çıkıyor. Çoğu kişi dediğin gibi boşu boşuna başvuruyor. Türkiye'den seçilip de gitmeyen oranı baya yüksekti en son ama pasaport zorunluluğuyla bunu biraz çözdüler.


    Sonuç olarak gitmek isteyen adam her türlü gider hocam. Onu tutamazsın burda. Ne para, ne başka bir şey. Geçen youtube'da bir adama denk geldim. Yük gemisiyle kaçak olarak gitmiş ABD'ye ve kaçak olarak yaşıyor şu an. Vatandaşlığa başvurmuş 10 yıl sonunda onun sonuçlanmasını bekliyormuş. Adam ev almış, araba almış, bunları yaparken de nasıl bu kadar rahat yapmış kimliksiz şekilde hayret ettim ama yapan yapıyor işte.



    Alıntıları Göster

    2-3 bin dolarla hadi gitti diyelim hani mülakatı geçti (???) Nerede yattı? İş bulana kadar sokakta mı yattı? Tanıdık, akraba varsa, sponsor bulduysa 0 dolarla da gider o tamamen ayrı konu. Yoksa gerçekten çok ilginç mülakatı geçtim arkadaş sokakta yatmış o zaman oralarda. Kesinkes 15 bin dolar lazım demedim zaten dedigim gibi 7-8 bin dolarla da kabul alma şansı yüksek. Ama gittiginde ne yapacak?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 21 Kasım 2020; 15:10:18 >




  • Çikan var mı bu sene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Varsada parasızlıktan gidemez
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Hocam, 2-3k dolarla orada kalmak imkansız diyorsun da, o kadar parayla giden adam aylık 300-400 dolarlık bir oda kiralasa ve 1 ay boyunca hergün iş arasa kötü de olsa bir iş bulamaz mı sanki ? Gıda alışverişide ucuz, aylık kendisini zorlasa gerekirse biraz aç kalsa 500-600 dolarla ayı çıkarabilir yani, 1 ay içinde de iş bulabileceğine inanıyorum ben, imkansız mı bu dediğimi yapmak cidden ? 2-3k dolarla giden adam tutupta direk kendi başına ev kiralamaya çalışmayacak ya ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar greencard ı kazanınca banka hesabınızda en az kaç bin dolar olması şart ? Kimisi 15bin dolar diyo ama greencard kazanıp gidenler bende 7-8bin dolar vardı geçtim diyo. 1 kişi yani tek giden 1 kişi için kaç bin dolar olması şart ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Liny

    Merhaba arkadaşlar greencard ı kazanınca banka hesabınızda en az kaç bin dolar olması şart ? Kimisi 15bin dolar diyo ama greencard kazanıp gidenler bende 7-8bin dolar vardı geçtim diyo. 1 kişi yani tek giden 1 kişi için kaç bin dolar olması şart ?

    Net bir miktar yok ama en azından 15.000 dolar olması gerekıyor dıyorlar. Bunu dıyenler green kart kazanıp mulakata gırenler. 10k olan gıdemeyecek dıye kesın bır şey yok ama 15k olması ıyıdır. Bu arada https://yesilkartforum.com/ diye bir site var oraya sor sorularını burada pek cevap bulamazsın.


    Ben kazandım, tum belgelerı fılan tek basıma hazırladım bu forum sayesınde kımseye para vermedım. Belgeler onaylandı, mulakat tarıhı beklıyorum dıger kazananlar gibi. (dv2021)


    Bu arada konsolosluklar kapalıydı 31 marta kadar, biden birkaç gün once bu yasağı kaldırdı.





  • 2020 başvuraları Mayıs ayında açıklanacak mi acaba net bir tarih belli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Tebrik ederim bro, darısı başıma inşallah, para da hazır, bir çıkarsa Allah’ın izniyle direk gidicem. İnşallah bu sene çıkar da giderim. Hocam bu arada case number’ın hangi aralıkta ? Hangi eyalete gitmeyi düşünüyorsun ? Birde ne iş yapmayı düşünüyorsun ? Uber, amazonflex ve doordash tarzı işler mi yoksa aklında belirli bir iş türü var mı ? Birde kaçıncı başvurunda çıktı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi into007 -- 27 Şubat 2021; 20:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 yılından beri kesintisiz green karta başvuruyorum. Yaşlanmaya başladım bu kart hala çıkmadı. Okadar hayal kurup plan yaptım ama hep Has not been select yazdı. Bari vize versinler öyle gideyim diyorum vizeden de red veriyorlar. Korona çıktı iyice tuzu biberi oldu. Yeni randevular taa yıl sonuna veriyorlar. En verimli yıllarımı burada harcamaktan bunaldım be.

  • into007 İ kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim inşallah kazanırsınız hocam. Case numaram 3000 - 3500 arasında. %90 new york’a gideceğim veya new jersey ama texas eyaletini çok övüyorlar ucuz diye.


    Ne iş yapacağımı bilmiyorum, orada geçinmek için Uber, amazonflex ve doordash tarzı işlerle başlarım daha sonra hayat ne gösterir bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 4 senedir başvuruyorum.Bu sene inşallah çıkar varımı yokumu satıp gidicem.

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Allah utandırmasın hocam, kaçıncı başvuruda kazandın ? Birde hocam benim önerim ilk başta o kadar pahalı şehirlere gitmemen yönünde, Orlando gibi yere gidip ülkeye alışıp, kısacası ülkeyi iyi tanıdıktan yani oraların kurdu olduktan sonra nyc gibi şehirlere gitmen daha iyi olur. Hocam zaten ömür boyu uber&lyft, doordash ve türevi işleri yapsan bile full time, kral gibi yaşarsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi into007 -- 27 Şubat 2021; 22:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avagadro kullanıcısına yanıt

    Dil okullarıyla gitme olayını hiç araştırdın mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • into007 İ kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. 3. başvurum da çıktı hocam. Nyc gitme sebebim tanıdık olması, ilk zamanlar tek başına yapmam zor olur. Hem ingilizcem kötü A2 seviyesindeyim. Konuşamıyorum, basit cümleler kurup anlıyorum sadece. İngilizce çalışıyorum ama konuşmadan o dile maruz kalmadan öğrenmek bana zor geliyoe.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Şubat 2021; 0:18:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    Hiç öyle düşünme, yok tek başına yapamam falan filan, her şeyi yaparsın. Kimler tek başına gidipte neler neler yapıyor, sen neden yapamayasın. Ayrıca sana tavsiyem mülakatlar başlamadan önce gerekirse günde 5-6 saat ingilizce çalışman, mülakatlarda sıra sana gelene kadar baya geliştirirsin, gerekirse evde kendi kendine konuş, her türlü geliştirirsin, öyle zor bir yanı yok. Hem mülakatta bu senin eksi bir tarafın, çok etkisi yoktur belki ama, yine de vizeyi alma ihtimalini en üst seviyeye taşımak lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarsa artık hayalimiz Uber,olmadı market işçisi vs 😂 Nasip olursa bende orlando düşünüyorum aslinda yada floridanin uygun şehirleri artık.Hava sıcak hayat ucuz
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.