Şimdi Ara

MONITORLERLE ILE ILGILI SORUSU OLAN ? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
18
Favori
33.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4k monitör almak istiyorum ama fiyatlar konusunda kafam karıştı.Bazı 4k lar 1800 lira iken bazı 2k lar 3000-4000 lira oluyor.Büyük ihtimalle fark olarak ips olması,görüş açısı ve tepki süresi farkı var.Bu konuda bana yardımcı olacak var mı?1800-2000 arası 4k monitör arıyorum.
  • arkadaşlar dell 21.5" monitör aldım vga+displayport ancak ne yaptım ne ettiysem n11 gittigidiyor sitelerinden aldıgım hdmi-displayport ceviriclerini kullanamadım. ekran kartımda displayport yok monitörde var ancak ekran kartını hdmi ile cevirerek kullanmak istiyorum. ancak bir türlü beceremedim nerde hata yapıyorum yoksa monitörlerimmi arızalı (2 si de aynı sorun var.
  • Grafik tasarım ıcın lg um28 ıle dell U2515h modellerı arasında kaldım..1000 lira 1300 lira butce ama 800 cıvarı versem cok daha ıyı olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Aşağıdaki 2 monitör arasında kararsız kaldım. Artı ve eksisiyle hangisini seçmeliyim yardımcı olabilir misiniz?

    AOC G2260VWQ6 Full HD 21.5" LED Monitör FreeSync
    Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD FreeSync

    Teşekkürler.
  • Hdmı dan veya dönüştürücü alarak bağlayabilirsiniz.
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Amaç oyun mu film mi nedir ? 2k ların pahalı olması sunduğu ek özellikler yüksek hz değerleridir.
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Hdmi-Dp port dönüştürücü alıp takacaksınız.veya vga hdmi dönüştürücü alıp takıp kullanacaksınız ? yapamadığınız nedir ? açıklayarak yazarsanız yardımcı oluruz inşallah.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Grafik tasarım ise ah-ıps lere bakın lgum28 de güzel full hd de 24 ün üzerine çıkmayın grafik tasarım ve kesinlikle ıps panel olsun.renk derinliği kontrast renk oranı yüksek monitörlere bakın.
  • mavi ekran neden olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

    Hdmi-Dp port dönüştürücü alıp takacaksınız.veya vga hdmi dönüştürücü alıp takıp kullanacaksınız ? yapamadığınız nedir ? açıklayarak yazarsanız yardımcı oluruz inşallah.

    Aldıklarımin hiçbiri çalışmadı. Monitörüm displsyport. Ama ben hdmı ile pc ye bağlamak istiyorum. Aldığım çeviriciler çalışmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Hocam monitöre iyice otutturduğunuza eminmisiniz bazen aparatlar tam olmuyor biraz daha sıkı bastırmanız gerekiyor.Bu tarz sorun yaşayan çok kişiye tanık oldum.Onu kontrol edin birdem monitörünüz nedir ?
  • ultraslan_06 kardeşim selamlar. firma içinde notebook ile birlikte ikinci ekran olarak kullanılacak monitör bakıyoruz. hd olacak (yani kaliteli görüntü vericek), yanlardan bakıldığında görüntü kaybı ve renk kaybı olmucak (sanırım ips olması yeterli olacaktır) ve notebook çözünürlülüğüne uyum sağlıyacak 22" ekrana sahip monitör bakıyoruz. 22" olmasa bile 1 inç aşağısı yada yukarısı düşünülebilir tabi. birde tabi hdmi girişi olmazsa olmazımız.

    şimdi benim asıl kafama takılan şu; bizim kullandığımız ultrabook (3200 x 1800) çözünürlülüğü destekliyor. ama monitörler 25" 'e kadar 1920x1080 çözünürlülükte. yani bu sefer tam verimli kullanammamış olmuyormuyuz. yani ben bu monitörü 3200x1800 çözünürlülükte kullanma şansım yok mu? birde görüntüde bozulma olmadan bu çözünürlülükler bir biriylr uyumlu olur mu? bazen çünkü hafif bulanıklık yaptığına şahit olmuştuk bazı monitörlerin farklı notebooklarda. biraz karışık oldu ama sanırım derdimi anlatabilmişimdir. işin özü alım yaparken nasıl bir yol izlesek? şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is_system -- 8 Aralık 2016; 16:40:24 >




  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Amaç esasen film,surf vs ama ilerde oyunda olabilir neden olmasın.
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-u28e590ds-28-1ms-2xhdmi-display-4k-ultra-hd-led-monitor-p-BD804517
    Bu monitör hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim ?

    Samsung monitörü almış bulundum. Daha önceden AOC IPS 21.5" monitörüm vardı. Şahsi görüşüm AOC ips samsung tn paneli böler,çarpar, karekökünü alır kapının önüne koyar şeklinde.
  • tiwaly kullanıcısına yanıt
    Oncelikle hayırlı olsun bende yeni monitör arayışı içersinde yim bu model gözüme takıldı bende aoc 2369v modelini beğenmediği içi satım acaba ekran kartiniz nedir ve bağlantıyı nasıl yaptınız .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asig

    Oncelikle hayırlı olsun bende yeni monitör arayışı içersinde yim bu model gözüme takıldı bende aoc 2369v modelini beğenmediği içi satım acaba ekran kartiniz nedir ve bağlantıyı nasıl yaptınız .

    AOC için DVI kablo ama az pinli olanı. Samsung için HDMI. AOC sizin söylediğiniz modelin 21 inc olanıydı.
  • S.a usta ben yarın asus pg248q model bir monitör alıcam bu ürünün sıkıntısı var mı kronik bir sıkıntısı var mı var ise neler dir alına bilirmi ? Gigabyte Gtx 980 ile kullanıcam G-Sync nedir ne katkısı olur bana input lag bu ürün de var mı var ise ne kadar dır. ve bilmem gereken neler var bu ürün hakkın da şu an kullandığım monitör SyncMaster S22B350 şimdiden teşekkür ederim
  • Sea beyler, BENQ GL2450 modelini almayi dusunuyorum, genel olarak oyun icin kullanicam, sizce yeterli olur mu, dusuk mu kalir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi3636 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok iyi bir seçim olur pg248q kronik bir sorun duymadım.Monitörde bunun abisi pg279q zamanında kullandığım monitör bu monitörde blb sorunları vardı ıps panel olduğu için sizin alacağınız tn panel olduğu için blb vs sorunlar çıkması daha az ama iyice bir araştırın derim.

    Daha önceden kullandığım Pg 279q incelemem :https://forum.donanimhaber.com/m_115373725/tm.htm sizin alacağınız monitör benim incelemiş olduğum monitörle aynı sayılır görünüş nvdia gsync 180 hz olması gibi ama diğer özellikleri bakımından ayrılıyor.

    PG248Q : 180 Hz,nvida gsync,tn panel ( daha soluk renkler ve görüş açısı dar köşelerden bakılınca renk kayıpları oluyor ),full hd

    pg279Q : 165 hz o.c,nvida gsync,ıps panel ( daha canlı ve doğal renkler her açıdıan bakılsa bile renk kaybı,görüntü kaybı olmadan ekranı net görebiliyorsunuz ) 2k ekran full hd nin 2k çözünürlük nesneler daha net ve puslu olmaayan görüntü pikseller küçüldüğü için yani kısa ve özetle sizin alacağınız monitör full hd de en üst monitörlerden biridir.gtx 980 le çok iyi oyun performansı elde edersiniz.nvida gsync kısaca anlatmak gerekirse görüntüde yırtılma olmaz ekran kartını monitöre senkonize ederek çalışır ghosting vs yaratmaz ve daha akıcı,akışkan,nesneleri daha net göz yorulması olmadan kullanabilirsiniz.




  • is_system kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,öncelikle ultrabook dahili gpusu nedir ? Nvida ise masasütü nvida görüntü ayarlarından dsr yi açarak oyunda veya masasütü çözünürlük ayarını 4k ya renderlayarak yüksek çözünürlüklü görüntü alabilirsiniz ayriyeten full hd bir monitör takarak ta leptopunuza çözünürlüğü yükseltebilirsiniz ? Monitör için fiyat aralığı ne düşünüyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.