Şimdi Ara

Windows 10 wifi kopma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
44.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler. Aylardır devam eden bir problemim var. Her şey windows 10'dan sonra başladı. Win 10'dan sonra sürekli wifi kopması yaşıyorum hatta bazen wifi komple kapanıyor ve hiçbir wifi ağını görmüyor. Evde 2 laptop daha var onlarda hiçbir sıkıntı yok modem kaynaklı problem değil. IP sabitleme, sürücü güncellemeleri her şeyi denedim bakmadığım çözüm kalmadı. Gözünüzü seveyim bıktım artık en son laptopu kıracağım sinir krizi geçirtiyor ne online oyun oynatıyor ne de internette gezebiliyorum. Uzaktan bağlantı yapabilecek var ise çok sevinirim lütfen aylardır süren çilemi bitirin. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar herkese.



  • Yok mu ya biri hayrına yardım edecek ilgilenecek.
  • bendede aynı sorun var 2 haftadır kullanıyorum ne yaptıysam olmadı windows 7 döncem galiba olursa
  • aynı sorundan muzdaribim yardımcı olacak kimse yokmu

    sizler çözebildinizmi
  • Bu problemi yasiyanlar hangi windows 10 surumunu kullaniyor acaba ve ne kadar siklikla kopma oluyo yazar misiniz gecen gun arkadasin laptoba win 10 pro x64 yukledim bir sikinti yoktu 2 saat driver guncelledim bir kopma olmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rookieee R kullanıcısına yanıt
    Surucu guncel degilse bu sorun ortaya cikiyor. Windows 10 surucu guncel ise, aygit yoneticisinden Wifi kartinin ayarlarina gidip, Bilgisayar guc tasarrufu icin bu aygiti kapatsin secenegini kaldirin.
  • win 10 64 bit pro kurdum fakat wifi herahangi bir zaman aralığında komple gidiyor aygıt yöneticisinden wifi kartı görünmüyor.

    daha önce win 7 vardı herhangi bir sıkıntı yoktu,tahminim donanım ve yazılım uyuşmazlığı ama çözemedim

    intenette dolaşan bütün yolları denedim kayıtdefterine komut yazmalar enerji tasarrufu falan filan

    pc asus k52j serisi yardım bekliyorum
  • abmux kullanıcısına yanıt
    Driver booster 4 programını indirir msin full versiyonunu araştırısan bulursun o program ile güncelle driverları tamam mı arkadaşın bilgisayarını formatlıyınca ilk önce cdden kurulum yaptım daha sonra driver booster 4 ile tüm driverları güncelledim bir sıkıntı yok kopma vs dediğim yöntemi dene kardeşim
  • İnancım olmasada sizin için denedim sonuç aynı

    problem şu ki wifi ağ bağdaştırıcısının kendi kendine kaybolması, donanım listesinden gözükmemesi söz konusu

    kapatıp açınca geliyor belirli süre sonra kayboluyor

    Win 7 ye tekrar geçtim bu sefer yine aynı sorun oluyor

    tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
  • Yaklaşık 2 ay önce acmıstım konuyu çözüm bulunamadı maalsef konuyu actıgım tarihten sonra recovery yaptım fabrika ayarlarında windows 8.1 yüklüydü ona döndüm inanılmazda memnunum gram kopma olmuyor arkadaslar bende teknik olarak çok anlayan birisi değilim ama sunulan önerileri deneyip yapabilecek kadar bilgim mevcut farklı forumlarda arastırdım google a yazdım ne yaptımsa olmadı benim pc asus asusun sitesine girdim güncel driverları bastan indirip kurdum hic bir çözüm faydalı olmadı dediğim gibi windows 8.1 e dönüş yaptım mutluyum.
  • Arkadaşlar benimde iphon'dan bilgisayara wifi ile baglanamiyorum Asus windows10 yardim edebilirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözüm:
    Başlat'ı tıklayın, Programları ve dosyaları ara kutusuna komut istemi yazın, Komut İstemi'ni sağ tıklayın ve daha sonra Yönetici olarak çalıştır komutunu tıklayın.
    Komut istemine aşağıdaki komutları yazın. Her komuttan sonra Enter tuşuna basın.

    ipconfig /flushdns

    ipconfig /registerdns

    ipconfig /release

    ipconfig /renew

    bu kadar.
  • Konu eski ama bene yine de bulmuş olduğum çözümü yazıp konuyu güncellemek istiyorum.

    Benim yapmadığım denemediğim çözüm kalmadı. Başka bir PolyGold marka wifi takınca düzeldi kopma yaşamıyorum. Demek ki sorun wifi alıcınızı değiştirmeyi deneyiniz.
  • konuyu hortlatacam ama arkadaşlar bende de aynı sorun var komut sistemi güç yönetimi filan herşeyi denedim ama çözüm yok format attım temiz kurulum yaptım ama sonuç yine aynı driverlerin hepsini site üstünden güncel olan driverların hepsini yükledim sonuç değişmedi şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacam diye Allah rızası için yardım edin
  • Arkadaşlae sürücü güncelleyin ve güncellemeleri yaptıktan sonra kapatın(windows update) sorun çözülecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya ben de dahil olayım.

    15 günlük Lenovo IP 520 bilgisayarım var. Win 10 Pro kurdum.

    Şu sorunu 3 kere yaşadım.
    1-Bilgisayarda uğraşırken, internet birden kopuyor.
    2-Sağ alttaki wifi simgesine tıklıyorum ve wifiler görünmüyor ve açılacak küçük pencere geç açılıyor.
    3-Ağ ve İnternet ayarları'na tıklayınca da pencere açılıyor ama donuyor gelmiyor sayfa.
    4-Denetim masası, aygıt ayarları gibi yerlere de giremiyorum donuyor.
    5-Aygıt yöneticisi bir süre sonra geliyor, wifi donanımı görünüyor ama devredışı bırak-etkinleştir yapsam da, wifi listesi gelmiyor.
    6-Tek çare bilgisayarı aç kapa yapıyorum. Yeniden başlat dediğimde de donuyor bilgisayar uzunca bekliyor kapanmak için.

    Daha önce hatalarda "Bilgisayar guc tasarrufu icin bu aygiti kapatsin" seçeneğini de iptal ettim ama sorun devam ediyor.

    Sürücülerim güncel lenovo sitesinden indirdim paket olarak, windows da güncel. Bilgisayarda virüs olamaz, antivirüs, firewall, noscript kullanıyorum, crackli program kurmadım. Donanımsal diyeceğim ama bu sorunu yaşayan çok. Driver-win0 uyuşmazlığı sanırım.
  • Ben de dahil olayım ve birazcık hortlatayım konuyu.
    Lenovo ideapad 520 aldım ve win 10 pro kurdum ben de benzer bir sorun yaşıyorum.
    Wifi çok az çekiyor. Yan odadaki modemi görmüyor. Telefonun 10 tane ağ bulduğu yerde 1 - 2 tane ağı zor görüyor. Modemin dibindeyken çekiyor ancak. Laptop kapanıp açılınca kayıtlı ağlara otomatik bağlanmıyor.
    WiFi performans ayarlarını maksimum performansa aldım, sürücüyü güncelledim, roaming aggressiveness ayarını 5'ten 1'e düşürdüm. Bilgisayar güç tasarrufu için bu aygıtı kapatsın seçeneğini kapattım. Format attım düzelmedi.
    Sizin sorun ne durumda, düzeltebildiniz mi?
    @teknoturk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 9 Ekim 2018; 15:8:11 >
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Keşke daha önce yazsaydım son durumu. Bilgisayarla ilgili sorunum güncelleme ile kalktı.



    Realtek çipsetli kart okuyucu veya bir başka donanımın sürücüsü win10 ile uyumlu değilmiş. Gönderdiğim hata raporlarıyla mı oldu bilmiyorum 2 haftada windows update'de realtek aygıta özel güncelleme geldi ve sorunların hepsi kalktı.



    Bir diğer tavsiyem aygıt yöneticisindeki tüm sürücüleri tek tek sağ tıklayıp güncelleştir deyin online olarak. Donanımların sürücülerininin güncel halini bu şekilde son versiyona geçirebilirsiniz. Win update veya donanım değişikliklerini sına deyince ilgili güncellemeleri on-line indiremeyebiliyor. Tek tek yaptım 15 kadar driverı güncellemiş oldum.



    Şimdi çok çok memnunum. Çekim seviye sorunum yok performanstan memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki laptop'ın wifi kartı Atheros qca9377. Yüklediğim windwos son güncellemeler yapılmış güncel bir sürümdü, tabi diğer donanım sürücülerini denemedim güncel mi diye.
    Dokununca elektrik akımı hissetme, harddiskten cızırtı sesi gelmesi ve bu wifi sorunu gibi nedenlerle iadeye gönderdim laptop'ı, satıcı ( n11'den almıştım) işi yokuşa sürecek gibi hissediyorum ama bakalım. Eğer kabul etmez geri gönderirse uğraşırım biraz daha. En çok çekindiğim ise wifi kartının sorunlu olması, bazen kartın kabloları gevşek olabiliyormuş araştırdığım kadarıyla. Bakalım bugün satıcıya ulaşacak cihaz.

    Sizin sorununuzun düzeldiğine sevindim.Teşekkürler cevap için.
    @teknoturk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 10 Ekim 2018; 9:22:41 >
  • Harddisk tıkırtısı standart ona alıştım ama wifi ile ilgili bazı ağları görmeme gibi durum oluyordu bende de.



    Performans vw güç ayarlarını normale alın, cmd üzerinden kod değişiklikleri yaptıysanız geri alın yani formatlanmış gibi olsun. Aygıt yöneticilerinde standart mouse, intel çipset driveri gibi ne varsa tek tek yapın güncellemeyi. Online olarak buluyor 15-20 kadarını. Düzeleceğini düşünüyorum. Kart okuyucu sürücüsü yüzünden wifi çalışmıyor ve bilgisayarı mavi ekrana alıyordu sistem bezdirmişti. Üstelik 10 dk da açılıyordu çakışma sebebiyle. Şimdi çok keyifli ve sorunsuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.