Şimdi Ara

Yurtdışı lisans, ucuz ülkeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de üniversite kazanacak kapasitede değilseniz şayet boş verin arkadaşlar yurt dışında okumayın, paranıza yazık. Daha önce de söylediğim gibi herkes okumak zorunda değil, memlekete başka şekillerde faydalı olabilirseniz. YGS'den 300 puan yapamıyorsanız okumanıza gerek yok...
  • Belçika.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya derim hocam.Girebilme durumunuz nedir çok bilmiyorum ama Rusya arge ye çok önem veren bir ülke bu yüzden mühendislik gibi birşey okumayı düşünüyorsanız,parasal imkanları da düşününce diğer seçeneklerden daha mantıklı duruyor gibi geldi bana.Saygınlık olarak avrupada birçoğu 0 a yakındır.Ama Türkiye'de Ortalama bir rus üniversitesinden mezun olmak ortalama bir türk üniversitesinden mezun olmakla eşit gibi birşeydir.Bir işe girdikten sonra ,tabi buralarda size bağlı çook etken var, eğitiminiz sayesinde düşük rütbelerdeyken kendinizi gösterme şansınız artabilir.Ama gideceğiniz okul en kötü ihtimalle Rusya da ortalama bir okul olmalı.
    Aşagısı berbattır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IELTS sınavından 6.0 alırsanız, London School of Commerce Lisans (bachelor business studies) programı var, London Vizyon Yurtdışı Eğitim acentesini ararsanız daha detaylı bilgi veriyorlar, istanbuldaysanız, ofisleri istiklal caddesi taksimde.
  • Yıllık 15 bin liraya gelişmiş bir ülkeye gidemezsiniz.
    Seçenekleriniz avrupada bazı balkan ülkeleri ve bazı post sovyet ülkeleri.
    Yok ben illa gelişmiş ülkelere gideceğim diyorsanız tek seçeneğiniz şu;
    1 senenizi feda edip çalışacaksınız. Ne kadar para biriktirirseniz o kadar yararınıza olur. 1 yıl boyunca çok çalışı 20 30 bin civarı para biriktirirseniz almanya, fransa gibi avrupa ülkelerine gidebilirsiniz.
    Tabii ki 30 bin liranız var diye çok rahat bir yaşam sürmeyeceksiniz. Ama bu para sizi 6 ay civarı idare eder. Bu süreçte part time iş bulursanız rahatlarsınız. Part time işten kazanacağınız para ailenizin göndereceği paranın 3 4 katı olur.
    Hayalleriniz için de 1 senemi feda edemem diyorsanız da ayda 200 euro ile gelişmiş ülke hayallerinden vazgeçin. Ukrayna, Gürcistan, Makedonya gibi ülkeler uygundur.
    İyi forumlar.
  • Yurtdışında lisansını bitiren abimden öğrendiğim kadarıyla Malta ve Ukrayna en ucuz ülkelerin başını çekiyor. Academix ile İngilterede üniversiteye giderek lisans programına katılmıştı ama fiyatlar bir o kadar pahalıydı yer ingiltere şimdi daha pahalı tabiki

    Bu abimizde çok güzel anlatmış:
    https://www.youtube.com/watch?v=8lQMKrtVxxQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexanderjahovic -- 8 Ağustos 2018; 21:54:45 >




  • dolar 5.58 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    dolar 5.58 tl
    6,53
  • Hocam Estonya'ya bakmanı tavsiye ederim. Öyle çok sesi soluğu çıkmıyor ancak incelediğinde fark edeceksin oldukça gelişmiş bir ülke (dışardan gördüğümü söylüyorum). Soğuğa karşı çok olumsuz değilsen düşünebilirsin. yıllık 1500-4000 euro gibi ücretleri var ama çalışma izni de var sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.