Şimdi Ara

Gittigidiyor 100 TL ve üzeri alışverişe 20 veya 25 SHELL smart puan!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
35
Favori
9.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kampanya Koşulları - Shell Kampanyası
    Kampanyaya nasıl katılacağım?
    Alışverişiniz başarıyla tamamlandıktan sonra (Onayınızın ardından bir gün sonra), GittiGidiyor üyeliğinizde kayıtlı e-posta adresinize ve kayıtlı cep telefonu numaranıza kampanya katılım şifreniz gönderilecektir. Şifrenin kayıtlı e-posta adresinize veya cep telefonunuza gönderilebilmesi için Bana Özel/Bilgilerim sayfanızdan iletişim izinlerini verdiğinizi lütfen kontrol ediniz. İletişim izni olmaması durumunda kampanya katılım şifreniz gönderilemeyecektir. Kampanyaya katılmak için, SHELL yazıp aralarında bir boşluk bırakarak Shell ClubSmart kart numaranızı ve kampanya katılım şifrenizi yazarak 5 Eylül 2016, saat 23:59'a kadar 2313'e kısa mesajla göndermeniz gerekmektedir. Kampanyaya başarılı olarak katılan katılımcıların Shell ClubSmart kartına 7 Eylül 2016 günü 20 TL karşılığı yakıt değerinde 2.000 Smart Puan yüklenecektir.Örnek Kampanya Katılım Şifresi: SHELL 700044101847935316 BNHWCV
    Shell Motorist uygulaması ile kampanyaya katılabilir miyim?
    Shell Motorist uygulaması kullanıcıları kampanyaya katılarak 25 TL karşılığı yakıt değerinde 2.500 Smart Puan kazanabilir. Shell Motorist uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için; uygulamadaki ''Haberler ve Ürünler'' başlığına tıklayıp GittiGidiyor kampanya sayfasına girerek, o sayfadaki kampanyaya katılım bağlantısına erişim sağlayıp Shell Club Smart Kart numaranızı ve kampanya katılım şifrenizi girmelisiniz. Kampanyaya 5 Eylül 2016 saat 23:59'a kadar Shell Motorist mobil uygulaması üzerinden katılan katılımcıların Shell ClubSmart kartına 7 Eylül 2016 günü içinde, 25 TL karşılığı yakıt değerinde 2.500 Smart Puan yüklenecektir. Shell Motorist uygulamasını indirmek için tıklayın.
    Kampanyaya katılmadan önce iletişim bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun.
    Kampanya katılım şifresinin size ulaşması için Bana Özel/Bilgilerim sayfanızdan kayıtlı e-posta adresinizin, cep telefonu numaranızın güncel olup olmadığınız kontrol ediniz. Ayrıca, Bildirim Ayarları sayfanızdaki SMS, E-posta duyurularını almak istiyorum seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olunuz. İletişim bilgilerinizin yanlış olması ve/veya GittiGidiyor'un SMS, E-posta duyurularını engellemeniz durumunda kampanyadan yararlanamazsınız.
    Shell ClubSmart kartım yok, nasıl alabilirim?
    Shell ClubSmart kartınız yoksa program üyesi Shell istasyonlarından ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.
    Hem SMS hem de Shell Motorist uygulaması ile kampanyaya katılabilir miyim?
    Kampanyaya SMS yoluyla veya Shell Motorist uygulaması üzerinden katılabilirsiniz. İki farklı yöntemle kampanyaya katıldığınızda, ilk katılımınız geçerli olacaktır. Kampanyaya katılmadan önce iletişim bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun.
    Kazandığım puanları ne zamana kadar kullanabilirim?
    Yüklenen Smart Puanların son kullanım tarihi 5 Ekim 2016'dır. Kullanılmayan Smart Puan'lar 6 Ekim 2016 tarihinde silinecektir.
    Kazandığım puanları nasıl kullanabilirim?
    Smart Puan'lar sadece akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerli olup, harcanabilmesi için en az 1 TL tutarında yakıt alımı gerekmektedir. Smart Puan karşılığı yakıt alımı için, Smart Kart'ın yakıt dolumu öncesinde ön saha personeline verilmesi ve hediye yakıt kullanılacağı bilgisinin iletilmesi gerekmektedir. Smart Puan'ların harcanabilmesi için Shell ClubSmart kartınızın kayıtlı olması gerekmektedir. Kartınızı internet bağlantısı olan telefonunuzdan 0532 752 50 50' ye KAYIT yazıp SMS göndererek, Shell Motorist mobil uygulamasıyla ya dawww.shellsmart.com üzerinden kaydedebilirsiniz.
    Kampanyadan kimler yararlanamaz?
    Shell Ticari Kartlar, ClubSmart Extra ve Shell Taşıt Tanıma Sistemi kullanan müşteriler ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar.
    Diğer koşullar
    Kampanyaya tüm Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone hatlarıyla katılım ücretsiz olarak yapılabilir. Bu kampanya diğer Shell kampanyaları ile birleştirilemez. Her GittiGidiyor üyesi kampanyadan 1 defa faydalanabilir.
    Yasal Sorumluluklar
    Katılımcının; hak kazanabilmek için gerçek profil bilgisi, güncel e-posta adresi, gerçek isim ve soy isim bilgilerini paylaşmış olması gerekmektedir. Kişisel bilgiler ve e-posta adresinin doğru girilmesi kullanıcının kendi sorumluluğundadır. Kullanıcının yanlış, eksik ya da sahte beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak her türlü aksaklıklardan kendisinin sorumlu olduğunu, yakıt hediyesini kazanamayacağını katılımcı kabul eder. Sahte profiller aracılığıyla katılımcı olan ya da sahte profillerden destek aldığı tespit edilen katılımcıların hediye yüklemesi yapılmayacaktır. Siparişin kısmen ya da tamamen iade edilmesi ve sipariş tutarının 100 TL'nin altına düşmesi durumunda kazanılmış olan hediye Smart Puan iptal olur. Yürürlükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halinde katılım hükümsüz kalacaktır. GittiGidiyor ve Shell & Turcas Petrol A.Ş. her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

    http://www.gittigidiyor.com/kampanya-kosullari/1-28-agustos-shell-kampanyasi



  • linkteki prima 5 no bebek bezinde de günün fırsatı var. shell hediye yakıtla birlikte prima 5 numara bezin tanesi 37 kuruşa falan geliyor. bence gayet iyi fiyat. alıyorum iki kutu ama bizim kız da bu aralar tuvalet eğitimi alıyor :) inşallah kızıma aldığım son bez olur :)

    http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/prima-aktif-bebek-5-beden-aylik-plus-126-adet-233102738



    Edit: urun satistan kaldirilmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lineco -- 2 Ağustos 2016; 0:07:46 >
  • Daha önceki kampanyalardan 20 puan yuklenmisti
    Gel gor ki puanı kullandirmamakjiçin 40 takla attı shell calisanlari
    3 4 istasyon gezdikten sonra bir İstasyonda yukletebilmistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir katılım bildirgesi olmuş,ayrıca puan kullanmak gerçekten zor shellde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: formula01

    Daha önceki kampanyalardan 20 puan yuklenmisti
    Gel gor ki puanı kullandirmamakjiçin 40 takla attı shell calisanlari
    3 4 istasyon gezdikten sonra bir İstasyonda yukletebilmistim

    benim satınalmalarımdan 20 tl puanım birikmişti shell kartımda. dün sorunsuz bir şekilde kullandım.
  • Güzel kampanya , kart kampanyası ile 100 e da puan açıklanırsa tadından yenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamana kadar geçerli göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip, 100 e 10 puan kampanyası çıkarsa süper olur
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    Aynen bir ton ugrastirdilar benide bi önce ki puan ı kullanmada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün alıp iptal edenlerin çek satışı başlar birazdan bu iptal çeklernden alanların puanları yüklenmeyince kavgalar başlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calculus07

    Ürün alıp iptal edenlerin çek satışı başlar birazdan bu iptal çeklernden alanların puanları yüklenmeyince kavgalar başlar

    Alışveriş yapıp da çek geldikten sonra gelen çeki satıp alışverişi iptal ya da iade edecekler çek satmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yaklaşık 40 adet 100 tl üstü alışveriş yapabilirim ama o kadar kodu nasıl kullanacağım bilmiyorum. Aynı gg hesabından bir kod gibi şart göremedim ben. Sanırım sorun olmaz. Olmazsa Shell kodları satarım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calculus07

    Ürün alıp iptal edenlerin çek satışı başlar birazdan bu iptal çeklernden alanların puanları yüklenmeyince kavgalar başlar


    2. Boyner vakası
  • Arkadaşlar 25 TL yakıt kodu 10-15 TL den aşağı satmazlar 1 gr altın alsak sonra bozdursak 10-15 arasında zarar olur fakat garanti olur en azından satın aldığımız kodun siparişin iade edilmesiyle gelen kod mu sağlam mı değil mi bilemiyoruz altından da geliyor mu bu kod geçerli mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shell smart kart şifremi nereden öğrenebilirim, uygulamadan katılmak istiyorum da.
  • Bez alimi dediğin gibi mantıklı hocam bencede.
  • Arkadaşlar shell kartınızı kayıt ederken girğidiniz doğum tarihi ay ve gününe dikkat edin ve not alın. Anladığım kadarıyla bu tarihler kart şifresi olarak tanımlanıyor. Geçen gün lipton kampanyasından yüklenen yaklaşık 100 TL lik yakıt hediyesini kullanmak için gittiğimde görevli karttaki hediye puanı gördü ancak kullanabilmek için yakıt pompasındaki cihaza kart şifresi girmemi istedi, bende şifre vs. belirlemedim dedim. Deneme amaçlı 0000 vs. birkaç şifre denedim ama olmadı ve hediye yakıt alamadım. Haftasonu olduğundan müşteri hizmetlerinede ulaşamadık. İnternette biraz araştırınca gün ve ay rakamlarının olduğunu öğrendim ve dün tekrar denedim ve hediye yakıtı aldım.
    Ayrıca şu bilgiyide paylaşayım : Sistem 1 ay içinde maksimum 70 TL lik akaryakıt puanı kullanımına izin veriyor, benzin alırken mutlaka bir miktar nakit vermek gerekiyor, otogaz alımında nakit ödeme istemiyor.
    Bendeki taze bilgiler bunlar..
  • 10 tl kupon kullansak 90 tl ödesek oluyormu daha önce deneyen varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Müdür42

    10 tl kupon kullansak 90 tl ödesek oluyormu daha önce deneyen varmı

    Malesef hocam olmuyor 100 TL altına düşmüş oluyor karttan ödenecek tutara bakılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.