Şimdi Ara

Turkcell yurtdışı 30dk 5tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışını arayanlar için sıcak fırsat yalnız belli kriterler koymuşlar...
    Link :https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/eko-avrupa-30-dakika-paketi

    Almak için:EKO AVRUPA 30 DK yaz 2222’ye gönder

    Kampanya için son katılım tarihi: 31 aralık 2016
    Eko Avrupa 30 Dakika Paketi ile sadece 5 TL'ye yurt dışındaki yakınlarınızı tam 30 dakika arayabilirsiniz. Üstelik 1 ay boyunca geçerli paketinizde cep ve sabit hat ayrımı yok. Paketiniz, Almanya, Bulgaristan, Fransa, Hollanda, Yunanistan, İngiltere, Avusturya, Romanya, Belçika, İsviçre, İtalya, İsveç, İspanya, Danimarka, Norveç, Polonya, Finlandiya, İrlanda, Portekiz, Macaristan yönlerine yapacağınız tüm cep ve sabit operatör aramalarında geçerli.
    Eko Avrupa 30 Dakika Paketi 30 gün geçerli olup aynı dönem içinde Hazır Kart'lılar paketi en çok 4 kez alabilir.30 gün sonunda kullanılmayan paket faydaları silinir, sonraki aya devretmez. Paket tekrarsızdır.
    Kampanyadan son 3 ay içinde Hazır Kart yurt dışını arama paketlerinden herhangi birini almamış ve son 3 ay içinde aylık en fazla 3 dakika yurt dışı arama gerçekleştirmiş aboneler faydalanabilir.
    Aşağıdaki belirtilen ülkelere GSM ve sabit hat aramalarını kapsamaktadır.
    Pakete dahil olan ülkeler; Almanya, Bulgaristan, Fransa, Hollanda, Yunanistan, İngiltere, Avusturya, Romanya, Belçika, İsviçre, İtalya, İsveç, İspanya, Danimarka, Norveç, Polonya, Finlandiya, İrlanda, Portekiz, Macaristan
    Paket faydalarının ya da kullanım süresinin bitmesi durumunda, abonenin faydalandığı yurt dışı aramalar için geçerli ek bir kampanya yoksa, yurt dışına yapılan aramalar Turkcell Uluslararası Arama Tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Kampanya kapsamında sunulan faydalar 3. şahıslara transfer edilemez. Vcrilen kullanım hakları sadece kişesel kullanım içindir, ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz,satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Kampanya kapsamında sunulan dakikalar Özel Servis numaralarının aranmasında geçerli değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 8 yıl önce Avrupa' da telefonu çaldırmanın saniyesine 3 TL alan bir şirket için olumlu gelişme.
  • Whatsapp aramayı yapandan Allah razı olsun bizi şu tekellerden kurtardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.