Şimdi Ara

NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ? (MF4 15.6K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sıralamamı yazdım, ben ODTÜ İnşaat istiyordum ama gelmeyecek. Ben de İTÜ İnşaat'a baktım ve genel olarak beğenmeme rağmen bazı tereddütlerim var. Yazayım isterseniz:

    1-)Bölüm %30 İngilizce ve benim İngilizce temelim de iyi değil, zaten hazırlıkta da İTÜ nün İngilizce eğitiminin iyi olmadığını herkes söylüyor.
    2-)Okul 200 kişi alıyor, bu yüzden bazı imkanları kısıtlı(lab ve staj gibi...)
    AMA BİR DE AKLIMDA ŞÖYLE BİR ŞEY VAR... BEN BU SENE AGÜ YE GİTSEM. ORADA HAZIRLIĞI SONRA DA 1. VE 2. SINIFLARI BİTİRSEM. SONRA DA ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRİP ODTÜ İNŞAATI KAZANSAM(TEMELİM İYİ YGS DE 5K İDİM, ZATEN ÇOK UFAK BİR FARKLA KAÇIRDIM) ORAYA GİTTİĞİMDE ALDIĞIM DERSLERİ SAYDIRTABİLİR MİYİM? YOKSA O İŞ YAŞ MI? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..



  • LYS de naptin be kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 123karakartal123 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında Mat sınavım da gayet iyiydi (75 net) ama mat sınavından çıkınca acayip havalara girdim aileme hava atıyordum ODTÜ ye İTÜ ye gidecem diye... FEN sınavında mıçtım ama. . 1 YILLIK EMEKLERİMİ 1 HAFTADA BOŞA SALDIM. NE YAPMAMI ÖNERİRSİN HOCAM? AGÜ YE GİDİP 2-3 YIL SONRA TEKRAR SINAVA GİRSEM ODTÜ İNŞAATA ALDIĞIM DERSLERİ KABUL ETTİREBİLİR MİYİM? YOKSA DİREK AGÜ YE Mİ DEVAM EDEYİM? BİR DE ŞÖYLE BİR İHTİMALİM DAHA VAR... 3. SINIFA KADAR AGÜ DE BİLGİSAYAR VEYA EE OKUYUP ONDAN SONRA BİLKENT E %50 BURSLU GİRSEM DERSLERİMİ KABUL EDERLER Mİ? BUNU DA ÇOK DÜŞÜNÜYORUM... NE ÖNERİRSİNİZ?




  • Hocam agüdeki dersleri bilkent kabul etmez bence ama odtü itüyükabul eder ama bence gerksiz git hocam oku itü ingilizceyi kendinde halledersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtu mezunu oldugunda otomatik olarak kopru, stadyum projelerinde calisma imkani doguyor hocam zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.