Şimdi Ara

Erdoğan: bunlar bizim sakalımızı kestiler, unutmayın kesilen sakal çok daha gür biter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Dairesi'ni ziyareti sırasında konuştu.

    ABD'den gelen "muhataplarımız gözaltına alınıyor, tutuklanıyor" açıklamalarına cevap veren Erdoğan ABD'li isimlere "bu açıklamalarla kendinizi ele veriyorsunuz" dedi.


    AVRUPA'YA ELEŞTİRİ

    Bakıyorsunuz birileri endişeliymiş. "Bu içeri alınanların sayısı daha da artar mı" diye endişeleniyorlarmış. Suçluysa artar!


    "DARBECİLERİN YANINDA YER ALIYORSUNUZ"

    Çıkıyor Amerika'dan bir general neyse, "İrtibat halinde olduğumuz, görüşme halinde olduğumuz üst düzey komutanlardan içeri alınanların olduğunu görüyorum" diyor. İnsan biraz sıkılır ya! İnsan biraz sıkılır. Sen kimsin! bir defa haddini bileceksin! Sen benim ülkemdeki bir darbe girişimine yönelik kalkıp bu devlete demokrasi adına teşekkür edeceğine tam aksine dabecilerin yanında yer alıyorsun.


    "DARBECİYİ BESLİYORSUNUZ"

    Zaten darbeci senin ülkende, senin ülkende besliyorsunuz. Bu ortada. Benim milletimi inandıramazsın. Milletim şu anda tezgahın içerisinde olanlarını biliyor. Bu tür açıklamalar işin arkasında kimlerin olduğunu ve üst aklın olduğunu biliyor. Bu açıklamalarla kendinizi açığa veriyorsunuz."

    NE OLMUŞTU?

    Votel, “Birçok askeri liderle [IŞİD'le mücadele kapsamında] ilişkimiz var. Bundan sonra ileri bakabilmemiz için bu ilişkilerimizin nasıl etkileneceği beni kaygılandırıyor” demiş; sonra da bu kişilerin bir kısmının hapiste olduğunu söylemişti.

    ABD Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'deki bazı muhataplarının tutuklandığını ve bu durumun ABD'nin bölgedeki operasyonlarını etkilemesinden endişe duyduğunu açıkladı.

    ERDOĞAN'IN DİĞER AÇIKLAMALARI

    "Ramazan iftarında söylemiştim, 'İçimizde hainler olabilir. Bu hainler asla bizi yıldırmasın' demiştim ve nitekim bu hainler geldiler özel harekatımızı bombalamak suretiyle 50 kardeşimizin şehit olmasına vesile oldular. Ama onlar ihanetleriyle anılacak, şehitlerimiz hiç unutulmayacak. Onlar bu vatanı vatan yapanlar olarak anılacak."

    "KESİLEN SAKAL DAHA GÜR ÇIKAR"

    "Şu gördüğümüz bina ile, bu yaptıkları tahribatla bunlar bizim sakalımızı kestiler, unutmayın kesilen sakal çok daha gür biter. İnşallah bunun yerinde çok daha muhteşem, güzel bir eseri en kısa zamanda burada, proje şu anda bitmiş vaziyette, inşa edeceğiz."


    http://www.timeturk.com/erdogan-dan-muhataplarimiz-tutuklandi-diyen-abd-li-generale-sen-kimsin/haber-225061



  • Eh, ben de bir noktayı hatırlatayım.


    Osmanlı'da Kanunî'den sonra sistemli politikalar terk edildi. Bunun yerine kişiye bağlı, günü kurtarmaya yönelik politikalar izlendi.


    Sokullu Mehmed Paşa da suikaste kurban gittikten sonra başa geçen Kaptan-ı Deryalar kendisinin ekolünü terk etti. Kişisel politikalar üretilmeye başlandı.


    Böylelikle Sokullu döneminde dev Kıbrıs adası 1 yılda fethedilmişken ilerleyen dönemlerde ufak Girit Adası 24 yılda (1645-1669) güç bela fethedilebildi. 100 yıl sonra da donanmamız İzmir/Çeşme'de Ruslar tarafından yakıldı.


    Demem o ki kendisi şu anda TSK'yı içten yıpratıyor (aka. Sokullu'nun ölümü)


    Sokullu ölünce devlet de gerileme döneminde girdi.. Aynısı şimdi de oluyor sanki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.