Şimdi Ara

Darbeler ve Anayasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi bugünlerde hükümet yetkilileri televizyonlarda açıklamalar yapıyor. neymiş Anayasa dan kaynaklıymış. Anayasanın değişmesi gerekliymiş.
    Darbelerin anayasayla falan hiç alakası yok. Osmanlı devleti zamanında Yeniçerilerin isyanlar çıkartıp ve padişahları zorla değiştirmeleri darbe değil mi? ülkemizde darbe geleneği 1960 la başladığı söylenir hep bu tarihin en büyük aldatmacasıdır. ülkemizde darbe geleneği Yeniçeri ocağının bozulmasıyla 1700 lü yıllardan itibaren başlar.
    ve unutmayın ki o devirde Osmanlı da Anayasa falan yoktu. Yani anayasayı değiştirmekle darbeler önlenemez.
    Darbeler ancak ve ancak Ahlaki ve yurtseverlik eğitimiyle önlenir. dini eğitim de çare değillir,zaten 15 temmuz darbe girişimini yapanlar ateist falan değil dindar olarak tabir edilen kişiler.



  • Hepsi hikaye. Silah projelerimizi satarken yakalanmıştı birisi. Bunlarında ceplerinden dolar çıktı. Geçende bir arkadaş söyledi TC bilgilerini devlete diş göstermek isterken ellerinden kaptırmışlar. Çözümü basit eğitim ve karşılığını hemen almayı beklemeyeceğiz acele ederken ecele gidiyoruz. Uzun süreçli gelecek nesilleri aydın olarak yetiştirmek için projeler üretmeliyiz. Avrupa da şu fiyata araba alınıyor diye milleti isyana teşvik ederek çözüm bulunmaz. Kendini değil senden sonra yaşayacakları düşüneceksin. Öyle şeyler yapmalıyız ki sadece kendimizi değil tüm dünyayı aydınlatmalı bu projeler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.