Şimdi Ara

Yapılan Darbe Tiyatroydu Diyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık olarak 5 gündür, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayın'da çalışıyorum. Orada görevli değilim. Ben Ankara Adliyesi'nde Zabıt Katibi'yim. Dış Nöbet olarak oraya arama, ifade alma ve el koyma için savcılarla beraber gittik. Benim görevim sadece yazı yazmak. Orada polislerle beraber aramaları yaptık, ifadeleri aldık ve bazı eşyalara el koyduk. Sohbet ettim; askerlerle ve polislerle. En can alıcı nokta neydi biliyor musunuz anlatılanların.. Bir polis memurunun "gece 2-3 e kadar çalışıyoruz ama bugün hayatta da olmayabilirdik" demesiydi. O günkü çatışmalardan bahsetmiyordu. 9 bin polisin öldürüleceğini söylüyordu. Kanım dondu! KOM, TEM ve ASAYİŞ'deki polisleri toplayıp (Toplam 9.000 polis) Mamak'a bir mekana götürüp, hepsinin kafasına sıkacaklardı ve çatışmada öldü izlenimi vereceklerdi. Çocukları gözü önüne gelmişti anlatırken bile!

    Sonra bir bayan komiser geldi. 23 yılını bu ülkeye, bu mesleğe adamış bir insan. Gözleri doldu bunları dinlerken ve oda anlattı. O gece Emniyet Müdürlüğü'ndeydik dedi ve başladı anlatmaya; toplam 300-400 personel vardı o gece orada.. Tanklar üstümüze geliyordu, daha fazla değil 5-6 ay önce onlarla doğu beraberdim, kardeşlerine sıkmaz bunlar herhalde dedi ve yutkundu. İlk top geldi, ne olduğunu anlamadık, korktuk ve aşağıya indik dedi. Savaşmaya, çocuklarımız için ölmeye aşağıya indik dedi. Ağlamaya başladı. Ellerindeki silahlarla birşey yapamayacaklarını anladıklarında sığınağa gitmeye karar verdi hepsi. İndiler sığınağa. Sonra uçaktan atılan bir füze... Sığınaktaki boruları patlattı. Gırtlağa kadar suda kaldılar saatlerce. Ya dışarı çıkacaklar tanklarla savaşıp ölecekler yada suda boğulacaktı hepsi. Savaşarak ölmeyi tercih ettiler. Kapıyı açtılar ve baktılar karşılarında askerler.. Kaçışıyorlar sağa sola bu ŞEREF YOKSUNLARI.. İçlerindeki erler tankarı bırakmış, ateş etmemiş ve emri veren ve yöneten o ŞEREF YOKSUNLARI ve yanındaki avaneleri halktan kaçıyormuş meğer.. Karşılarında polisi gördükleri gibi başlarındaki ŞEREF YOKSUNU kafasına sıkmış direk.. Diğerlerini de polisler öldürmüş zaten..

    Güzel bir tiyatro yazmış ve oynamışlar gerçektende. Hayatlarına mal olacakmış neredeyse bu tiyatro hepsinin..







  • Belki de kandırılmışlandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiyatro olması için oynayanların haberinin olması gerekmiyor. Sadece sahneyi açıp başlatan birisi olması yeterlidir. Henüz kesin bir yargıya varmak için erken olduğunu düşünüyorum.

    Ek olarak tiyatro ise bile hükumetin yaptığını kastetmiyorum. Belki yabancı ülkeler tarafından karışıklık çıkarmak için o insanlar kışkırtılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 29 Temmuz 2016; 0:53:03 >
  • 9000 polisin kafasina sikmak... Sonra da catismada olduler demek... Kimse inanmaz buna. Fazla abartili olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaaa , aslında tiyatro olması için o polislerin hepsine haber vermeleri lazımdı değil mi "la biz yarın gelecez sizin 9000'inizi kaçıracaz kafanıza sıkacaz sizde öleceksiniz taağam mı? heh".

    O polislerde "ayıpsın kanka yeterki tiyatro bozulmasın" gibisinden sanıyorsanız tiyatro olayını valla milletin iq seviyesi yerlerde

    Bak güzel kardeşim maşa diye bir şey var;

     Yapılan Darbe Tiyatroydu Diyenler...

    Yukarıdaki değil tabiki.Bir şeyin senaryo veya tiyatro olması için alttakilerin bunu bilmesi gerekmez.Tam aksine bu gibi olaylarda tiyatro veya senaryonun işlemesi için alttakilerin bir şey bilmemesi lazım.

    Mesela bu dangalak işid'e katılanlar işidin ne halt olduğunu bilmediği için katılıyor.Orada kullanıldıklarını bilmiyorlar.Veyahut eş-şebab terör örgütü.

    Bunlar birer örnekti.CIA yada siyonistlerin emrinde olan ne kadar it oğlu it oluşum varsa gözüne kestirdikleri ülkelerde hep aynı taktikleri kullanırlar.İnsanları taraflaştıracak ideolojiler onlara idoller hazırlarlar sonra o idoller birbirine düşer ülkede kaos çıkar sonra amerika gelir her şeyi o ülkenin karına kızına kadar hamutlar sömürür gider.Irak afganistan gibi örneklere bakabilirsiniz.

    Heee gelelim aynı noktaya.Bu konularda amerikanın bu oluşumları yaparken bu planları yaparken veyahut yukarıda örnek verildiği gibi 11 eylül saldırırsının tezgah olduğunu başka zaman bas bas bağırırsınız değil mi?

    Öyleyse 2-3 polis anısı anlatıp "bakın tiyatro değilmiş , tiyatro diyenler gelsin hele" diyerek alakasız bağ kurup durumu kotarmaya çalışmak gerçekten saçma oluyor.

    Bugün açılan bir başlık vereyim bir gözat;

    https://forum.donanimhaber.com/m_119034263/tm.htm

    Ortalama 60 sene yaşayacağınız şu kısacık ömrünüzde, hayatınızı beyninizi, geleceğinizi, zerre kadar tanımadığınız insanlar uğrunda harcamadan önce tekrar tekrar düşünmenizi tavsiye ederim.




  • Darbe tiyatro falan değildi, darbe istihbaratını alındığı için erken yapılmaya çalışıldı başarılı olamadı.
    tiyatro falan diyip gözaltına alınmaya mı çalışıyorsunuz ayrıca?
  • Arkadaşlar abd açıkladı resmen, biz yaptık diye. Bu konuyu uzatmayalım lütfen. Zaten dış medyayı takip ediyorsanız anlarsınız. Bu işin partizanlığı olmaz. Ben ne Akp liyim. Ne de müslüman. O yüzden dürüstçe söylüyorum, sadece dış basının darbe sırasında ve sonrasında tepkisini ölçün yeter. Abd çatır çatır bir plan kurgulamış hem de yılların planı ve çuvallamış. Tıpkı 79 iran devriminde çuvalladığı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heyula07

    Arkadaşlar abd açıkladı resmen, biz yaptık diye. Bu konuyu uzatmayalım lütfen. Zaten dış medyayı takip ediyorsanız anlarsınız. Bu işin partizanlığı olmaz. Ben ne Akp liyim. Ne de müslüman. O yüzden dürüstçe söylüyorum, sadece dış basının darbe sırasında ve sonrasında tepkisini ölçün yeter. Abd çatır çatır bir plan kurgulamış hem de yılların planı ve çuvallamış. Tıpkı 79 iran devriminde çuvalladığı gibi.

    Bunu planlayan ABD değil ABDİ dir ancak .

    2016 yılında tek kanal TRT yi sanan ABDİ olabilir başka bir şey değil .
  • Tiyatronun perde arkası ve perde önü vardır. Perde önü gerçektir tabi ama arkası tiyatrodur. Piyonlar ve benzer statülerdekiler için gerçektir. Perde arkasını bilemezsin. Şüphelerin ve güvensizliğin vardır sadece tahmin yürütür ve neden-sonuç ilkesiyle çıkarımlar yaparsın. Sorgulayan beyin en azından biraz da olsa bunu yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://michaelsikkofield.blogspot.com.au/2016/07/15-temmuz-2016-darbecigi.html?m=1

    su yaziyi oku lutfen.


    darbe hukumete degil orduya ve millete yapilmistir ama amaclari kargasa cikartmakti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertalord -- 29 Temmuz 2016; 4:15:21 >
  • Siz Allah bilir Amerikan guresini de gercek saniyorsunuzdur...

    Asker ve tanklarin tek bir ates bile etmedigi bu tiyatro sacmaligina sizler de inandiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Eylul Olaylarini Amerika mi yapti ? Ladin gercekten ucakla daldi mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • not, bu darbe değil, darbe olsa sabaha karşı olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.