Şimdi Ara

Windows 7'yi key ile orjinal yapma??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben eski sistemimi yavaş yavaş uprage ediyorum ve yeni bir ekran kartı da alacağım için DirectX sürümüde kalite ve oyun için önemli. O yüzden Windows XP yerine Windows 7 kuracağım fakat ben bu windows 7'yi satın alacaktım 600 lira falan olduğunu görünce vazgeçtim. Direk ise ile kursam sonra ben bunun sadece 50-60 tl'ye serial key'ini satın alsam yine orjinal bir windows halinde kullanabilir miyim?Driverları falan sıkıntısız bir şekilde güncelleyebilir miyim aynı şekidle DirectX sürümünü falan?? Ve ben bu keyi windows 7'yi kurduktan sonra nereye yazacağım??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFlowers -- 28 Temmuz 2016; 23:11:16 >



  • Evet kullanabilirsin.Evet driverları güncellersin.Ancak directx12 sadece win 10 destekler.Directx11 yükleyebilirsin.Bilgisayar sağ tık sistem özellikleri al kısımdam etkinleştirme kısmına tıklayacaksın.
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Cevabınıza güveniyorum. Sıkıntı çıkmaz inşallah :D Bu arada bir soru daha sorayım size görürseniz cevaplarsanız mutlu olurum. Ben bu key'i satın alacağım da. İnternette dolaşıp ararken yok OEM lisans OPEN lisans falan felan gördüm fakat benim girdiğim sitede böyle bir şey yok. Direk 32-64 bit key yazmışlar şimdi ben bunu alırsam sıkıntısız kullanır mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFlowers -- 29 Temmuz 2016; 12:47:40 >
  • Bu saatten sonra Windows 7'ye para verilmez. Daz Loader ile etkinleştirebilirsin.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Aynı işlevi görür mü sence? Sıkıntısız çalışır mı? Güncelleme driver vs vs..
  • TheFlowers kullanıcısına yanıt
    Ayni işlevi görür hiç bir sıkıntı çıkmaz. Hatta bugün yapıp Windows 10'a yükseltme yaparsan Orijinal Windows 10 sahibi olursun.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Yalnız Windows XP 10'u desteklemiyor ki :D Win 7'ye geçtikten sonra Windows 10'a geçme gibi bir durum olur mu ki? Sonuçta XP desteklemiyor. Ana bilgisayar Xp?
  • TheFlowers kullanıcısına yanıt
    Belki destekler bende 12 senelik PC var (Pentium 4 HT 3.2 Ghz 1 GB RAM) şuan içerisinden Windows 10 Redstone 1 yüklü.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Vay bee :D Ya bu programlarda sıkıntı çıkabiliyomuş internette de sadece 1 tane orjinal lisans buldum allah allah dedim. Oda sadece windows professionel içinmiş. Pek te güvenemedim açıkçası. Dün win 7 ultimate kurduk bu gün professional mi yükleyeceğim şimdi :'( Neden sadece 1 tane lisans var? Oda gittigidiyorda.
  • Windows 7 Ultimate etkinleştirilmiş şekildeyse bugün hemen Windows 10 Pro yükseltmesi yap orijinal lisansı kap bugün son.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 29 Temmuz 2016; 14:02:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Yok aga ya bu gün yükleyemem onu işte sıkıntı orda. Alacağım şeyleri falan almam lazım önce. Ekran kartıdır ramdir zırttır falan. Windwos 10'u geçtim kafadan ben. Win 7 profesyonel indiriyorum şimdi. Olursa key satın alcam internetten orjinal olursa yapacaz o senin dediğin şekilde özellikler alt kısımdan. Sıkıntı olmaz inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.