Şimdi Ara

Vodafone Net Rezilliği / BTK Bildirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sözde adil kullanım diyorlar ona bile katlanıyoruz ama onu bile adil veremiyorlar...

    Yukarı yönde maksimum hızı (kbit/s) 984
    Aşağı yönde maksimum hızı (kbit/s) 5644
    Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 509
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 2048


    Modem değerlerim yukarı da görünmektedir. Önce ki aylarda adil kullanım noktasından sonra 3 megabit olarak aldığım hızı 2 megabit olarak değiştirmeniz ve üzerine bu konuda size yardımcı olamam diyen bir müşteri hizmetlerinizin olmasını kınıyorum. Müşteri hizmetleri ne için var gerçekten anlamıyorum. işini çok güzel yapanlar da var işini yapmamak için çeşitli bahaneler üretenlerde var.




    Aldığım cevap



    Yapılan incelemede 08/07/2015 tarihinde24 ay taahhütlü SüperNet ADSL 16 Mbps'a Kadar Limitsiz 60GB AKN kampanyası ile katılım sağladığınız görülmüştür.

    Şikayete konu hususun Adil Kullanım Noktası ile ilgili olduğu anlaşılmıştır. Mevcut kampanyada Adil Kullanım kotası bulunmakta olup, 60GB kullanım sonrası hızınız 3 Mbps’e düşmektedir.

    Bknz:http://www.vodafone.com.tr/Net/TelefonsuzADSL.php
    o İnternet hizmeti kapsamında, hız seçeneklerinde Abonenin alacağı hız garanti edilmemekte olup, Abonenin hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafesine bağlı olarak paket içinde tanımlı, alabileceği en yüksek hızda hizmet verilecektir.
    o Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download), seçilmiş olan paketin adil kullanım noktasını (AKN) aştığında internet kullanım hızı 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Dönem sonunda abonenin seçmiş olduğu hızda hizmet verilmeye devam edilecektir.

    Bilgilerinize Sunarız,
    Saygılarımızla.



    Benim sorduğum soru ile bunun arasında ki farkı açıklar mısınız? Adil kullanım sonrası aldığım hız düşük diyorum bana verilen cevaba bakın. İlgisiz müşteri hizmetleri, işi bilmeyen insanları oturtmuşlar.







  • müşteri hizmetlerini ara hattımı 3 Mbps hıza sabitle de
    hat değerlerin çok kötü 3 hızın üstü kopma yapabilir
  • Blue_Low kullanıcısına yanıt
    Hocam ayny dedi?iniz gibi yaptym ama i? yok biz bir ?ey yapamayyz diyorlar hayyr durumu anlatyyorum verilen cevaba bakyn.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    Hocam ayny dedi?iniz gibi yaptym ama i? yok biz bir ?ey yapamayyz diyorlar hayyr durumu anlatyyorum verilen cevaba bakyn.

    Belki yeni işe başlamış bi müşteri temsilcisine denk gelmişsindir tekrar ara söyle
  • Blue_Low kullanıcısına yanıt
    Hocam Jet Fatura üzerinden BTK yoluyla telefon yoluyla aynı şeyleri söyledim ama verilen cevapla benim anlatmak istediğim şeyi anlamıyorlar. Bu ay fatura dahil ödemek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.