Şimdi Ara

İzmir'de bilgisayar mühendisliği için hangi Üniversite ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    Evet aklımda temel olarak 3 üniversite var

    1-) İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
    2-) Ege
    3-) Dokuz Eylül

    Bu üç üniversiteden hangisini tercih edersiniz bilgisayar müh. liği için ve neden ? Sözlüklerde Dokuz Eylül'ün Ege'ye göre mühendisliklerinin bir tık önde olduğunu söylüyorlar doğrumu ?

    Birde şu yorumu almak istiyorum sizden şuanda İYTE ' nin başarı sırası 36.000 ondan önceki sene 40 ve ondan da önceki sene 41 le almış. Benim sıralamamda 41.000 de malesef ve birde kontenjanı 55 ten 60 ' a çıkarmışlar. Bu kontenjan artışı sıralamayı etkileme ihtimali veya benim bu üniversiteyi tutturma şansım varmı ? Aynı şey Ege 'de de geçerli orasıda 38.000 ama Ege'de kontenjan artışı yok.



  • Ben iyte mezunuyum bence ilk tercihe iyte yazmak çok mantıklı bir fikir değil. İlk başa ege yaz derim. Sonra deü mü iyte mi yazayım dersen, biraz zor bi soru ama senin 5 sene sonra mezun olacağınıda hesaba katarsak deü yazmak biraz daha mantıklı gibi geliyor.

    Not aslında biraz yanlış yazmışım , Eğer İzmir şehir merkezinde yaşayarak üniversite okuyacağım diyorsan yukarıdaki durumu savunuyorum , yok eğer izmiri boşveririm gülbahçede yaşarım dersen eğer yukarıda yazdığımı dikkate alma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theozy -- 29 Temmuz 2016; 22:48:17 >
  • Ege
  • Ben de bu yıl yazcam çok araştırdım. Eğerki iyi bi eğitim diyosan İYTE, iyi bi kampüs hayatı diyosan Ege. DEU bu ikisinin arası. Bence İYTE yi seç. İngilizce olması çok önemli. ege yi direk ele
  • ele dedim çünkü ingilizce değil
  • theozy T kullanıcısına yanıt
    İYTE ' den çok memnun değilmisin yani ? Fiziksel olanakları nasıl labları vs. ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yitopeligo

    İYTE ' den çok memnun değilmisin yani ? Fiziksel olanakları nasıl labları vs. ?


    Yeri hoşuma gitmiyor , günde yaklaşık 2,5 saatini boş yere yolda kaybetmek hoş değil. Fiziksel olanak olarak Bilgisayar labı var bilgisayarlar iyi, işte kinect, robot vs programlama istersen onlarda mevcut bölümde. Ayrıca kütüphaneye çok yakın ki bu çok önemli bir özellik. Derslikler yani dersin işlenildiği sınıflar ve devre labları ise bence küçük ve havalandırmaları kötü.

    Hmm unutmadan bölüm başkanı değişti geçen sene ve bence geçtiğimiz sene bölüm kendini oldukça geliştirdi. Yani önümüzdeki senelerde yükselen bir grafiği olacağını düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theozy -- 29 Temmuz 2016; 23:08:09 >
  • theozy T kullanıcısına yanıt
    Sağol bilgiler için. Çokta tutacağını zannetmiyorum 41.000 - 40.000 - 36.000 diye gitmiş sıralaması.. Neyse artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.