Şimdi Ara

İzmir'de bilgisayar mühendisliği için hangi Üniversite ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    Evet aklımda temel olarak 3 üniversite var

    1-) İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
    2-) Ege
    3-) Dokuz Eylül

    Bu üç üniversiteden hangisini tercih edersiniz bilgisayar müh. liği için ve neden ? Sözlüklerde Dokuz Eylül'ün Ege'ye göre mühendisliklerinin bir tık önde olduğunu söylüyorlar doğrumu ?

    Birde şu yorumu almak istiyorum sizden şuanda İYTE ' nin başarı sırası 36.000 ondan önceki sene 40 ve ondan da önceki sene 41 le almış. Benim sıralamamda 41.000 de malesef ve birde kontenjanı 55 ten 60 ' a çıkarmışlar. Bu kontenjan artışı sıralamayı etkileme ihtimali veya benim bu üniversiteyi tutturma şansım varmı ? Aynı şey Ege 'de de geçerli orasıda 38.000 ama Ege'de kontenjan artışı yok.



  • Banka sektorunde calismak istiyorsaniz ege bence.En eski 2. Fakulte basarili mezunlar iyi network yazilim bazında iyi egitim ve sosyal olanaklar.Daha iyi egitimi olan ama sosyal olanaklaricok kısıtlı olan iyte var.Fakat %90 iyte ve ege gelmez.Deu %90 gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyte eğitimi daha üstündür ama yerleşkesi şehir dışında o yüzden sıralaması düşük kalıyor herkes kendi üniversitesini över bende Ege'yi öveyim şansını dene zaten en düşük dokuz eylülün puanı sırayla yaz hepsini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.