Şimdi Ara

Okuldan , Okuldaki insanlardan bıktım ( SALDIRMAMAK ELDE DEĞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yahu okulda oldum olalı iyi niyetlerden dolayı başıma gelmedik kalmadı . yaşadığım durumlara anlam veremiyorum değil öğrenciler , öğretmenlerden bile nefret etmeye başladım . okula gidiyordum hergün aynı muhabbetler okadar sınıf değişti ( idare gereği ) hedefli veya okula okul için gelen insan göremedim . okulda kendine taht kurmuş tipler var kimsenin umrunda değil hergün tahrik içerisindeyim şu öğrenci konusu çok uzar az konuşulana geçiyim .

    öğretmen öğretmen diyenler bırakın bu işleri azıcık sahtelikten çıkıp hayatını gerçeğiyle düşünün . son yıllar öğretmenler hakkında düşüncelerimde çok değişti. Adam girmiş gençken konservatuar bölümüne 30 yıl geçmiş abuk subuk konuşmak için okula geliyor kendisi ramazanda konser veriyormuş 1.000 alıyormuş az aşağısında bir hoca varmış 600.000 alıyormuş müzik dersinde finans hukuku görüyoruz üstelik çok değişik bir insan tam sövülmelik 2 satır performans ödevi veriyor verdiği not 45 birde diyor bu kadar kötü yapma yeteneği nerden geliyor.


    Biri gitmiş mısıra hafızlık yapmaya nerden bilsin din kültürü öğretmeni olucağını , tabi öğrenci idare etmeyide bilmez bu sürekli görüyorum şu derste kağıt atmakla felan uğraşan andavallara yapma desen gider vurur kimse ona ses çıkarmaz ama benim hayatım iyi niyetten tükenmek noktasına gelmiş ben birine dalsam neden disiplinlik oluyorum bunu bana açıklasın

    Koridorda volta atan beden eğitimcikler sınıfa yaklaşık yakında gördüğüne kapıyı kapasana salak , gerizekalı diyor , bir başka öğretmen ohaaa diye birşey duysa argo kullanmıyoruz dimi der.

    daha çok var



  • up
  • Okumadım ama haklısın. Okuldan hep nefret etmişimdir. Özellikle liseler aptal fabrikaları olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 28 Temmuz 2016; 13:56:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmltkk K kullanıcısına yanıt
    bunlara takılma göz yum haksızlık karşısında susma tabide,sen sen ol okulunu bitirip oradan uzaklaşmaya bak bende aynı sorunlarla karşılaştım en hızlı böyle geçiyor bu emin ol
  • Hangi puanla hangi liseye gittin bilmiyorum. Hatta kaça gittigini bile bilmiyorum. 9 10da iken kağıt atma el şakaları hat safhada. 11e gecince olgunlasiyoruz biraz. 12de ise cogumuz 18 yasina girmiş ve artik bir birey oluyoruz.

    Öğretmen konusunda da sanssizligina veriyorum. Bizim okulda da var öyleleri ama dersimize giren olmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 10.sınıfa geçtim şu 9 sene içerisinde okula en rahat gittiğim sene 9 du

    rezilliğin diz boyu olduğu bir ilköğretim geçirmiş insanım ders çalışmaya motivasyonum yokken ve okula misafir gibi gelirken nasıl iyi bir okul kazanıyım 8.sınıf devamsızlık 30 - 40 gün
  • Be kefferruatlı dostum sen okuldan bıkmışsın ben hayattan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi niyetmi hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha bende geceleri metin2 kulede geçirir bu belediyenin dağıttığı sınavları felan direk sallardım

    ilkokulda çalışmaya dai hiçbir işim yoktu meslek lisesine düştüm zaten bu sene baktım sınıf iyi çevredekiler iyi bir kaç kezban haricinde sorun yoktu . ama eski ilkokul sınıflarından biri düşse tabi diğer kişilere beni nasıl tanıtcağı belliydi onlarda bana ters yaklaşcaktı bende yine kendimi geriye çekicektim . ama sınavlara son 1 günde olsa çalıştım 2. dönem teşekkürü 1,5 puanla kaçırdım bilişim bölümüne girdim ama şuan ilkokuldan oraya giren varmı onu bilemiyorum ya onun yüküyle yaz boyunca kendimi taşıyamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 28 Temmuz 2016; 17:51:15 >
  • up
  • Türkiyede yaşıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.