Şimdi Ara

Janna koridor aşaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sıralar bir janna hevesi tutmuş durumda beni her el janna alıyorum oyunun ileri aşamalarında adcmi veya korumam gerektiğini hissettiğim kolsuz olmayan mid veya top laneleri namusunu koruyan bakire gibi ölmüne koruyorum yanına kimse yaklaşamıyor ama koridor aşamasında tamamen berbat oynuyorum yanimdaki kişinin allaha kadar sövmesi falan baya kötü oluyor janna proları bi taktik verebilirmi koridor aşamasını nasıl geçirebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiora. -- 27 Temmuz 2016; 18:57:50 >



  • Janna zaten oynaması basit bir şampiyon.Kırılgan olması ve kiti sayesinde görevleri de basit.Koridor aşamasında,arkada durup,aksiyon olacağı an adcye kalkan vereceksin.Çok yaklaşan olursa veya kaçarken q atacaksın.Gank geldiler,yada saldırıya geçerkende w atacaksın.Senden çok bir şey beklememeleri lazım.Üstüne düşen görev az zaten.
  • Prolar support oynamaz Ebovenn
    Bu arada fioraya buff attılar skin çıktı diye,bence topa mide yönel taşıması daha kolay.Mid fiorada güçlü

    Edit:Yinede bir taktik vereyim.Ultini insec için kullanma eğer adc triple-penta falan almayacaksa.Genelde o adcnin üstüne attıgın adam adcni kesiyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 27 Temmuz 2016; 18:51:50 >
  • Janna prosu degilim hocam fakat janna oynamayı cok seviyorum şunu diyebilirim ki koridor asamasinda rakip herhangi bir yetenek kullandiginda hasari azaltmak icin kalkan verebilirsiniz fakat bazen de adc niz agresiflik yaptigi zaman kalkan vererek hasarı azaltabilirsiniz q yu da mesela duvar kenari gibi yere koyup rakibin gorusu yoksa genelde zor kacarlar yada nehir tarafindaki duvarin arkasindan kullabilirsiniz fakat bir alistar bir braum olmadiginiz icin biraz daha iyi pozisyon almaniz lazim onun disinda gene aklima gelen olursa yazarim cok iyi oynadigimi dusunmesem de yaninizda iyi bir adc oldugunda bence bu sorunlari cozersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    3-4 ay falan oyuna girmedim paslanmışım bi q ve oto iptali kombosu falan denedim utandım yaparken başaramadım karşıdaki olaf garip garip bakıyo falan garipti :dd
  • Koridorda pasif olacaksın zaten kalkan gelir gelmez hazırda bekletip adc'nin minimum bazen ise hiç hasar almamasını sağlayacaksın. Aşırı kırılgan olduğu için fazla açılma, önde durma Braum, Blitz ve Thresh q'su bitirebilir direk. Yakalanır yakalanmaz ölürsün.

    Sürekli adc arkasında kalıp boş boş durma dürtmeye çalış. Fakat q veya w kullanmamanı tavsiye ederim. Sebebi yüksek mana bedelleri yüzünden koridorda zorlanabiliyorsun. Zaten senden beklenen kesinlikle hasar olmamalı, aa ile dürt.

    W'ye gelecek olursak bekleme süresine girdiğinde pasifi kayboluyor. Yani hareket hızın gidiyor, böylelikle yakalanma riskin artabiliyor koridor aşamasında bunu dürtmek için kullanma q belki olabilir ama dodgelamak çok kolay ve manayı emdiği için 2 tane atsan arkada mana dolmasını bekleyeceksin.

    Q ne kadar beklerse hasarı ve savurma mesafesi artıyor. Gank yediğinizde falan direk q q yapmak yerine tam olduğun yere bırakıp kaçma hamlesi yap karşı ister istemez yaklaştığında ya patlar kendisi savurur ki o kadar uzun süreceğini sanmıyorum. Rakip üstüne gelir gelmez q yap.

    Onun dışında flash+r kesinlikle yapmamaya çalış.

    Koridorda elbet sen fight başlatamazsın. Karşı başlatacak sen adc'ni koruyup hayatta tutacaksın. Ulti konusunda kaçarken r basıp direk bozarak kaçmaya devam etmek mantıklı olsa da bir çok Janna koridorda da aynı hatayı yapıp adc'sini kurtarabilecekken yanlış iş yapıyor. Mesafeni güzel ayarlarsan tüm q w e yi attıktan sonra ulti ile karşıyı savurup pozisyonu bozmadan veya onların kaçmasını kolaylaştırmadan adc'ye güzelce can basarsın.




  • Sen de allaha sövüyordun beraber iyi geçinirsiniz işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çipetpet.

    Sen de allaha sövüyordun beraber iyi geçinirsiniz işte

    belki 5 yaşımda allaha sövdükten sonra şeytana sövmüşümdür ama bunun dışında hayatımda hiç kimsenin allahına sövmedim ama forumdan girdiğim 1-2 kişi arap tanrılarından aztec tanrılarına kadar sövüyor onlarla karıştırmış olabilirsin
  • Sadece arkada durup kalkan basma da nasıl oynuyorsan oyna
    Playz yapıcam diye kendini yıpratma
    Janna popüler olmadan epey oynardım, eski mainlerimden
    Gerektiğinde aggroo gerektiğinde pasif kalmayı biliceksin. Erken seviyelerdeki tradelerde düz vuruşlar bile farkediyor mesela
    Jannayı sinir bozucu bir şekilde oynayabilirsin, çoğu zaman hızından dolayı ve skillerinden dolayı ölmesi yakalanması çok zor çünkü
    Mesela engage yapar gibi usulca yaklaşıp w atıp kaçabilirsin. Takımın yetişirse ve sen o esnada hızlıca w q yaparsan kesersiniz o adamı gibi gibi.
    Gerektiğinde kendine kalkan at adc farmlarken karşı adcyi dürt. Kalkanından gelen ad ve w ile güzel vuruyo hanımkızımız
    Sorun varsa alabilirim janna oynamayı gerçekten çok severim
  • Yanindaki adc ye göre agresif veya safe oynarsin. Vayne varsa safe draven varsa agresif. Her türlü lane aşaması iyidir jannanin rahat edersiniz fakat roam atmasi sıkıntı. Çok prolari güzel romlar atıyor görüş olmayan yerden q koyup yan taraftan gelip ex.+dostuna e ile ama bi hayli pratik lazim yoksa başarısız olur. Ultisi tf nin kaderini değiştirir. İyi atarsan sizde ama kötü atarsan kaybetmenizede neden olabilir. 20k yapcak kadar oynasan herseyini çözersin zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adcni koruyabileceğin itemler al.
  • Ardent Censer beni eğlendiriyor. AS seven bir ADC yanındaysa eğlenceli olabiliyor.
    Bir de Q'yü karşının hareketlerini tahmin ederek atmak eğlenceli.
    Yine karşıya kendini kovalatmak etkili bir strateji olabilir. Yüksek MS'den dolayı seni yakalamak isteyecekler ama yakalayamayacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.