Şimdi Ara

Bu Dobloyu Tavsiye Eder misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ortaşekerli O kullanıcısına yanıt
    yani anladığım kadarı ile 40.000 tl bütçeniz var. Clio sw gibi araçlar bence doblodan daha mantıklı olur gibi geliyor.
  • Yani kırmızı clio mu?

    Balıkesirdeki galeridekilerden bir araç beğenip birini alıcam inşlh...
  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keyif,yalnız gitmez


    quote:

    Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

    Uzak dur o vitesler problemli hatta youtube ta videolarıda var ayrıca araba boş o arabanın kendi bile 29 bin etmez

    Doblo larda da duologic kullanılıyordu değil mi?

    Dualogic evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosuna sana doblocu demiyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuğra yok yaramaz
  • Merhaba,

    Otomotik vites fiorino kullandım 1,5 yıl, yokuş çıkar iken aracın vites sistemi şaşıyor yani büyük vitese mi küçük vitesemi alacağını bilemiyor. Bu yüzden manuel modda kullanırdık.
  • şu dizel araba 100 bin gider mantığını bi aşamadık kim neye dayanarak söylüyor ortalama bir multijet motoru 300-400 bin km gider 120 binde triger değişir kullanıcıya bağlı olaak 150-200 binde baskı balata ve böylece gider hayatında 200-250 bin kmde araca binmemiş adamlar 100 binden sonrası alınmaz diyor neyse gönlünüzden geçeni yapın vergisi 1,6 için konuşuyorum binekle aynı 1.3 alacaksanız zaten doblonun gücünü göremeyeceksiniz dualogic millet olarak robotize şanzıman kullanmayı bilmediğimizden bize kötü geliyor yoksa fiat 100 binlerce dualogic şanzımanlı araç üretti ve sattı ayrıca ben lineada kullandım doblodan sonra araba gitmiyor gibi geliyordu

    Şahsi tavsiyem önce arabadan beklentinizi belirleyin dizel benzin kararını verin ben çok süratli giden bir araba istemedim hiçbir zaman çünkü yol yok ama sıkıştığımda gaza basınca veya şehir içinde hadi dediğimde 120-130 a kadar kesilmeden düz yokuş farketmez bir araba istedim dobloyu aldım 290nm tork 105 bg vites düşme gibi bir durum yok lineada yaşamıştım araba yokuşta direk bir vites aşağısı diyor.

    İşletme maliyeti açısından ise çok yol yapmıyorsanız clio en avantajlısı bakımı ucuz vergisi ucuz.




  • Clio dışındaki seçenekler daha mantıklı hocam..1.2 3 parca boyalı clio üzer adamı iyi düşün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140 bin kmdir kullanıyorum 2012 model manuel.

    Kesinlikle premio alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GTS1907

    Bosuna sana doblocu demiyolar

    2007 den 2015 e kadar 2 ayrı doblo sahibi oldum şu anda 500l kullanıyorum en iyi tecrübem 500 ailesinden başka fiat marka araba almam alırsam anca panda oda çok pahalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vites çok yakmasına sebep oluyor diye biliyorum
  • balıkesirdemi oturuyorsunuz ? 10 bine satamadığınız aracınız nedir yardımcı olabilirim ? acele etmemenizi öneririm. 40 bin kadar bütçeyle çok daha iyi araçlar alınır. hele fiat reno dacia markasından uzak durun. alacağınız 2008 ve üstü civic corolla lancer mazda 3 ve focus bu baktığınız araçları 5-10 kez katlar. yok motor sağlammışda bilmem neymişde artık motoru çürük araba kalmadı eskidendi o işler motora bakılsın. araç bir bütündür herşeyiyle hitap etmesi gerekli. bütün isteklerinizi karşlılamalı. hele ticari amaçla üretilen tüm araçlardan uzak durunuz adı üzerinde ticari. anlamıda şudur mal at devam et. balıkesir bölgesinde oturuyorsanız araç konusunda size yardımcı olurum.
  • Balıkesir merkezde ikamet ediyorum.
    Aracım skoda felicia lx 95 model.enteresan durum şu ki bunu satan kişi 10.500 tl ye ısrarla isteyene satamdı bana yeğenim aracılığıyla 10.000 tl zoraki verdi.şimdi ben aldığım tutara satayım diyorum.adnan menderesteki galericilere bir iki araç için taaks için gittim inanın hepsi 10.000 tl ye saydı hatta en son ki adam maşallah bu kadar mı temiz olur bir araç demişti ama ben karşı araba için indirim yaptıramayınca almaktan vzgeçtim..

    Ben hız nedir bilmem,ufak çocuklarım var ben ailemle gezmeye giderim yavaş-sohbet ederek giderim acelem yoktur.Adammı fıtık ederim herhalde benimle yolculuk etse...o yüzden hız önemli değil.Kilometre takıntım var maalesef mümkün olsada 5-10.000 km arasında araç bulabilsem.4 cam ototmati olsa klima(hele digital olsa) ne iyi olur.bagaj geniş olsu araç geniş olsun istiyoruz.ömürlük bir araç istiyorum.Zaten haftada 20-30 km yol yapıyoruz.yazlarıda akçaya gidip geliyoruz bu kadar.Temiz km az bir araç bulsam herhalde bir daha arkama bakmam.vergi düşük olsun istiyorum o yüzden 1.3 ve altı olsa iyi olur.
    Yardımlarınızı bekliyorum.




  • Hocam otomobil olması iyi ancak araç çok boş.
    Babam aynı aracın 1.3 premio 2012 model sadece 40 bindeki aracı 36 bine zar zor satabildi bundan çok çok özellikliydi siz 1.6 premio bakın pişman olmazsınız galeriler hakkında o bandırma galeriler sitesinde temiz araba bulamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobloyu almayayım..linea 8.000 km de hemde yetkili servis fiattan satılık,clio için yorumlar.yada başka öneriniz var mı bak bu ilandaki araçı al..ama balıkesirde ve galeride olmak zorunda çünkü takas yapıcam..
  • Dertsiz başıma dert mi arıyorum ne?nedir bu ısrarım anlamıyorum.
    Bazen diyorum ki,bırak nasibin bu arabamış.vergisi 33 tl..yakıtı 10-15 kş civarı,masraf çıkarmıyor,zaten haftada 20-30 km yol yapıyorsun bırak elalem bıyık altında gülüyorsa,bırak çevre baskısı görüyorsan işini görüyor gerisai boşver.
    Bazen diyorum ki,elimde imkanım var alayım iyi bir araba bineyim borç harç yok tutumluyumda.offff be...:)))))
  • Tercih sizin motoru kötü araba yok diyen arkadaşlar 2008 model HDİ motora 3500 lira harcayınca sağlam motor var mı yok mu anladım enjektörü elektroniği bitmediği arabanın sıkıntısı en son sattım kurtuldum Doblonun işletme maliyetlerini yazayım diğer bilenlere sorun ona göre hareket edin çünkü mesele bir aracı almak değil hareket ettirmektir.

    Ticari diyince hala akıllarda her tarafı sac konforsuz araçlar canlanıyor galiba artık bir çok ticari gözüken doblo kangoo tarzı araçlarda arka camlar açılıyor her yer kaliteli kumaş kaplama yumuşak malzemeler tercih ediliyor trim sesi çok az izolasyonu iyi ve bağımsız süspansiyon standart makas devri bitti japon araçları gerçekten düzen olarak iyi araçlar ama yakıt ve parça fiyatları ortada illa kaza yapıcaksınız diye bir durum yok ama parça fiyatına bağlı sigorta fiyatlarıda ona göre neyse ben maliyetleri yazayım gözünüz keserse değerlendirirsiniz
    sigorta 300TL
    KASKO 1100TL
    20.000Kmde bir bakım 350 TL
    vergisi 800tl
    muayene her yıl 200TL

    Bunun dışında bir masrafım olmadı 110.000 kmde aracım premio donanım bu konuda iddialıyım 70-80 binlik araçlarda var.En basiti dijital otomatik klima hız sabitleme 6 ileri vites kadife leke tutmaz koltuklar esp+asr+bas üç harflilerin hepsi 4 hava yastığı 4 cam otomatik km'de max 25krş yakıt tüketimi ve gaza basınca koltuğa yaslaması paha biçilemez

    Ama şu da bir gerçek eğer otomatik alınacak ise japon motor ve otomatik şanzımanları çok iyidir yürüyen sistemleri iyidir mazdanın falan ikinci eli gerçekten çok zayıf honda toyota tavsiye edilir japon grubunda

    Dip not: Araç kimden olursa olsun sorgulamalarını tam olarak yapın başka bir yerde kontrol ettirin bayi olması aracın güvenilir olduğu anlamına gelmez burda çok dolandırılan adam gördük ve bayi ben bu aracı takasda aldım bende bilmiyordum diyip işin içinden çıktı.Ayrıca merak ettiğiniz araçları arayın bayiyi test edicem diyin almak zorunda değilsin bir turlayın biz burdan ne desekte tavsiye ederken hissettiğimiz şeyleri aldıktan sonra hissedemeyebilirsiniz.




  • Bence doblo 1.6 premio bakın.Gayet güzel araçtır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,galeriden takas kabul eden bir araç tavsiye eder misiniz.linkini paylaşırsanız bakmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.