Şimdi Ara

Kredi kartından bilgi dışında çekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Finansbank kredi kartımdan bilgim dışında açıklamalarından anlayacağım üzere yurtdışında çekimler yapıldı. SMS bilgisi gelmesiyle farkettim ve hemen bankayı arayıp iptal/yenileme isteği yaptım.

    Şifresiz çekimlerle toplamda 4600 TL civarı bir kullanım olmuş.

    Harcama itiraz formunu doldurup şubeye verdim.

    Ek birşey yapmam gerekir mi? Karakola gitmem gereken bir durum mu sizce?

    Gerçekten bilgisi olan biri varsa ve yardımcı olursa sevinirim,

    Saygılar.



  • Geçmiş olsun hocam kartı herhangi bir yurt dışı sitesinde kullanmışmıydınız?
  • dusundurucu D kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Hayır hocam hiç bir yurtdışı sitede kullanmadım.
  • bende yurtdışında hiç kullanmadım. akbank axess 500 tl harcama olmuş çünkü limitim o kadar kalmıştı. banggood dan harcama yapılmış. onlar iade ettik dediler. kalanıda banka iade edecek inşallah. akbank finans halkbank kartları olanlar dikkat etsin
  • Muhtemelen ATM`de kartinizin manyteik bolumunu kopyaladilar, sifre giremezler cunku bilmiyorlar, sifresiz kullanimlarda calinan tutar genelde iade ediliyor, bankalar bu konuda sorun cikartmiyorlar. ATM`lerde ek kablo, cikintili tuhaf bolumler, keypad veya kart girisinin oldugu yerdeki normal gorunen cikintili bolumleri elinizle cekerek kontrol edin. Cunku bu tarz aparatlar cok uyduruk sekilde takiliyor, kimse suphelenmedigi icin de surekli insanlari dolandiriyorlar.

    Banka subesindeki ATM`ler disinda para cekmeyin ama acil ihtiyac oldugunda mutlaka kontrol edin, cikan, dokulen bolumler var mi diye, ve boyle bir sey bulursaniz hemen polis`i arayin ki sokup tutanak tutsunlar.
  • Benim kartım sürekli Mo/To ve internet alışverişine kapalı, bişey alacaksam sadece o anlık açıyorum ve hemen kapatıyorum geri bu da bir önlem olabilir
  • 3d scurity dışında yapılan tüm harcamalara itiraz edip kazanma olasılığınız çok çok yüksek. bunun tersini firma ispatlamak zorunda. kamera kaydı imza vb. en geç 60 gün en erken 20 gün içerisinde paranız yatar. fakat para geri yatana kadar son ödeme tarihi içerisinde denk geldiğinde ödemeyi siz yapmazsanız geç ödemiş olur ve faiz uygulamasına maruz kalmış olursunuz böyle saçma bir yanı var. birde banka merkezinin itirazlarının bakıldığı bölümün özel bir numarası olması lazım oradan itirazın ellerine ulaşıp ulaşmadığını işleme alınıp alınmadığını sorun fax ile yapıldığı için itirazlar gelmedi bize gelmemiş bilmem ne olmuş gibi aksaklıklar yüzünden boşa beklemiş olmayın.
  • Arkadaşlar bilgi ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gün sonra harcamaların tamamı iade edildi arkadaşlar. Bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.