Şimdi Ara

Taahhüt ve hat taşıma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
114.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Turkcell kullanıyorum. Taahhütüm bu ayın 25'inde (25/07/2016) bitiyor. Başka bir oparetaöre geçicem. Ne yapmalıyım ? 25'inden önce mi başvurayım ? Geçeceğim oparetör tüm işlemleri kendisi mi yapıyor ? Turkcell'den yapacağım birşey var mı ?

    Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 13 Temmuz 2016; 0:02:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şimdiden geçiş işlemini başlatın. Son faturayı gün bazlı ödersiniz, sözleşmenin son ayında bulunduğunuz için de herhangi bir ceza ödemeyeceksiniz. Hat sahibinin geçmek istediği operatör bayisine gitmesi yeterli. Turkcell ile işiniz yok...
  • Merhaba birşey sorucam. Turkcell faturalı kullanıyorum hepsiplus 500 tarifesindeyim. Taahhütüm var şuan ikinci ayındayım. Başka operatöre geçicem taahhüt bozacağım için çok fazla fatura ücreti çıkar mı? Şöyle bilgi var ( Kampanyadan 12 ay süresi dolmadan ayrılan abonelerin faturasına kampanya iptal bedeli yansıtılacaktır. Erken iptal bedeli abonenin kampanyadan faydalandığı her ay için KDV ve ÖİV dâhil 15 TL'dir. Erken iptal bedeli, abonenin taahhütten vazgeçtiği ay itibarıyla aylık cayma tutarları toplamına ve kalan aylarda ödeyeceği toplam tutara bakılarak abone lehine olan tutar kadar tahsil edilir.) ((taahhütlü tarife ücretim 25 tl taahhütsüz 67 tl.))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilecikli11 -- 14 Temmuz 2016; 23:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış biliyor olabilirim. İlk ay içinde başka bir operatöre geçerseniz 50 tl cezası var diye biliyorum. Başta söylediğim gibi yanlış biliyor olabilirim yanıltmak istemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 15 Temmuz 2016; 1:02:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'den birşey yapmıyorum o zaman. Daha donra borç falan birşey çıkarmasınlar diye sormuştum. Daha önce operatör değişikliği de yapmadım işlemler nasıl oluyor bilmiyorum. Türktelekom'a geçicem herhangi bir bayisine gitsem onlar işlemleri yapıyorlar öyle mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 15 Temmuz 2016; 1:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhchiko kullanıcısına yanıt
    Ben ikinci aydayım ve taahhütümün bitmesine daha 10 ay var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilgi vermek istemem. Müşteri hizmetlerini ararsan daha iyi yardımcı olurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 15 Temmuz 2016; 12:16:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilecikli11 B kullanıcısına yanıt
    30 tl cayma bedeli ve son ay tarifenin taahutsuz fiyatını, farklı operatörden turkcell e geçiş yapmadıysan turkcell son faturana 2016 yılı kalan telsiz kullanım ücretinin toplamını da ekler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün türktelekoma geçmek için başvurdum. Başvuruyu yaptıktan sonra turkcellden mesaj geldi, Taahhütüm olduğu için (1 hafta var bitmesine) erken iptal bedeli cezası ödersiniz diye. Bende bunun üzerine turkcelli aradım taahhütün bitmesine 1 hafta var neden ceza kesiliyor dedim. Onların dediği 24ü veya 25inden sonra geçerseniz (25/07/2016 tarihinde bitiyor) ceza ödemezsiniz. Bir sonraki ayın faturasıda yazılmaz. Kullandığınız gün kadar yazılır dedi. Ben yine bunun üzerine türktelekomu arayıp 1 hafta sonraya erteleyelim dedim kabul ettiler. 1 hafta sonra geçişi yapacağım. Erken iptal bedeli yazılmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhchiko kullanıcısına yanıt
    Diğer operatöre geçme başvurusu yapmadan önce hattınızı ön ödemeli yani kontürlüye çevirip 2-3 gün sonra diğer operatöre geçiş için başvuru yapmalıydınız.
  • 2. mesajdaki arkadaşın ve internette okuduğum bazı yorumlara bakarak başvurdum. Daha önce operatör değiştirmediğimden bilgim yoktu öğrenmiş oldum. Aynı durumda olanlar varsa yardımcı olur diye yazdım. Tabii diğer operatörlerin şartlarıda aynı mıdır ? Bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 19 Temmuz 2016; 19:17:43 >
  • Rhchiko kullanıcısına yanıt
    hattım turkcelli turk telekoma geçmek gibi bir salaklık yaptım ( internet bağlantısı leş , baz istasyonlarından tek kademe çekiyor) , türk telekomdan vodafone da 14 günde geçtim sadece 8 tl ödedim 50 TL falan diye birşey yok yanlış bilgilendirmeyelim.
  • Müşteri hizmetlerini aradım ve şöyle dediler : Başka operatöre geçtiğim zaman veya faturalıdan faturasıza geçtiğim zaman taahhütüm bozulacağı için taahhütsüz tarife ücretiyle hesaplanıyormuş. Tarife + cayma bedeli +indirimler+telsiz kullanım ücretiyle beraber yaklaşık 89 tl son faturaya yansıtılır denildi. Evimde Turkcell in 4.5G si az çekiyor ve gidip geliyor. O yüzden Türk Telekoma geçmek istiyorum. Evimde en iyi 4.5G Türk telekom çekiyor. Daha taahhütümün bitmesine 10 ay var ve 89 tl ücret çıkacağı için hattımı Türk Telekoma taşımaktan vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba

    Vodafone s7 edge aldım ve şuan 14.ayındayım .

    Bugun ayrılıp Turkcelle geçsem tahmını ne kadar ceza öderim.

    Toplam fatura bedeli 150.80 ortalama

    Telefon aylık 116 tl

    Hat ücreti 39 tl

    24 aylık tahattüt
  • telefonun kalan taksitleri + tarife den aldığınız indirim bedelleri toplu yansır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferq -- 16 Mart 2018; 18:35:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferq

    telefonun kalan taksitleri + tarife den aldığınız indirim bedelleri toplu yansır

    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.