Şimdi Ara

Galatasaraylı oyuncularda birlik üst düzeyde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ceza haberini duyan Galatasaraylı futbolcular panikle telefona sarıldı, ancak yöneticilere ulaşabilen olmadı. Galatasaray yönetiminin planından rahatsızlık duyan oyuncular ortak karar aldı; kontratlarda kesinlikle indirim yapılmayacak!

    Galatasaraylı oyuncular, ceza haberlerini okur okumaz telefonlara sarılıp yöneticilere ulaşmaya çalıştılar. Ancak takım içinden alınan bilgiye göre, hiçbir yönetici telefonunu açmadı ve kendilerine bir cevap verilmedi. Bunun üzerine oyuncular kendi aralarında önemli bir karar aldılar.

    Galatasaray yönetiminin, futbolcu ücretlerinde indirime gidilmesi için böyle bir plan yaptığına kanaat getiren oyuncular, kesinlikle kontratlardan feragat etmeme kararı aldı.

    Galatasaraylı futbolcular ayrıca cezalara itiraz edebilmek için kendilerine resmi tebliğin yapılmasını bekliyor.

    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunlara verilen cezayı ücretinden çıkarsan o parayı da hak etmiyorlar ama yine de bu ceza haberinin doğru olmamasını ummaktan başka çaremiz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberler ne kadar doğrudur bilinmez ama ben Galatasaray yönetiminin takımı kötü yönettiğini düşünmüyorum. Bu kadar kötü yönetilemez.

    Bu yapılan artniyettir, bilerek istenerek takıma zarar vermeye çalışmaktır. Abartmak için demiyorum ben cidden böyle düşünüyorum, sebebi ne bilmiyorum ama bu yönetim Galatasaray'ı bişeylere alet etmek için verebileceği en ağır zararı vermek için o koltukta.

    Yahu sene boyu 10 maç yapmayan Tarık'a, Hamit'e kes faturayı göndermek istiyorsan, hırsı yüzünden kart gören adamların ne suçu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BILGI : Galatasaray yönetimi, Akhisar Belediyespor'a karşı Türkiye Kupası çeyrek finalinin kapsamında oynanan müsabakada topu oyuna geç soktuğu gerekçesiyle Fernando Muslera'ya ceza vermiştir.
  • Itirazdan gelen sarı karta verilen para cezasi doğru ama pozisyon icabı görülen kartlara ceza vermek de aptallık net. Zaten mıy mıy bir takımız iyice kız takımına çevirecekler takımı.
  • Realmadrid'in oyuncularını alın getirin Galatasaray'a bu yönetim varken süper ligde o kadro bile şampiyon olamaz. Hatta iddia ediyorum ilk üçe giremez...

    Yönetim taraftara yaptığı gibi futbolculara ve teknik ekibe de huzur vermiyor. Futbolcuların aklı saha da olacakken, yönetim futbolcuların akıllarını başka tarafa çekiyor. Rahat bir çalışma ortamı yaratmıyor.

    Sanmayın ki DUrsun yönetiminin sadece taraftarla iletişim problemi var. Aynı zamanda futbolcularla yönetim arasında da iletişim sorunu ve kopukluğu var.

    Dursun gitmediği sürece kötü sonuçlar sonrası ne Riekerink'e ne de herhangi bir futbolcuya kızmalıyız. Balık baştan kokar. Riekerink'e sormadan kafalarına göre oyuncu transfer ediyorlar, Hamit, Sabri kalsın diyorlar.... Mourinho , Conte gelse ne olacak ki?

    Bu yönetimle Galatasaray hiçbir başarıya ulaşamaz. Şayet ulaşırsa bu başarı Dursun Özbek'e rağmen gelen bir başarıdır.
  • Yalan haberin daniskası. Yönetim telefonunu açmıyormuş. dsfd. Hey allahım ya.
  • bence başkan haklı oh ıyı yapmıs.maç başı ucretı almasınlar ozaman.
  • Titter:

    Timurlenk: Mesele #Sneijder'i yönetememek değil mesele G.saray'ı yönetememek, bu yüzden bu cezalar kesildi. @timblnt


    https://twitter.com/asporcomtr/status/750031179735265280
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.