Şimdi Ara

S.O.S GÜNLÜKLERİ (+18) KORKU-GERİLİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • DURUM: DEVAM EDİYOR


    GİRİŞ

    “Sayın Türk hava yolları 124 Sefer sayılı İstanbul-Newyork yolcuları, Uçağınız beş dakika içinde 3 Numaralı Girişten Kalkacaktır.”

    Berk elindeki donmak üzere olan çayını masaya bıraktı. Cebinden çıkarttığı 5 lirayı da çayın yanına koydu ve sandalyesinden kalkıp 3 Numaralı girişe yürümeye başladı. Hava alanında çok fazla kişi yoktu. Önündeki birkaç kişi kimliklerini gösterip içeriye geçtikten sonra Berk cebinden hava alanı polisi olduğuna dair olan belgeyi gösterdi ve içeriye girdi. Uçak çok dolu değildi. Gerek iklimin değişmesi – Haziran ayında mont ile geziliyordu – gerekse uçak biletlerine gelen zamların insanları soğutmuş olması buna neden olarak gösterilebilirdi.
    O bunları düşünürken yanına uzun boylu güzel bir hostes gelmişti ve onun biletini göstermesini bekliyordu. Berk onu fark eder etmez Nedeni bilinmez, Kısık bir sesle ‘uçak polisi’ dedi. Ve kuyruk kısmına yürümeye başladı. Kendine uygun bir koltuk bulduktan sonra koltuğuna oturdu ve uçak kalkacağı alana doğru ilerlemeye başladı. Hostes iki kere kemer ve oksijen maskesi anonsu yaptıktan sonra yerine geçti. Ardından, Uçak gürültülü bir şekilde havalandı. Berk yapmaması gereken bir şey yaptı ve yorulmuş gözlerini kapatıp uyumaya başladı.

    ....

    “Uçak polisi beyefendi!” Acil gelmeniz gerek” Bu kelime beyninde birkaç kere tekrar ettikten sonra berk kendine geldi ve yattığı koltuktan fırladı. “Özür dilerim sorun neydi” Hostes bayan oldukça gergindi. “ Yardımcı pilot… Lütfen gelin” Berk kemerini çözüp hostes bayanı takip etmeye başladı. Pilot kabinine geldiklerinde hostes cebindeki kart ile kapıyı açıp Berk’i içeriye soktu ve yerde yatan yardımcı pilotu göstererek “Birden düşmüş, Nabızı atıyor ama cevap vermiyor” Berk pilota eğildi ve iki kolundan kabinin köşesine çekti.”Açıkcası bayan. Ne yapılacağı hakkında hiçbir fikirim yok” Hostes şaşırmış bir şekilde Berk’e baktı. Berk pilota dönüp “ Kule ile iletişim kurup bildirdiniz mi” Diye sordu. Pilot Berk’e dönüp “Sinyal yok” diye cevap verdi ve tekrardan önüne döndü.

    Berk ne yapacağını bilemiyordu. “ Ben içeriye dönüyorum. Ciddi bir şeyi yoktur umarım. Newyork’a varınca onunla ilgilenirler.” Dedi ve kapıyı açıp içeriye döndü. İlk boş gördüğü koltuğa oturdu ve ne yaptığını düşünmeye başladı. Senelerdir yaptığı işi az önce kayıp etmişti. Hostes ve pilot bunları inince Görevlilere anlatacak ve Berk’te işinden olacaktı. Aradan birkaç dakika geçtikten sonra uçak ciddi bir şekilde sallandı ve içeriden tiz bir çığlık sesi geldi. Berk koşarak pilot kabininin önüne geldi
    “Orada neler oluyor!” İçeriden hiçbir ses gelmemesi üzerine ceplerini aramaya başladı “Nerede bu giriş kartı! Neredeeee” giriş kartı ceplerine yoktu. Bunun üzerine içeriye tekrar bağırdı “İyi misiniz! Cevap verin!”. Belindeki silahını çıkarttı. Kapının manyetik kilidine doğru doğrulttu ve tetiği çekti.

    ....

    Silahın sesi şiddetli bir şekilde tüm uçakta yankılandı. Berk Kapıyı ittirerek açtı ve içeriye girdi. Hostes kanlar içinde yerde yatıyor başında ise pilot elleri kanlı şekilde Berk’e bakıyordu. “Neler oldu!” Pilot Berk’e döndü “Gerçek Oluyor!” Berk’in eli hala tetikteydi “ Ona ne oldu ?” Pilot Acı bir şekilde gülümsedi. “Isırıldı” ve kapalı duran alet dolabını gösterdi “Isıran da orada istersen ona sor” Berk dolaba yaklaştı içerisinden hırıltılar geliyordu. “Nedir bu şaka mı ?” Pilot Kötü bir şekilde güldükten sonra Berk’e döndü “ Keşke öyle olsaydı.” Berk hostese yaklaştı, ama fazla dayanamadı. Dışarıya çıkmış bağırsaklarına en fazla iki saniye bakabildi. Pilot ise hostesin başından kalkıp uçağı tekrar kontrolüne aldı. Elleri kan içinde ve titrer şekilde uçağı kontrol etmeye çalışıyordu. Berk yiyecek ve tıbbi malzemelerin olduğu dolabı açtı. Bir su şişesi alıp dolabı kapattı ve şişeyi pilota uzattı.

    Pilot ellerini yıkayıp biraz içtikten sonra Berk’e döndü “Nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun”. Berk yardımcı pilotun koltuğuna oturdu ve pilota dönerek “Sakin olmak mı ? hiç sanmıyorum”. Elindeki 9mm tabancasını yere bıraktı. Bu sırada, pilotun bacağından süzülen kanlar dikkatini çekti. “Bacağına ne oldu ?” Pilot bu soruyu beklemiyordu, Tedirgin bir şekilde Berk'e baktı. “Isırıldım”
    Berk tekrar ayağa kalktı. İlk yardım dolabının yanına gitti. Onu fark eden pilot; “İşe yaramaz… Biliyorsun işte, ısırılınca dönüşürsün…” Berk pilota döndü “Peki ya bu farklı bir virüs ise ?”. Pilot acı bir şekilde gülümseyerek “ Kendi gözlerim ile gördüm. Sende biliyorsun…” Berk yutkundu. Kendini toparlamaya çalıştı. “Uçağı güvenli bir yere indirmeye çalış” Pilot onu başı ile onayladı. hemen ardından içeriden bir dizi yardım sesleri gelmeye başladı. Uçak ciddi bir şekilde sallandı. Tekrar ve tekrar…. Berk pilota döndüğü sırada onunda yere yığıldığını gördü. Uçak hızla yere düşerken Berk’in yaptığı her şey gözünün önünden film şeridi gibi geçmeye başladı. Bunca yıldır bilim kurgu olarak kalan şey gerçek oluyordu…

    BÖLÜM I : DİRİLİŞ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 5 Temmuz 2016; 17:34:15 >



  • up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garibim uğraşmış kimse okumamış hocam ama siz yazmaya devam edin ben bekliyorum devamımı okumadım ama olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azcık boş yapmayın ya bi yararınız olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bortacina

    azcık boş yapmayın ya bi yararınız olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köyde canım sıkılıyordu iyi geldi hocam takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra Berk zebaniye dönüşüp hostesi yedikten sonra Çin Ejderhasina binip Şile'ye tatil yapmaya gitti.

    Ama unuttugu bisey vardi...Ejderhanin park ucretini verecek parasi yoktu!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pathetic Dragon -- 4 Temmuz 2016; 23:1:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocket Raccon

    Sonra Berk zebaniye dönüşüp hostesi yedikten sonra Çin Ejderhasina binip Şile'ye tatil yapmaya gitti.

    Ama unuttugu bisey vardi...Ejderhanin park ucretini verecek parasi yoktu!

    tekniğin iyi ama geliştirmen lazım. şaka bir yana bu güne kadar hikayelerimde zebani filan kullanmadım. düşünmüyorum da

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölüm eklendi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick-Hikaye uyumu ahenkle dans ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşu boşuna bu nick'i seçmedik

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel yeni bölüm yolda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip okurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum güzelmiş daha da okurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı çıkalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basliga da +18 koyuyorlar ya o bitiriyor beni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 5 Temmuz 2016; 5:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.