Şimdi Ara

Türkiye'nin En İyi Online Kitabevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Filakademi.com - Yüz Binlerce Kitap

    2014 Yılında kurulanhttp://www.filakademi.com/ anlaşılır ve sade bir tasarıma sahip, kategorilerin altına yayılmış indirimli 150 bin kitap içerisinden yapacağınız alışverişlerde, 75 TL ve üzeri siparişleriniz kargo ücreti şirket tarafından karşılanıyor. 75 TL nin altında kalan siparişleriniz için, kargo ücreti sabit 6,90 TL olarak belirlenmiş. Yazar, yayınevleri ve konu başlıkları gibi etmenlere göre kategorilendirilen sitede bu aralar, fantastik ve bilim kurgu kitaplarında %60 a varan indirimler bulunuyor.

    *kitap Okuma listeleri ile rakiplerinden çok daha farklı. Örneğin 2015 Yılının en iyi 50 Kitabı, Ölmeden önce okunması gereken kitaplar, en iyi aşk kitapları, en iyi romanlar, 200 yıllık charles dickens etkisi, en iyi balkan edebiyatı kitapları vb. yaklaşık 200 farklı geniş bir okuma listeleri bulunuyor.

    Ayrıca aradığınız tüm Akademik ve mesleki kitaplar ve eğitimler örneğin; Mimarlık Kitapları, Hukuk Kitapları, Türkçe Eğitim Seti, AutoCAD Türkçe Eğitim, 3D Studio Max Türkçe Eğitim Seti, V-ray Türkçe Eğitim, Sketchup Eğitim,Yazılım Eğitimleri, Bilgisayar Eğitimleri, Grafik Tasarım Eğitimleri vb. mesleki alanlarda da tüm kitap ve eğitimlere ulaşmanız mümkün.

    Oldukça geniş ödeme seçenekleri var; Tüm kredi kartlarına 9 taksit, kapıda ödeme, havale ve eft ile ödeme gibi kolaylık sunuluyor.

    Not: 2014/2016 yılı arasında yaklaşık 4000 müşteriye başarıyla hizmet vermişler. Kendim de şuanada kadar bir problem yaşamadım. Ayrıca satın aldığınız her ürünü, teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde herhangi bir sebep belirtmeksizin iade edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.