Şimdi Ara

samsung galaxy s3'üm niye çöp oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam. Telefonumu ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Şimdi bakıyorum da keşke o dönem muadili iphone 5s alsaydım, herneyse. Bana çıkardığı tek sıkıntı bataryasının artık şarj tutmamasıydı, değiştirdim kullanmaya devam ettim.
    şimdi subway surfers oyunundan örnek verir isem, ben telefonu ilk elime aldığımda bunu zerre takılma olmadan saatlerce oynadığımı hatırlıyorum. Peki şimdi bu telefonda ne değişti de bu oyunu kastıra kastıra anca oynatabiliyor. Derdim saçma sapan bir oyunu niye oynayamadığım değil sadece bir örnek. Telefonla işim alo, tarayıcı, whatsapp. Ama bunun gibi basit işlemlerde bile aşırı takılmalar yaşıyor telefon. Fabrika ayarlarına aldım, gereksiz uygulamaları devredışı bıraktım, zaten epeydir hafızasını olabildiğince boş bırakmaya çalışıyorum. Ama telefon beni 100 liraya sat milyardolarlar ödeyip yenisini al diye bağırıyor.
    merak ettiğim şu, telefonun içinde ne değişti de eski performansını veremiyor? Acayip acayip silinmesi mümkün olmayan virüsled mi birikti? donanımsal olarak bazı parçaları mı bozuldu? Yeni programlar falan muhabbetine ihtimal vermiyorum zira ilk gün hangi uygulamayı kullanıyorsam bugün de onu kullanıyorum. Bi ara samsung eski telefonlarına güncelleme diye virüs atıp sahiplerini yeni telefon almaya zorluyomuş gibi bi hurafe vardı, hurafe değil mi? Birisi açıklayabilir mi lütfen ne oldu bu telefona?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sebebi bu
    https://eksisozluk.com/planned-obsolescence--156741
    Planlı eskitme yapan firmalardan uzak durmak lazım. bu tür firmalardan telefon satın alınca o telefonu satın almış olmuyoruz telefonu 2seneliğine 1000+ tlye kiralamış oluyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elmanderr E kullanıcısına yanıt
    Vay alçaklar vay, aydınlama yaşadım sanırım şuan. Peki şuan benim yeni bir telefon "satın almam" lazım. Sizce hangi markaları tercih etmeliyim? Hangi markaları vay babayın düşmanlarını diye yerden yere vurmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyden once programlar aldiginiz gunun cok ilerisindeler. whatsapp ozamanlar 5mb iken simdi 50mb. facebook olmus 200 300mb . uygulamalar ayni yerde kalmiyor yani.

    İkinci olarak sanirim orjinal yazilimi kullaniyorsunuz. ondan vazgecin artik.forumda cm11 kurulumu mevcut s3 icin telefon saha kalkicaktir.
    s3 un hantallasmasinin en buyuk sebebi 4.3 versiyonunun cok hatali olusudur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi firmalar planlı eskitme yapmıyor bilmiyorum. xiaomi çinin apple ı. apple planlı eskitme yapıyorsa xiaomide yapar herhalde.
    Almak istediğiniz marka telefonun eski telefonlarının ana konusuna bakın. son 3 5sayfaya baksanız yeter sikayetler genelde pil süresi ve kasma oluyor bazıları telefon durduk yerde kapaniyor diyor. Bence samsung sony htc lg apple dan uzak durun. geri kalan markaların eski telefonlarinin ana konusuna bakın. Huawei bana farklı gibi geldi ama 3-4sene önceki telefonun ana konusuna baktım.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79153134&p=247&f=721 burda birisi garanti süresinin bitmesine 10gün kala telefon arıza yaptı diyor.
    Geriye asus xiaomi meizu lenovo kalıyor. bu firmalar eskitme yapıyor mu bilmiyorum. eski ana konularında son sayfaları okumak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ilgili forum sayfasını buldum. Açıkcası root rom gibi şeylerin sadece ismini duydum bugüne kadar, umarım becerebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elmanderr E kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz için teşekkürler, şu rom işini bir deneyeyim. Cılkını çıkarıp hırsımı aldıktan sonra yenisini slırım sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.