Şimdi Ara

Zayıf LG G5 satışları, yeniden yapılanmayı gündeme getirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha da lg'den çöp alınmaz 3 nesildir 3000 mah pil koyup g5'te daha da azalttılar. Ama modüler ondan kapasite azaldı dediler bakıyorsun hi-fi ses modülü 300 dolar. 4 nesildir gelişen tek şey kamera sanırım.

    Ha bu arada g2 ve g3 var ikisinde de anakart kaynaklı bootloop sorunu var. G4'te de herkes aynı sorundan şikayetçi. G5'te de olduğu söyleniyor ama bilemeyeceğim. Eğer sen 4 nesildir ölümcül bir sorunu düzeltemiyorsan merdiven altı Çin markaları kadar değerin yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir lg g5'e bak bir de lg g2'ye hangisi tasarım olarak daha iyi ? G5'in çerçeveleri çok büyük. Ekran kasa oranı daha iyi olabilirmiş. Arkadaki çift kamera daha estetik tasarlanabilirmiş. Üstelik fiyat olarak da daha ucuz olmalıydı.

  • Üstünden 4 yıl geçti hala da pişmanım zamanında g2 yi 1150 tlye almadım diye. Arkadaşım 4 yıldır kullanır her gördüğümde imrenirim. O telefona 820 koy, kameralarını değiştir kimsenin gıkı çıkmaz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: agonim1453

    Üstünden 4 yıl geçti hala da pişmanım zamanında g2 yi 1150 tlye almadım diye. Arkadaşım 4 yıldır kullanır her gördüğümde imrenirim. O telefona 820 koy, kameralarını değiştir kimsenin gıkı çıkmaz


    3 yıl oldu g2 çıkalı

  • lg g5 güzelde o arkası 3 sınıf bilim kurgu filmlerinde çıkma gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojennn
    lg g5 güzelde o arkası 3 sınıf bilim kurgu filmlerinde çıkma gibi.

    Zayıf LG G5 satışları, yeniden yapılanmayı gündeme getirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 4 Temmuz 2016; 19:36:27 >
  • Çinli firma diye hor görülen Huawei, seni hem kasa kalitesi, hem tasarım, hem batarya konusunda ezip geçiyor. G3'ten beri hatalarından ders almıyorsun. Kim niye alsın G5'i? Bir de piyasaya ilk çıkış fiyatı 2800 TL idi insanlara küfreder gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım çok kötüydü, doğal.
  • lg yanlış yapıyor amiral gemilerinin hepsini g5 de dahil ellerine alıp bir baksınlar sonra geriye dönüp birde g2 ye baksınlar ve bir düşünsünler nerede yanlış yapmışlar....

  • Biz seni iyi donanımı uygun fiyata verdiğin için sevdik lg aslında olması gereken fiyattan verdiğin için samsung Sony HTC iPhonea uydu fiyatları aldı başını gitti 3500-4000tlye telefon mu olur ama sen ne yaptın hem fiyatını artırdın hemde kazık fiyatlı ıvır zıvırların ile daha çok düdüklemeye çalıştın g2-g3 teki fiyat politikana geri dönmez isen daha çok işçi çıkarırsın.

  • G2 gibisini hic yapamadilar. G2 efsane oldu sonrakiler hikaye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence lg telefonlarini cikartirken oturup bir düşünmuyor. 2 sene g2 kullandim. Om numara cihazdi. Ama ekran sarardi. Degisti serviste. Bir cok g2de bu sorun vardi. G3 cikti kasalar komple catladi. G4 cikti bootlop oldu buyuk kismi. Arkadas hic test etmiyor musun sen bu cihazları?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az ariza veren markadir LG.

  • Lg kendine özgü tasarımıyla ön plana çıkıyor ekran ve dokunmatik kaliteside iyi ama snapdragonun ısınma sorunu ve kalitesiz kasa lg telefonları zor durumda bıraktı

  • Samsung çok iyi gidiyor eksiksiz cihazlar üretiyor.Android pazarında samsung daha kötü telefonlar çıkarırken bile liderdi. Lg g5 beğendiğim bir telefon premium kaliteyi kullanıcıya yansıtıyor ama tüketici ne istiyor iyi anlamak lazım. Tüketiciler artık sidik yarışında ve tasarıma önem veriyor. Sene 2016 hala cpu gpu ram tartışanlar var. 200 mah az bataryası var diye telefonu yerin dibine sokanlar var. Telefonların hepsi aynı gündelik kullanımda ciddi fark yaratacak özellik ekleyen firma yok. İphone'da bile hala 2 gb ram ve düşük batarya var ama hala anlamıyorsunuz seneye kalmadan 6 gb rami görürüz android tarafında ne değişecek ram artınca?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Temmuz 2016; 7:54:56 >
  • En hizli fiyati dusen amiral gemi telefon umarim flex serisi gibi oled ekrani bulunan guzel bir telefon gelir oled diger telefonlarin ekranindan aninda fark ettiriyor.

  • G2 ve akabinde çıkan g pro gflex ruhu geri gelmediği fiyatların düşmediği sürece lg kullanan biri olarak başka markalara doğru geçiş yapma durumum var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5 iyi bir telefon bence. LG reklam konusunda Samsung ve Apple kadar başarılı olmadığı için satışların düşük olduğunu düşünüyorum. Modülle felan alakası yok bu işin. Zaten o satılan modüllerin pek de bir artısı yok.

    Fiyatı düşünce gene oldukça satacaktır bence bu telefon. Sadece tüketici fiyatının düşmesini bekliyor ki haklılar da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kamera olayı vasat bi fikir. tek, büyük sensörlü bi kamera tercih edilir. ki sensörün o kadar kaliteli olmasa da kamera yazılımını geliştirsen insanlar yine kanar alır. diğer bütün telefonlarda olduğu gibi. marka bence reklam ve pazarlama yönünden sıkıntı çekiyor. distribütör telefonlarının satılmamasını anlarım ama bu telefon s7, iphone 6s 3 bin lirayken 2 bin lira etmicek bi telefon değil bana göre.
  • kronik sorunları çözemediği sürece işi zor ekran sararması ve bootlop yabancı forumlarda g5 de de rastlandığı söyleniyor şuan için hızlı bir şekilde fiyat düşürmekten başka seçeneği görünmüyor lg nin

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.