Şimdi Ara

wi-fi ye telefonlar bağlanıyor laptop bağlanamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar speronline abonesi olduk modem huawei255s laptop thosiba satellite l50 b 27p telefonlarlar bağlabildiğim wifi modeme laptopla giremiyorum sorunu çöz dediğimde windows sorun bulunamadı diyor landan kablolu internete giriyor. internetin ilk bağlandığı günde aynı sorun vardı wifi driverini güncelledim bağlanmıştı şuan herşey normal ama gene bağlantı yok nasıl yaparım buna benzer sorun yaşayanınız oldu mu.



  • yok mu yardımsever :)
  • shafac S kullanıcısına yanıt
    bizdede bi leptop vardı. dediğin gibiydi durum. leptopun wifi donanımı arızalanabiliyor, çok az sinyal alıyor, bazen wifileri görüp sinyal alamıyor. ben 20-25 tlye wireless usb almıştım. onu takınca sorunsuz wifiye giriyordum. belki sorun aynıdır.
  • shafac S kullanıcısına yanıt
    laptop dakı wifi yazılımını kaldır
    aygıt yonetıcısınden wifi aygıtını sag tıkla kaldır de cıkan menudende bu aygıtın sürücü yazılımını sil de sonra pc yi yeniden başlat ve en güncel olanını kur eger devam ederse

    modem arayüzüne gir kanal modunu 11 olarak değiştir

    yine devam ederse mod kısmını 11bgn yap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shafac

    arkadaşlar speronline abonesi olduk modem huawei255s laptop thosiba satellite l50 b 27p telefonlarlar bağlabildiğim wifi modeme laptopla giremiyorum sorunu çöz dediğimde windows sorun bulunamadı diyor landan kablolu internete giriyor. internetin ilk bağlandığı günde aynı sorun vardı wifi driverini güncelledim bağlanmıştı şuan herşey normal ama gene bağlantı yok nasıl yaparım buna benzer sorun yaşayanınız oldu mu.

    255s de 2 tane wifi var biri 2.5 ghz digeri 5 ghz. Senin ki modemden hangisi ac8k.
    5 ghzyi her cihaz desteklemeyebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır arkadaşlar hallettim.. driverin güncelini yükledim gene olmuyordu en son windowsun sitesinde'' netcfg –d '' konutunu yazdım bütün ağları siliyor sanırım şifreler felan gitti tekrar şifreyi girdim sorun düzeldi inşallah birdaha yaşamam.. laptop 2.5 ve 5 g yi algılıyor ama ben 2.5 g yi açık birakıyorum evin heryerinden çekiyor fazla radyosyana gerek yok :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.