Şimdi Ara

İnsanlar neden lüks mekanlara gidip kendini kazıklatır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendi açınızdan baktınız birde işletme açısından bakın olaya.Eğer mekan kaliteli ise masrafları fazla olacaktır.Elektriği,kirası,dekorasyonu vb bunların maliyeti yüksektir.Suyu 5tl yerine 1 tlye satarsa batma ihtimali var.Rakamları örnek olarak verdim işletmenin kalitesine göre değişecektir.
    Ayrıca kaliteli mekanlar hizmet bakımında da iyi olduğu için fiyatlar yüksek oluyor.Garsonların karşılaması,müşteri memnuniyeti gibi olaylarda var tabi.Bunların hiç birinin olmadığı yere fazla para vermek ahmaklık olur diğer türlü hakediyorsa ve kaliteli hizmeti varsa verilebilir.
  • Çünkü kendilerini öyle yapınca üstün olarak görüyorlar yani sosyal statü kazandıklarını zannediyorlar. Kendilerince öyle lüks,pahalı yerlerde takılınca insanlar tarafından beğenileceklerine,saygı görecekelrine çevrelerinde söz yani güç sahibi olacaklarını zannediyorlar oysaki cahil ve bunları yaşamak isteyen aptallar tarafından takılıyorlar sadece. Azcık okuyan bilen insan bunların ve bu insanların boş olduğunu bildiğinden umursamıyor ve aptal olarak görüyor.
  • Sevildikçe kendini mutlu hissediyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.