Şimdi Ara

Beyler bunun gibi olmam ne kadar sürer ssli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbfprivet

    quote:

    Orijinalden alıntı: King Athelstan


    quote:

    Orijinalden alıntı: mbfprivet


    quote:

    Orijinalden alıntı: King Athelstan

    Eskiden gençlik rocky olmak isterdi, rambo olmak isterdi şimdi gereksiz şişirilmiş insanlar gibi olmak istiyor. Harbi yeni nesli anlayamıyorum.

    Sen öyle seversin ben böyle severim zevk

    Zevk olduğunu sanmıyorum, medyada guçlu insan rolunde kullanıldığından hep bu tipler gaza gelmişsin sanırım, git bi önce adam akıllı her gün vücut ağırlığınla sporlar yap, haftanın 3 gunu min ormanda dağda falan jogging yap, ipe tırman sürekli sadece ellerinle, ardından gelip bakarız kas olayına.önce o yağlar eriyecek, kasların azda olsa gelişecek, sonra yapacaksın body'i, yoksa çok abartı ve saçma durur o kaslar.



    Uzun lafın kısası askerliğini yapıp gelmiş gibi, zımba gibi olman lazım.o memeler baş kaldırmayacak hem, eriteceksin yağlarını.sonra istersen hulk ol banane.

    Tamamda bilgili gibi konuşuyorsun da o memeler ameliyatsız gitmez önceden çok kiloluydum bu yine kilo vermiş halim jinekomasti ameliyatı olmam lazım ozamanda meme yapım bozulucak büyük ihtimal . İstersem Sasha grey olurum istersem bu adam olurum. Ben sadece sordum kaç senede olur diye bilgili olmayıp buraya gelmiş dağda zıpla arabada hopla diyorsun. Tabiki de gaza geldim bu benim zevkim adam hoşuma . gidiyor. Yağlarımıda güzel bir diyetle body yaparken bile veririm diyeti uygulamam gerek sadece.

    koy göte o zaman, benim gibi kısa kalmandan iyi.bende zamanında o kadar spor yaptım, daj gibi ( ) memeler yaptım da noldu ? 1.70 boyum var lan allahsızlar :'( yatakta belki daha şanslıyımdır da benimde gözüm orada değil işte




  • Yumurtanın akıyla sarısını ayırıyorsun, o kadar. Sürmüyorsun bile.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.