Şimdi Ara

Suriyelilere vatandaşlık Meral Akşener'i karşı bir plandır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anketler falan hepsi Meral Akşener'in MHP başkanı olacağı takdirde AKP'den baya bir oy kayması olacağını ve tek başına iktidar olamayacağını gösteriyor. Zaten şuan tek başına iktidar yapan oyların bir kısmı Bahçelinin politik pasifliğine tepkili olan milliyetçiler. Meral Akşener MHP başkanı olursa yeniden MHP'ye oy verecekler. Onların yerini doldurmanın en kolay ve sağlam yolu Suriyeliler. Koltuk uğruna ülkenin demografisi, saflığı, güvenliği kurban ediliyor. Bunun adı ülkeye ihanetdir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • umarım ekonomı çökerde halk aç kalıp akp bınalarına saldırır , adam asgari maaşı kesıntılerle bırlıkte halen 1000 tl alıyor gelmıs akp dıyor
  • Adam işsiz olduğu, iş bulamadığı halde yeter ki ümmetin hali iyi olsun diyor hocam sen ne diyorsun. Ümmetin durumu iyi olsa tamam diycem ben de oy vericem..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bambamm06

    Adam işsiz olduğu, iş bulamadığı halde yeter ki ümmetin hali iyi olsun diyor hocam sen ne diyorsun. Ümmetin durumu iyi olsa tamam diycem ben de oy vericem..

    Keşke ümmetin dediklerini acıp bir kez okusalar
  • KK ve CHP konusunda katılıyorum. Bahsedilen anketler de zaten hep yanlı şirket anketleri. Bütün anketler gibi onlar da saçma yani.. Zaten KK'nın İBB seçimini kaybetmesi yetiyordu genel başkan olmaması için. Aday olmayacağım deyip, kaset gibi bir olayla birden başkan olması da zaten insanı düşündürüyor.

    Meral akşener konusu ise, artık kaçan bir tren oldu açıkcası. Son seçimler öncesinde olması gereken hareketin şu an olması MHP'yi sadece mecliste tutmaya yetecek, meclis dışında kalmasını engelleyecek. Ama bence yine de önemli, çünkü MHP'nin bahçeli yüzünden, AKP'nin arkabahçesi olmasını bitirecek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_

    Meral Aksener kim ya...

    Amma buyuttunuz. Kemal de CHP'nin basina gelecekti, anketler tek basina iktidar diyordu. 10 senedir yuzde 26'da CHP.

    Aksener gelecek diye AKP'den yuzde 20 alacagini sanan MHP kardesler, AKP'nin niye hala iktidarda oldugunu cozememisler belli ki. Kongrede kazikladiklari Umit Ozdag'a, Koray Aydin'a, Sinan Ogan'a sorsunlar, onlar anlatir.

    Kalkip burada AKP'nin kurucusunu savunup durmayin.



    MHP başkanı olduğunda görürsünüz kim olduğunu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.