Şimdi Ara

W7 de ki dosyalari PS3 HDD sine atmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar ,
    Bilgisayari formatlayacagim.Ancak icerisinde bulunan belgeler onemli ve benim usb lerim de dolu.Yaklasik 25 gb a yakin belgeler ve dosyalar var.Bilgisayarin Dvd kismini cikartip hdd takabiliyoruz.Ben PS3 un hddsini cikartsam pc ye taksam ve bir klasor acsam tum belgeleri oraya atsam , sonra ps3 u calistirinca herhangi bir silinme vs olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • PS ilgi alanıma girmiyor ancak ps2 ler bildiğim kadarı ile Linux tabanlıydılar. Yani Linux işletim sistemi ile biçimlendirilmiş bir diske sahip olduğunu düşünüldüğünde, Linuxlar Windows disk biçimlerini görüp, tanıyor iken, Windowslar Linuxları tanıyamıyorlar. Muhtemelen ps3 diskinizi bilgisayara takınca tanımadığı disk formatı nedeni ile diski biçimlendirmek isteyebilir diye düşünüyorum ama bunlar varsayım, gerçeğini takınca görürsünüz. Ps3 diski söküp, bilgisayara bağladığınızda tanımamış ise size, bu diski biçimlendirmek ve kullanıma açmak isteyip istemediğinizi sorar. Bu soruya hayır cevabı verir veya cevap vermeden kapatırsanız bir sorun yaşamazsınız. Ola ki benim bilgilerim yanlış çıktı, bu durumda ps3 diski bilgisayarınıza takar, dosyalarınızı yedekler, bilgisayarınızı formatlar, yedeklerinizi ps3 diskinden bilgisayarınıza geri yükler, ps3 diski ps3 geri takarsanız bir problem yaşamazsınız. Yine de her operasyonda bir pürüz çıkma ihtimali vardır. Hayatta hiç bir şey %100 kesin olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    PS ilgi alanıma girmiyor ancak ps2 ler bildiğim kadarı ile Linux tabanlıydılar. Yani Linux işletim sistemi ile biçimlendirilmiş bir diske sahip olduğunu düşünüldüğünde, Linuxlar Windows disk biçimlerini görüp, tanıyor iken, Windowslar Linuxları tanıyamıyorlar. Muhtemelen ps3 diskinizi bilgisayara takınca tanımadığı disk formatı nedeni ile diski biçimlendirmek isteyebilir diye düşünüyorum ama bunlar varsayım, gerçeğini takınca görürsünüz. Ps3 diski söküp, bilgisayara bağladığınızda tanımamış ise size, bu diski biçimlendirmek ve kullanıma açmak isteyip istemediğinizi sorar. Bu soruya hayır cevabı verir veya cevap vermeden kapatırsanız bir sorun yaşamazsınız. Ola ki benim bilgilerim yanlış çıktı, bu durumda ps3 diski bilgisayarınıza takar, dosyalarınızı yedekler, bilgisayarınızı formatlar, yedeklerinizi ps3 diskinden bilgisayarınıza geri yükler, ps3 diski ps3 geri takarsanız bir problem yaşamazsınız. Yine de her operasyonda bir pürüz çıkma ihtimali vardır. Hayatta hiç bir şey %100 kesin olmaz.

    Arastirdim hocam internette ps3 hddsini gormuyormus pc tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 7 kuracaksan format atarken biçimlendirmezsen windows.old klasorune atar tüm dosyaları, istediğini oradan alıp başka yere taşırsın kalanları silmek için de diski temizle dersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K120

    windows 7 kuracaksan format atarken biçimlendirmezsen windows.old klasorune atar tüm dosyaları, istediğini oradan alıp başka yere taşırsın kalanları silmek için de diski temizle dersin.

    1tb lik hdd aldim ona linux kurdum cok stabil hocam memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.