Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Dün akşam bilgisayarda herhangi bir sorun yokken bugün bilgisayarım açılmadı

    Power tuşuna bastıktan sonra kasadaki fanlar çalışıyor ama monitöre herhangi bir görüntü gelmiyor ve bilgisayarı kapatmak için birdaha power tuşuna bastığımda bilgisayar kapanmıyor elektrik enerjisini arkadan tuş ile kesmem gerekiyor.

    Sorunun ekran kartında ve remde olabileceğini düşündüğüm için ekran kartını ve remleri güzelce temizleyip taktım ve ekran kartını sokup bilgisayarı kartsız çalıştırmayı denedim ama yine görüntü gelmedi ve power tuşuna kapatmak için bastığımda kapanmadı.

    Bu durumda ne yazabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Help please

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm elektrik bağlantılarını ekran kartını ramleri ve bios pilini çıkar ve on dakika kasayı bırak öyle kalsın.
    daha sonra anakartında ob ekran kartı varsa ramleri tak ve sistemi açmayı dene açılırsa ekran kartı ve biosu da tak tekrar açmatı dene.
  • Oncelikle yardimci olmaya cakistiginiz icin tesekkurler ramleri ve bios pilini cikartip bekledim bu sefer monitore goruntu geldi ana menude kaldi windows yuklemiyor simdi ne yapmam lazim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartta reset gibi bir şey olması lazım,zira başıma benimde geldi, reset1,reset2 var,amn ceyrana çarpılma bunu dene sonra bios f7 default yapıp f10 ile kaydet olmazsa ramlerde,veya slotta sıkıntı var ben böyle çözdüm.denemen lazım ekran kartında bir şey yoktur bence.
  • Sorun çözüldü ekran kartını söküp monitoru reme bağladım görüntü geldi normal açıldı sonra soktugum ekran kartini guzelce temizleyip tekrardan yerine taktim bilgisayari ekran kartina baglaip çalıştırdım suanda normal bir sekilde çalışıyor ama nedense ekran kartindaki fan calismiyor g100 eski bir kart oldugu icin onemsemedim normal kullanimda bir zarari olacagini sanmiyorum ama bir bilgisayarciya goturup ekran kartinin fanina baktircam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.