Şimdi Ara

Erdoğan'dan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
4
Favori
11.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bunun tek iyi yanini gorebiliyorum o milyonlarca suriyelinin multeci sifatindan cikip vatandas olup vergi odemek zorunda kalmasi ve bedava yardimlardan yararlanamamaya baslamalari. Ama yinede vatandaslik verilmemeli !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Roket kurbanı çocuğun babası İbrahim Özkan, "Bizim çocuğumuz öldü, siz Suriyelileri konuşuyorsunuz. Çocuğumu toprağa verdim, biriniz gelip başsağlığı dilemediniz" diye bağırdı. Bu sırada anne Mevlüde Özkan da 'Kanımız yerde mi kalacak?' diye bağırdı. Özkan çifti ve beraberindeki yakınları polisler tarafından alandan uzaklaştırıldı. "

    ozellike son cümle herşeyi anlatmis zaten
    artik hiçbirşeyi kafma takmiyorum ulkede herkes halinden memnun uzun afam simdi secime gitsr tertemiz %50 si var zaten çok şey yapmamak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ak kefenini giyip de destek verenler düşünsün.Şimdi aktrol kadrolarını da Suriyelilere verirler bizim yerli aktroller işsiz kalır ya da maaşları düşer...Artık nasılsa Suriyelilere daha ucuza her işi yaptıracaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temennim bir an önce seçim olması ve bu hükümetin def edilmesi işlerine gelince millet iradesi işlerine gelmeyince o irade yok Türkiye'nin yüzde kaçı kalmasını istiyor acaba ? yarın referandum olsa %8 max oy çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G00


    quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Ooo konuya bak, ırkçılık tavan yapmış durumda. bu çağda bu kafanın hüsrana uğraması kaçınılmaz!

    Modern ve çağdaş bir ülke iddiasıyla kurulan TC rejimini ırkçılar ve ulusalcılar en çağdışı rejime çevirmeyi başardılar. Irkçılar ve ulusalcılar, önce bin yıldır bu topraklarda yaşayan, sanat ve zanaatçılıkta Anadoluyu geliştiren Ermenileri şeytanlaştırıp Anadoludan temizlediler. Tüm dünyada şeytan ilan edilen Yahudilere müslümanlar kuçak açtı ve Anadoluya yerleştirdi. Irkçılar ve ulusalcılar ise TC rejimi adına Yahudi ve Hristiyanları da devletin varlığı için tehdit görmüş, her dine mensup kişinin kendi dinini yayma özgürlüğünü "MİSYONERLİK FALİYETİ" adı altında şeytanlaştırıp Yahudi ve Hristiyanları ülkeden temizlediler. 3 bin yıldır bu topraklarda büyük uygarlık kuran Rumları da şeytanlaştırıp düşman ilan ettiler ve onları da ülkeden temizlediler. (Oysa Fatih Sultan Mehmet Rumları asla şeytanlaştırmadı, aksine onları onure etti ve haklarına saygı gösterdi). 500 yıl Yahudi ve Hristiyanlar Anadolu müslümanlarıyla birlikte uygarca yaşadılar. TC rejimi adına ırkçılar ve ulusalcılar Yahudi ve Hristiyanları müslümanlara düşman olarak benimsettiler ve onları ülkeden temizlemekle kalmadılar. İslamiyet dindarlarına da kan kusturdular. Kürtlere de ırkçılığın, insanlık dışı işkencelerinin en alçakcasını ULUSACALCILIK adı altında yaptılar. Osmanlıyı ve İslamiyeti gericilikle suçlayanlar, başka dinlere ve ırklara müsamaha göstermediğini iddia ettikleri İslam şeriatını ret edip, şeytanlaştırıp, dinleri, milletleri, dincilik ve ırkçılık adı altında çağdışı görüp, Laiklik ilkesi adı altında yeni rejim kurduğunu iddia edenler Tüm ırkları ve tüm dinleri Anadoludan temizlediler. Şimdi sıra Araplara geldi. Ama ne mutlu ki, TC rejimi adına Araplara insanlık dışı muamale yapabilecek güçleri olmayan ULUCALCILAR ancak kin ve nefret kusmakla zamanlarını geçiriyorlar.

    Bu ülke Türkiye Cumhuriyetidir. Irktan bağımsız bir devlettir. Bu ülkede her ırktan kişinin TC vatandaşı olmak hakkı vardır. Bu hakkı hiç kimse engellemeyez. Bir insanın vatandaşlık hakkını ırkından dolayı kimse engelleyemez. Sosyolojik nedenlere dayanmayan her itiraz yok hükümdedir. Suriyeli Arapların Türkiye vatandaşı olmasına itirazın ardında ırkçılık, mezhepçilik, ideolojicilik, ulusalcılık kaygıları var. Bu kaygılar çağdığı kaygılardır. Ama kaygılar sosyolojik nedenlere dayanıyorsa bir anlamı vardır. Ancak bu konuya yazanların çoğu, olaya, ırkcılık, ulusalcılık, ideolojicilik acısından bakarak yorum yapıyor.

    ARAP düşmanlarına bir kaç sözüm var;

    Bu bölgede ırkçılık yapacak bir ırk varsa o da Araplardır. Çünkü bu bölgede hiç bir Arap ulusu, başka hiç bir ulusun topraklarını işgal etmemiş, başka hiç bir ulusun halkını öldürmemiştir. Bu bölgede son 300 yıl her ulus birbirini kırmış, birbirinin topraklarını işgal etmiştir. ama Araplar sadece kendi topraklarında savaş vermiştir ve şu anda da kendi topraklarına savaş veriyor. Son 300 yıl içinde Arap topraklarında Araplar Türklerden tutunda, İngiliz, alman, İtalyan, Fransız, ABD'ye karşı hep savaş vermiştir. Son 20 yıla bile baktığımızda, Irak'da işgal edilen topraklar Arabın toprağıydı. Suriyede Arabın toprağı işgal ediliyor. Yemen'de Arabın toprağ işgal ediliyor. Arabın toprağında Tüm BATI, Türkler, Farsiler, Ruslar, Kürler işgal için seferberlik halinde. Özellikle son 300 yıldır Arapların topraklarına karşı barbarca saldırılar vaşka hiç ulusa karşı yapılmadı. 1. Dünya savaşı bitti, ikincisi bitti. Tüm ülkeler huzura kavuştu. Ama Arabın toprağını işgal etme süreçleri hiç bitmedi. Dünyanın en tehlikeli örgütçüleri siyonistler bile Arap toprağına bir atom bombası gibi kondu. Bu siyonist bombası başka bir ulusun toprağına düşseydi o ulus yok olurdu. O yüzden Arapları küçümsemeyi bırakın!

    Örneğin 1400 yıldır Mısırı elinde tutan müslümanlar, hiç bir başka din mensuplarını ve ırkları yok etmediler. Şu anda mısırda 1 400 yıl öncekinden daha fazla Hristiyan ve farklı ırk var. Ama Anadoluda 1400 yıl önce olan ırklar ve dinler şu anda yok. Bugün Mısırda 15 milyon Hristiyan var. Bundan 100 önce Türkiyede bugünkü nüfus oranına vurursak ifade edersek 10 milyon Hristiyan vardı. Şimdi kaç tane var? Güya bu ülke Laik ya, Mısır Laik değil, anayasasında İslam yazıyor, TCninkinde LAİKLİK. Eğer Mısırda 100 önce TC rejimi gibi bir rejim kurulsaydı, Hristiyanlar yok olurdu, tıpkı dindarlığın yok edildiği gibi! Yani nerden bakarsan bak, Arapların toleransı bu bölgedeki diğer ırklardan kat be kat fazla!

    Bu bölgenin ırklarından;
    Türkler
    Rumlar (Yunan)
    Ermeniler
    Kürtler
    Ruslar
    Farsiler

    Birbirlerinin topraklarını işgal etmiş, birbirlerinin ırklarından insanları öldürmüştür. Bu bağlamda başka ırklara karşı en temiz ırk Araplardır.

    O yüzden yukarıda saydığım ırkların hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değildir. Bu konuda içlerinde en temizi Arap ırkıdır malesef!

    Bu ülkeyi ırkçıların kıskaçından kurtaracağız ve bu ülkenin sahibi "sadece TC vatandaşlarıdır" ilkesini kafalarına vura vura kazıyacağız!

    Size timur, cengizhan gibi yönetici lazımdı soyunuzu kurutacakti.

    İstemiyorsan gidebilirsin. Bu topraklar 955 yıldır türk toprakları. Al sana bin yıllık türk tarihi. Biz bu topraklara geldiğimizde ne kürt, ne ermeni devleti vardı. Bir tek doğu roma(bizans) devleti vardı. Onlarda rumlar.

    Ermenilere bakıyorsun 1915 olayları cephe gerisindeki köyleri yakıp yıkıyorlar üstüne soykırım.

    Rumlara bakıyorsun mondros sonrası karadeniz de pontus devletini kurmak için silahlı çeteler var. Batıdaki olaylara girmiyorum. Birde rumlarla olan nüfus mübadelesi karşılıklı anlaşmalarla yapıldı devletin bir çabası olmadı.

    Kürtler desen şeyh sait isyanı. Şimdi bunları bu topraklardan sürmek bu devletin boynunun borcudur. Senin gibi arta kalanlarda yakında temizlenecektir.

    Anladim.

    Bana o zaman Saddam'in orta doguyu neden karistirdigini acikla. Saddam da Arapti. Baas partisiydi hatta. Iran ile savasti, hadi bunda Irak'ta yasayan kendi sii vatandaslarinin zarar gormemesi icin savasti fakat hemen bunun akabininde Kuveyt'e sebebsiz yere girdi. Hadi bunu acikla. Al sana bolgede yayilmaci politika izleyen bir Arap ulkesi. Saddam'in asil amaci bolgede mutlak Arap hakimiyeti kurmakti ve Araplar'in lideri olmakti. Tek bir ornekle curuttum kurdugun sacma hipotezi. Daha bunun gibi nice ornekleri var Araplar'in orta doguyu karistirdiiklarinin.

    Araplar bu dunyada guvenilecek son millettir, arkadan vurmak en sevdikleri seylerin basinda gelir. Yakinda bize de vuracaklar bekleyin az kaldi. Neden diger arap ulkeleri hic sinirlarini acmadi veya belli bir sayida Arap aldi saniyorsunuz? Cunku biliyorlar yakinda cok buyuk probleme yol acacaklar. Sevgili Cumhurbaskanimiz milyonlarca arapi doldurdu ulkeye kendi hirsi icin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    quote:

    Orijinalden alıntı: Genius_11

    Burda cogu kisi egitimli bilgili neyin ne oldugunu algilayan tipler cogu kisi de Erdoganin yanlis yaptigini dusunuyor.

    Sirf buradan bile Erdogani destekleyen kesimin ne oldugu gozler onune seriliyor.

    Eyitimle bunun ne ilgisi var kardeş? bir muminin 1.ci önceliği kuran bilmesidir. kuran bilmedikten sonra fizik porofesörü olsan ne yazar? yine cahilsin yine cahil

    halk başkanının arkasında ve yanında kimse merak etmesin kimse eleştirmiyor. insanlar seviyor güneş balçıkla sıvanmaz

    Iste bundan bahsediyorum boyle tipler oy atiyor Erdogan'a "eyitim" degil "eğitim" , "porofesör" degil "profesör".

    Suc sende de degil aslinda suc ulkenin cahil olmasindan kaynakli bi durum neyin ne oldugunu goremeyecek kadar gozunuzu kor etmis Erdogan sizin.

    Cahil olanlara lafim yok yanlis anlasilmasin benim lafim kör cahillere, kör cahiller her zaman kendinin dogru oldugunu herhangi bir arastirmaya dayanmadan yobazca soyleyenlerdir.

    Cücük kadar bilgisiyle deyimli çözümlemeye kasmış bide, iyi güldüm Allah'ta seni güldürsün.Pehhh.

    Bu arada benim ayakkabı kutuma neden kimse para koymuyor yılllardır bekliyorum halbuki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bence bu konuları tartışmayalım beyni olmayan insanlara hiçbirşey anlatamazsınız.birisi yurtdışına nasıl kaçarız onu anlatsın
  • Akp liyim ama böyle bir durum olsun istemiyorum şu karışık ortamda. Referandum a gidilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sneoldi

    Akp liyim ama böyle bir durum olsun istemiyorum şu karışık ortamda. Referandum a gidilsin.

    +1 aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaşlık verilsin ama belirli insanlara referans olan kişilere verilsin benim yanında çalışın adam Suriyeli adama ben kefilim namazını da kılar orucunu da tutar calismaya gelince eşek gibi de çalışır.

    3 milyon suriyeliden 100 bini böyledir onlara verilsin vatandaşlık.

    Süreliyeli vatandaşlık almak istiyorsa komşu şunu veya kimin yanında çalışıyorsa onu referans göstersin öyle vatandaşlığa alınsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanbardak

    arkadaşlar bence bu konuları tartışmayalım beyni olmayan insanlara hiçbirşey anlatamazsınız.birisi yurtdışına nasıl kaçarız onu anlatsın

    Bahçeme kimse giremez diyip, başkalarının bahçesine dalan arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyip amcamız potansiyel AKP seçmenlerini kaybetmek istememiş ne var bunda ayol !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sneoldi

    Akp liyim ama böyle bir durum olsun istemiyorum şu karışık ortamda. Referandum a gidilsin.

    Akp ne yazıkki kendi başına yapabileceği şeyleri başkasına soran bir parti değil, seçimde tek başıma iktidar oldum, istediğimi yaparım kafasında olan bir parti. Suriyeli politikası ortadayken oy verip bu gücü onlara verdiniz. Belki bir daha ki sefer oy vermeyip tepkinizi gösterirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K*rtler yetmezmiş gibi birde suriyeliler eksikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek de takarlar ya milletin ne istediğini. Onlara vatandaşlık verirse senin oyuna zaten ihtiyacı yok. Kaç senedir uyarıyoruz gene de iktidar yaptınız şunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz kürt açılımıyla uğraşıyoruz çocuklarımızda artık arap açılımıyla uğraşır artık.Güzel ülke.Kafalar daha da güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 4 Temmuz 2016; 16:02:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

     Erdoğan'dan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması
    Küfür serbest

    Bu sıçmığa inanan resmen sığırdır.

    Rte resmen iç savaş çıkarma peşinde. Önce geziyi kaşıdı olmadı. Şimdi de bu. Milleti sokağa dökecek rahatlayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 4 Temmuz 2016; 16:28:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • birisi oldu o zaman biz kalkalım gifini koysun.
  • ---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D2149458 -- 4 Temmuz 2016; 16:42:22 >
  •  Erdoğan'dan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.