Şimdi Ara

Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak
     
    Tahminlerin aksine günümüz ya da gelecek zamanın değil, tarihin tozlu sayfalarından 1. Dünya Savaşı yıllarının konu alındığı Battlefield 1'in kullanıcı arayüzü ortaya çıktı. "tr1ggermortis" isimli Reddit üyesi tarafından paylaşılan ekran görüntülerinin, oyunun şu sıralar belirli bir grup ile kapalı şekilde gerçekleştirilen alfa testlerine ait olduğu anlaşılıyor.
     
    Oldukça sade ve hoş bir tasarıma sahip arayüz ana sayfa, çoklu oyuncu, hikaye modu ve asker olmak üzere dört ana menüden ibaret. Tek ekranda tüm bilgi ve ayarların yapılabildiği Battlefield 1'in güncel tuş kombinasyonlarını ve server sayfasını da görebilmek mümkün. 
     
    "Conquest" ve "Domination" modlarının yer alacağı yapımda ayrıca karakterinizi kazandığınız parayla ya da oyun içi satın alma seçeneğiyle silah ve kıyafet gibi ekipmanlarla dilediğiniz şekilde özelleştirebileceksiniz. 21 Ekim tarihinde PC, PS4 ve XBOX ONE için raflarda yer alacak Battlefield 1 hakkında bilmeniz gereken tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 
     
    Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak  
     
    Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak
     
    Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak
     
    Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak 
     
    Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak 
     
    Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak 
     
    Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak 
     
    Battlefield 1'in arayüzü böyle olacak 







  • beğendim, güzel olmuş
  • İyi olmuş öbürü neydi öyle browser oyunu oynuyormuş gibi...

  • Eskisi daha iyidi bea

  • Battlefront kopyala yapıştır.

  • Deneyimlemek lazım

  • Sonra neden BF:BC2 için en iyi oyun deniyor diye şaşırırlar. Rush moduna gerekli önem bu oyunda gene yeterince verilmiyor. Kafanızı karıştıracak kadar silah modları. Oyun içinde diğer oyuncuları zar zor görme falan filan...
    Conquest oyun modundan ne zevk alıyor herkes hala anlayabilmiş değilim.

  • guzel olmusda acaba gtx 950 hangi ayarlarda calistirirki bunu 60 fps insallah yakalarim 1080 pde ayarlar kisikda olsa

  • Punkbuster mı Punkmaster mı ne haltsa ondan kurtulduk sanırım. Serverlar oyun içerisine alınmış. Neydi öyle Travian oynar gibi multi giriyoduk

  • Kapalı Alpha oynadım oyunun atmosfer çevre detayları güzel ayarlanmış silah tepmelerin de iyileşme var. Yıkımlar yine aynı belli yerler yıkılıyor oyunda bir dengesizlik var gibi ne oluyor ben neredeyim hissine kapıldım. Silah tutuşları estetik değil örnek tabanca tank kullanmak kısmen üstünlük sağlıyor ama çok çabuk hasar alıyor. El bombası ile tanka hasar vermek mümkün ve aracın içindeyken sınıf fark etmiyor araçları tamir etmek için buda oyunda adaletsiz bir rekabete yol açıyor. Zeplini düşürmek hiç kolay değil zeplinin üstündeki silahları kullanan kişiler size yine çok kolay hasar verebiliyor. Spiner dürbünü yerinizi belli etmeyecek denmişti malesef kabak gibi aynı yıldız şeklini alıyor ve yeriniz belli oluyor. Maske taktığınız da nişan alamıyorsunuz. Uzaklardaki koşanları zar zor görünüyorsunuz, oyun ayrıca dx12 destekli geliyor. 6gb ram kullanıyor. 1080p de HD7850 2GB oc ekran kartında medium ve high ayarda 20 30 fps alabildim. Genel olarak oyunu beğenmedim çıkınca tekrar bakmak lazım. Ön sipariş vermek hata olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 1 Temmuz 2016; 16:54:05 >




  • oyun değil sanki işletim sistemi

  • çok güzelmiş

  • Güzel Battlefront gibi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğenmedim bu oyunu kusura bakmasınlar ama grafikler git gide düşüyor kimse fark etmedi mi onu geçtim birinci dünya savaşı ile alakası yok silahlar fazla hızlı?

  • Oynuyoruz şu an pc'de kapalı alphadayız. Arayüz gayet güzel, ssd'ye yüklemediğim halde yüklemeler çok hızlı, battlelog işkenceydi. Ayarlarda Directx 12 açılıp kapatılabiliyor yani oyun dx12. Bf4'e göre savaş hissini çok daha iyi yaşattığını söyleyebilirim genel olarak, sadece uçaklar çok hantal uçmamak için direniyor. Tanklar yavaş olsa da çok işlevsel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rootz.

    Punkbuster mı Punkmaster mı ne haltsa ondan kurtulduk sanırım. Serverlar oyun içerisine alınmış. Neydi öyle Travian oynar gibi multi giriyoduk


    Konsolda eski nesilden beri böyleydi. Konsoldaki olayı PC'ye taşımışlar Battlelog tarih oldu anlaşılan.

    Bf3'e kadar pc'de de böyleydi aslında. Battlelog problemlerinden sonra tekrar pes edip geri döndüler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş bu sefer...

  • Hiç oyunla ilgilenmiyorlar satıp desteği çekip kayboluyorlar. Hilelere bir çare bulsunlar. BF3 ve BF4 için 500 çeşit hile dolaşıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.