Şimdi Ara

Dövüşe başlamak istiyorum bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben daha önce ne kavga ettim, ne birine yumruk attım, ne birinden dayak yedim, ne de biriyle ciddi bi şekilde tartıştım. Bu yumuşak bir hanım evladı olduğum için değil, sokakta milletle kavga etmeyi çok saçma bulan sakin ve sabırlı bir insan olduğum için böyle oldu. Kimseyle de bir problemim olmadı. Neyse ben dövüşe başlamak istiyorum da 18 yaşında biri olarak bu kadar tecrübesizlikle başlasam sıkıntı olur mu? Çünkü hiçbir şey bilmiyorum açıkçası. Sokakta adam dövmek için değil, spor yapmak, yeni bir şeyler öğrenmek için başlamak istiyorum. Dediğim gibi ufak tefek değilim büyük bi şey de değilim 178 boy 65 kg ortalama biriyim. Napsak ki :d?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpus gemitu -- 30 Haziran 2016; 22:14:53 >



  • İstediğin dövüş sporuna başlayabilirsin. Daha önce kavga etmemiş veya dövüş sporu yapmamış olmanın herhangi bir dezavantajı olmaz, zaten çok gerekmedikçe sokakta kavga etmek gereksizdir.
  • Boyun, kilon her türlü sporu yapmaya çok uygun. Kaliteli bir spor disiplini kazanmak istiyorsan kendini ispat etmiş, federasyonlu, müsabakalı veya olimpik branşlardan hoşuna giden herhangi birini tercih edebilirsin. Striking grubundan kickboks, boks, tekvando, muay thai; grappling grubundan bjj, judo, güreş şahanedir. Ben 35 yaşından sonra kickboksa başladıysam sen her halukarda istediğini yaparsın. Aklı başında ve ego kontrolünü sağlamış bir gence benzettim seni. O yüzden eğer ailenin maddi durumu müsaitse elit bir bjj ekibine katılman uygun olabilir.
  • boks öneririm. sokağı boşver. zaten dövüş ile kavganın alakası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.