Şimdi Ara

Fiat Stilo hakkında bilgil? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vet147

    Tahmin edebiliyorum hocam :( Forumda da beyinden çekenleri gördüm , uğraştırıp duruyor adamı. Bir de beyine gelene kadar şuna bakalım buna bakalım derken masraf baya bir artıyor . Geçmiş olsun size :(

    Benim çektiğim tek sıkıntı aracın stop etmesiydi. Boşa alınca stop ediyordu , beni çıldırtıyordu . Boğa kelebeği , potansiyometre , buji , buji kabloları ateşleme vs derken birçok yere baktık , normal.. En sonunda benim Alfa servisine bir sordum , " abi getirsene bize durman hata dediler" . Sonuç , triger sente ayarını değiştiren adam iyi yapamamış , sente atladığı için timing hatası , stop etme.. Trigeri değiştirip , senteyi yeniden ayarladılar ve o gün problem çözüldü..

    Araba çok güzel ama anlayanını bulmaz isek ufak problemler bile baş ağrıtıyor..

    Çünkü benim trigeri değiştiren , mareayla aynı bu abi hallederiz demişti aynı flan değilmiş. Kasnağın üzerinde tornavide izleri vardı , sente ayar aparatı yokmuş adamın..

    benimkini birmot merkez servis yaptığı halde onları bile çok yormuştu.

    piyasadaki ustalar malesef stilo'ya marea-palio muamelesi yapıyorlar. benimkine de bir özel servis palio filtresi takmıştı. özel servislerde de yetkili servislerde de canım çok yandı benim. artık çok satan bir araç alırım ve garantisi bitince satarım. golf aldım. parçası her yerde var. satarken de üzmüyor. garantisi bittiği gibi de yallah. yetti artık.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.