Şimdi Ara

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (469. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.157
Cevap
395
Favori
1.354.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün ankara cepa mağazasına gittim. s21w için. bayan çalışan kontrol etti kapalı kutu var dedi. birine söyledi isim almadım keşke alsaydım artık yalanlara alıştık biliyorsunuz :) söylediği eleman gitti getirdi güya kapalı kutu , açılmış teşhir ürün bildiğin. ee kablolar güç ünitesi filan nerde diyorum yok diyor. bu zaten teşhirdi diyor çalışanlar da birbirini yalanlıyor ağız birliği yapmayınca aralarında. işine yarayacak varsa alabilir cepadan. ama dediğim gibi eksikleri kaç lira tutar bilmiyorum bilen varsa alabilir.

    sonra 170turgut hocam 27 liralık philips radyolu saat istemişti. var dedi bu mağaza için. neyse onu da sordum. aynı şerefsiz yine. bilmiyorum nerde diyor çalışana bak. depoda 1 saat beklersen getireyim dedi pişkin pişkin. ulan tam kafa göz dalmalık bazıları. tamam dedim ya sabır çekerek ben beklerim. gitti depoya. bende turgut hocama adres filan isticem mesaj atıyorum almış gibi, oda alabilirsen dedi :) 15 dakka oldu gitti geldi alakasız bi ürün getirmiş bu mu diye. değil dedim. başka yok dedi. şimdi ne dersin ki buna? nasıl olsa depoya inemiyoruz ya. salla yalanları. dükkandan çıktım şikayet etmek için dediğim numarayı aradım.
    bilin bakalım ne oldu :) ürün stokta yooookkk.. hep aynı taktik elinden gideceğini anlayınca faturayı kesiyorlar oyalayıp. ben şikayet etmekten bıktım ama devam edelim sonuç alana kadar. ankara cepa mağazası yapan. çalışan adını sormadım keşke isteseydim.
  • Hocam sayfada teknosa müdürünün bilgileri var. Sayfasında iletişim kısmı var yaşadıklarınızı yazın. Ben bugün basit bir şikayette bulundum ona bile hemen dönüş yaptılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    1197 tlden satıldı.
  • bi ara bu sayfada teknosa çalışanlarını koruyan bazı arkadaşlar vardı ne oldu onlara tüm bu olanlardan sonra merak ediyorum.Maalesef bunu söylemekten hoşnut değilim ama teknosada çalışanların %90 şeref yoksunu yalancı insanlar geri kalan şerefli kesimde mağazaların işten ayrılmıştır bence hem mağazaların kapancağı için hemde arkadaşlarının yaptığı tüm bu entrikalara yalanlara dayanamayaraktan.

    bugün antalyada yaşadığım artık herkesin başına gelen bir olayı anlatayım bir ürün için mağazaya gidiyorum ürün internette mağaza stoğunda gözüküyor ürünü mağazada buluyorum satın almak için soruyorum sözde satış danışmanı yalancı insana o insan bana ürünün tanıtım ürünü olduğunu söyleyip ürünü satmıyor.mağazadan çıkıyorum 5 dakika sonra internet stoğunu kontrol ediyorum ürün her ne hikmetse o mağazanın stoğunda gözükmüyor.

    bu tip yalanlar söyleyip insanları mağdur edip ürünleri eşine dostuna kendine söyleyen şeref yoksunu yalancı çalışanlara umarım bu ürünler hayır getirmez onlardan daha fazlası çıkar sırf bunu o kadar insanı ve beni mağdur ettikleri için diliyorum.

  • Malatya park.avm deki calisanlar ayri bir ahlaksiz neyi sorduysam yok deyip kestirip attilar bu kadar igrrnc kisilikli olunamaz ya... cidden pes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internetten de baya araştırdım ancak kafam çok karıştı bana yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa çok sevinirim. Apple tablet numaralarını vereceğim bana kaçıncı nesil olduklarını yazabilir misiniz? Belki bu sayede foruma da yardımcı olabilirim.

    İPAD MD994TU/A 16GB

    İPAD MD540TU/A 16 GB

    İPAD MD910TU/A 16 GB 4.NESİL
  • netcanavarı N kullanıcısına yanıt
    merhaba . Mark Antalya AVM ye gitme şansınız varmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netcanavarı N kullanıcısına yanıt
    Mağazaya giriş anından itibaren videoya kaydetmek lazım. İndirimli ihtiyacım olan bir şey yakalayamadım. Olsa giderken ben yapıp youtube a koyup sonra da şikayet edeceğim. 5 - 10 video nette dolansa yeter zaten.
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    İPAD MD994TU/A 16GB --- ilk iPad mini 1. Nesil demo version

    İPAD MD540TU/A 16 GB --- ilk iPad mini 1.nesil

    İPAD MD910TU/A 16 GB 4.NESİL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-) 1.Nesil - APPLE IPAD MINI 16GB 7.9" WIFI BEYAZ

    2-) 1.Nesil - APPLE iPad MD540TU/A mini 16GB WiFi + Cellular

    3-) 4.Nesil iPad Retina 16 GB Wi-Fi

    @chevanton
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMistanbul


    quote:

    Orijinalden alıntı: batkent


    quote:

    Orijinalden alıntı: s0d

    Arkadaşlar temiz teşhir logitech driving force gt direksiyon buldum. Üzerinde çizik yok. İlk ne kadar dedim 600'den başladılar 1600'e kadar götürdüler fiyatı. Ben yine de tamam almak istiyorum diyince isteksizce kasaya getirdiler. Bu sırada diğerleri nasıl satıldı, neredeydi bu, teşhir ama dedin mi gibisinden bir sürü laf konuşuyorlar kendi aralarında. En son biri hangi direksiyon, 350 TL'lik olan mı diyordu. Neyse kasada bir okuttu 217 TL. Ben de aldım geldim.

    Süper fiyat

    Ben bayağı bakındım o direksiyona ama bulamadım. Eğer denk gelirse bende almak istiyorum.

    Hocam ben gördüm valla umarım benim gördüğümü almamıştır "s0d" malum lise öğrencisi yanında o kadar para taşımıyo :(
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    hocam bir daha uğrarsanız ve varsa benim içinde alır mısınız?
  • Egeparkta bir şey kalmamış, soundbarlar yağmalanmış, sadece 1 tane, kumandası olmayan lg 2540 vardı 167 tl ye, teşhir. Ttec mfi kablo aldım iphone için 19 tl ye çıktım, aynı kablo diğer teknosalarda 39 tl. Ben çıkarken yeni mal girişi yapılıyordu kapanacak mağazaya. Sanırım diğer kapanan yerlerin artan malları toplanıyor, spotçu gibi,satılıyor. Ürünler nispeten ucuzdu ama ihtiyacım olan ürünler değildi. Herkes powerbank alıyordu, bende olduğu için ilgilenmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. İlk iki cihaz 350 tl son cihaz ise 300 tl. Fiyatlar nasıl sizce? Sadece cihaz ve kutusu var. Şarj aleti ve kablo yok cihazlar temiz.
  • Sadece televizyon izleyecekseniz bu kulaklık mükemmel. Her açıdan öneririm. Evde 2 tane vardı, 3 adet daha aldım bu fiyata. Müzik için tavsiye etmem. BT olanlara bakın.
  • Depo yasak filan değil, bozuk kırık depoda vs denilen ürüne tamam kardeşim göreyim deyip Canparkta daldım. 3 eleman başımda kimsede yasak çık filan demedi. Depoda dandik brandanın arkası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Bana 350 demedin, fark ettim
  • Geçen günde yazmıştım ancak cevap alamadım

    Ağrı cumhuriyet caddesi,
    Bursa carrefoursa extra,
    Diyarbakır ninova extra,
    Erzurum redevco extra ve

    İstanbul levent metrocity extra
    İstanbul halkalı arenapark extra
    Bursa kent meydanı extra

    mağazalarına yakın olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
  • netcanavarı N kullanıcısına yanıt
    sormayacaksınız hocam. Ben kendi başıma arayıp ürünü buluyorum. kimseye sormadan kucaklayıp kasaya götürüyorum. sıkıyorsa vermesinler. manisada sound bar bulmuştum, tv kutularının arasına zulalamışlar, kucaklayıp kasaya gittim direk. Elemanı çağırsam binbir türlü bahane uyduracak
  • Arkadaşlar Teknosa CEO'su Bülent Gürcan'a web sitesi üzerinden mesaj gönderdim. Saat 1:22'de cevap gönderdi. Yaşadığım soruna üzüldüğünü ve benimle acilen irtibata geçileceğini iletti.

    2 Temmuz'dan beri gönderilmeyen bir siparişim var. Umarım hallolur.

    Diyeceğim o ki, tepkinizi dile getirin. Blog ve Twitter adresleri paylaşılmıştı. Google'a yazsanız da çıkıyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.